80 különleges boldog születésnapi torta minták és képek

Milyen születésnapi buli egy szépen elkészített torta nélkül? Életkortól függetlenül mindig izgalom fújni a gyertyákat, vágni a tortát és élvezni szeretteinek minden figyelmét! Későn a sütemények büszkeség, termet és kiteljesedés tárgyává váltak. Még azt is biztonsággal kijelenthetjük, hogy a sütemények a mai időkben már nem csak a desszertasztalokra korlátozódnak, hanem magának a dekorációnak a részei lettek.!

Akár születésnapjára, akár szerettei születésnapjára készül, biztosítjuk Önöket, hogy ezek az egyedi és legjobb tortatervek elsodorják az elmét!

Felkapott születésnapi torta minták férfiaknak, nőknek és amp; Gyermekek

Hogyan kezdődött a süteményhagyomány?

Mielőtt továbblépnénk a galéria részhez, tápláljuk a bennünk lévő kíváncsi poloskát érdekes információkkal a sütemények történetéről! Úgy tartják, hogy a sütemény hagyománya jóval a modern születésnapi torta feltalálása előtt létezett. A rómaiak olyan fontos alkalmakat ünnepeltek, mint a királyi születésnapok és esküvők, lapos zsemlékkel, amelyek süteményekre emlékeztettek.

A 17. században a különleges születésnapi torták tervezésének ötletét a pékek találták ki, akik egyrétegű és díszítésű cukormázat használtak. A tortát a közeli és kedves ismerősök csoportja vágta le, akik elénekelték a „Happy Birthday” hagyományos dalt, majd hangos tapsot követtek.

A sütemények a boldogságot, a szeretetet és a kötődést szimbolizálják! Ezért családja vagy barátai mindenképpen vigyenek egyet születésnapi ünnepségükre!

80 egyszerű és gyönyörű születésnapi torta dizájn és íz 2021:

Itt az ideje, hogy süteményeket készítsen ezekkel a 30 trendi születésnapi torta mintával 2021-es partikra:

1. Repülő Fondant torta:

Születésnapi torta minták

A kisfiad szeret új magasságokat szárnyalni? Akkor menj ehhez a repülő tortához, amely találóan tükrözi életcéljait! Az egyrétegű születésnapi torta szépen díszített kék fondanttal, és felhő alakú gumpaste díszíti. A fénypont természetesen az aranyos kis tortaöntet, amely azt mutatja, hogy egy fiú távolodik a piros sugárhajtású repülőgéptől. Mehet egy vaníliás vagy csokis piskóta, megfelelő töltelékkel!

2. Hőlégballon torta:

Legújabb tortatervek születésnapra

Ha már az égboltról beszélünk, van egy másik népszerű tortatémánk kislányának vagy fiának – a hőlégballon! A lenyűgöző torta kifejezetten 1. születésnapra készült, klasszikus pasztell témát használva. Minden itt használt elem, beleértve a 3D léggömböt, a kosarat és a kíváncsi kis Jumbo -t, kézzel készített ehető fondanttal. Nem áll még mindig magas és szép az állványon?

3. Angry Birds kétszintes torta:

Cake Ka Design

Ha gyermeke szereti az Angry Birds játékát, akkor ez a torta lehet a legjobb ajándék valaha! A két szintet a sorozat két legnépszerűbb madárából tervezték – Vörös a Terrance és sárga – Chuck! A fondant alatt egy étcsokoládés ganache található, amely csökkenti az édességet. A tortaöntők ebben az esetben egyszerűek- a gumpaste betűk úgy vannak elrendezve, hogy a születésnapi lány vagy fiú nevét képezzék.

4. Labdarúgás témájú torta:

A legújabb torta design

Van egy leendő futballsztár a házadban? Akkor ajándékozd meg vele ezt a hihetetlen süteményt, amely tele van kakaós finomságokkal! A sütemény alapjától kezdve a zöld csöpögésig és a díszítőelemekig nem lehet betelni ezzel a csokoládé kísértéssel. Észreveheti az érceket, M.&M, tejcsokoládé és fehér csoki csöpög. Összehozni őket focipálya kialakítására egy ötlet, amit érdemes kipróbálni!

5. Autók témájú torta:

Egyszerű születésnapi torta tervezés

Az autós sütemények azonnali sláger a gyermekek születésnapi partijain! Különösen, ha ez az egyre népszerűbb Pixar Cars 2 témát tartalmazza, az éljenzés még hangosabb lesz. Ha gyermeke is részt vesz ebben a sorozatban, akkor a Flash McQueen és a Mater 3D tortafeltöltője azonnali mosolyt csalhat az arcukra. Ezt az izgalmat növeli a kockás szegéllyel ellátott piros fondant. Az előlapra nyomtatott nevet és életkort az autó műszerfalára emlékeztetheti! Szeretem? Fogadunk!

6. Mickey egér rajzfilm torta:

Boldog születésnapot torta tervezés

Ez az imádnivaló Mickey egér torta készen áll arra, hogy szórakozást adjon gyermeke születésnapi bulijához! A kerek formájú torta finom vajkrémes cukormázsal rendelkezik, ami jól nyalja az ujját. A piros és sárga játékos textúra csodálatos háttérként szolgál kedvenc rajzfilmfigurád számára. A fehér középpont kiemeli Mickey nyomtatott képét, hogy mindenki mosolyogjon!

7. Unicorn Cake Design:

Egyszerű torta kialakítás

Az Unicorn láz továbbra is fennáll, és úgy tűnik, nem fog egyhamar elmúlni! Itt van ennek a mitikus lénynek egy ilyen tortája egy magas, egyetlen rétegben. A pasztellszínű vajkrém rózsák fantáziaelemet adnak a halvány fehér, fondant háttérhez. Ez az arany kürt, amelyen áradunk, ami életre kelti az egyszarvúat! Azok a szép szempillák és fényes csillagok miatt a lány feje fölé szerelmes lehet ebbe a fickóba!

8. Aranyos macska torta:

Vicces Cake Designs

A macskabarátok ünnepelhetik születésnapjukat ezzel az imádnivaló tortatervezéssel! A fagyos vajkrémes torta rózsaszín ombre színű, és puffadt pillecukor díszíti! Tervező macaronok macska mancs, szív és születésnapi kor alakjában lopják el a bemutatót. Mit szeretünk még jobban? Ez az elegáns macska, amely “Miau” -re késztethet minket!

9. Tücsök születésnapi torta:

Baba születésnapi torta tervezése

Ezt a tortát kifejezetten egy lelkes krikettrajongó negyvenedik születésnapjára tervezték! a zöld fondant a tortán a talajt képviseli, és a pasztával olyan elemeket is készítenek, mint a labda, kapuk és csonkok. A szórakoztató elem kétségtelenül a „40 Not Out” üzenet! fondant vágott betűkkel, boldog születésnapot kívánva a táblán. Észrevetted, hogy kinőnek azok a kis fűcsonkok?

10. Disney Fagyasztott tematikus torta:

A legjobb születésnapi torta minták

Van 3 év feletti lánya? Akkor tippeljünk! Imádja a Frozen -t, és Olaf legnagyobb rajongója! Jobb? Nos, ez nem volt varázslat! A kislányok nem tudnak betelni Annával és Elzával, és amikor Olaf a színre lép, nevetséges lázadás. Hogy megőrüljenek őrültségükkel, válassza ezt a fagyos kék tortát hópelyhekkel, jéggolyókkal és táncos Olafmadeusing fondanttal!

11. Klassz virágos születésnapi torta:

Házi torta tervezés

A virágos sütemények mindig felpezsdítik a hangulatunkat és a bulinkat is! Ezt a kék tortát vajkrém virágok díszítik, amelyek túl jól néznek ki ahhoz, hogy valódiak legyenek! A test szokatlanul élénk kék színe gyönyörűen ellentétes a rózsaszín, fehér és kék virágokkal, emlékeztetve minket egy virágzó kertre egy friss tóban! Nem gondolod, hogy a kislányod megérdemli ezt a csinosságot a 6. születésnapjára?

12. Golf témájú torta:

Születésnapi torta új design

A golf témájú sütemények divatosak a férfiak, különösen a sportolók körében! Ez a valósághű torta a legjobb ajándék, amit apádnak vagy nagyapádnak adhatsz 80. születésnapján. A nem fondant tortát vajkrém segítségével egyszerű gyepszerű textúra díszíti. Mi több? Egy kis tó, golflabda, ütő és még homok is létrejön, hogy ehető golfpályává váljon!

13. Hello Kitty kétszintes torta:

Online torta tervezés

Az első születésnapok egyik legkeresettebb témája a Hello Kitty! A finom kétszintű torta fehér és rózsaszín színben készült egy kislány számára, aki ugyanolyan imádnivaló, mint a karakter! A szép cicákat levágják és beragasztják a test oldalára ehető gumival, amely egyenesen egy rajzkönyvnek tűnik. Nagyon ajánljuk a vaníliás piskótát eper töltelékkel, hogy összehangolt legyen, belülről kifelé!

14. Torna témájú torta:

Születésnapi egyszerű torta design

A fitnesz -őrülteknek is kell egy kis sütemény a születésnapjukon! Ez a tornaterem témájú torta a leggondoltabb ötlet férje vagy apja számára. Az egyrétegű süteményt piros fondant borítja, hogy kiemelje az innovatív tortafeltételeket. Azt mutatják, hogy egy férfi dolgozik az edzőteremben, súlyzókkal, súlyokkal, kulacsokkal és hé, még egy Nike táskával is körülvéve! Milyen klassz ez!

15. Bájos szám torták:

Egyszerű születésnapi torta dekoráció

Mondja ki egyértelműen, hogy idén lett 25 éves! Szüntesse meg a díszes díszeket és fondantokat, és inkább ezt a vonzó dizájnt válassza. Mindössze annyit kell tennie, hogy faragja a piskótája számát, és két rétegbe teszi őket. Töltse fel a közepét Meringue csővezetékkel, és ismételje meg ugyanezt a felületen. Most adjon hozzá bogyókat, virágokat és habcsókokat, hogy elbűvölő megjelenést kölcsönözhessen. Egyszerű, mégis szenzációs!

16. Panda torta kezdőknek:

Születésnapi torta különböző design

Ha kézbe akarja venni a sütést, próbálja ki ezt az alapvető házi születésnapi torta kialakítást. A kerek tortát csillag alakú jegesedő tölcsér díszíti, fekete-fehér színekkel. Fáradságosnak tűnhet, de ha megtanulod, hogyan szabadon mozgatni a kezed, élvezni fogod a folyamatot. Mindössze két színnel és csőzsákkal létrehozhatja ezt az instához méltó Panda tortát!

17. Peppa Pig Cake Ötlet:

Születésnapi torta formák és minták

Peppa Pig egy szerethető rajzfilmfigura, tipikus angol akcentussal. A legtöbb gyermek imádja utánozni az akcentust és a tevékenységét is. Tehát, ha ilyesmit észlel gyermekével, akkor meglepheti őket ezzel a színes Peppa malactortával. Az egyszerű, négyzet alakú szivacsot karakterkivágások, virágok és betűk díszítik, hogy vidámabb legyen az esemény!

18. Pókember torta gyerekeknek:

Hűvös egyszerű sütemények

Probléma a sörfőzéssel a pártjában? Szerezd meg ezt a pókember tortát, és nézd meg, ahogy megvéd a gazemberektől! Ez a kétszintű torta piros, ikonikus pókháló mintát tartalmaz felül, New York városának sziluettjét pedig alul. Egy ehetetlen Pókember magasan és éberen áll, mint a tortafeltöltő. A név és az üzenet hozzáadható a tortalapra egy fondant alap használatával.

19. Carousel Horse Cake:

Egyszerű születésnapi torta dekoráció

A körhinta torta sokáig fogja beszélni a születésnapi bulijáról! Ha a költségvetés nem jelent problémát, akkor hajtsa végre ezeket a szórakoztató körhintákat. Íme egy ilyen ötlet, amelyben a négyzet alakú bázist további három szinttel emelik meg, mindegyiket csokoládé és fondant borítják. A tényleges körhinta része ehető gumi pasztával készül a tortán, édességek és cukorlovak díszítik. Távolról úgy néz ki, mint egy mini-vásár az asztalon!

20. Dinoszaurusz sütemények:

Egyszerű születésnapi torta minták

Térjen vissza az őskorba ezzel a szuper kedves dinoszaurusz tortával! Őszintén szólva, nehezen tudja irányítani a kis vendégeit, hogy ne ragadják meg ezeket az imádnivaló fondant topperseket. Eldöntheti a dinoszauruszok számát a tortán, anélkül, hogy elfelejtené hozzátenni azt az újonnan kikelt baba dinót! Az idősebb gyermekek és felnőttek számára a félelmetes dinoszaurusz sütemények is egyedileg készülhetnek!

21. Rusztikus vagy félig meztelen sütemények:

Boldog születésnapot torta egyszerű design

Tökéletes születésnapi tortát keres feleségének? Hajrá Rusztikus! A rusztikus sütemények kopottan elegánsak és romantikus hangulatot kölcsönöznek a környezetnek. Kiválóan alkalmasak felnőtt születésnapi partikra, bársony díszítéssel. Ezek a félmeztelen sütemények ízletes ízük és ízük miatt népszerűek, vastag fondant nélkül és nemkívánatos cukrok miatt. Ezek a sütemények tökéletes vászonként is szolgálnak színes virágok, szezonális bogyók és macaronok behelyezéséhez, amelyek feltárják kifogástalan ízlését!

22. Cirkusz témájú torta:

Új legújabb születésnapi torta design

A cirkusz varázslatos hely, rengeteg szórakozással és szórakozással a gyerekek számára. Ha szeretné kipróbálni ezt a témát a közelgő születésnapi partijára, akkor biztosítjuk Önöket, hogy ez egy remek ötlet! Költségvetésétől és ízlésétől függően választhat egy nagyon kidolgozott cirkuszi dizájnt vagy ezt az egyszerű ünnepi tortát, mindezt fondantban. Színes és fényes- akárcsak a cirkusz hangulata!

23. Intergalaxy és Starry Cake:

Szép születésnapi torta minták

Ez a torta szó szerint „a világon kívül van”! Azoknak a gyerekeknek, akik szeretnek éjszaka nézni a csillagokat, ez a kialakítás közelebb hozza őket a világűrhöz. A külső fekete fondant a Tejút -galaxishoz hasonlít, fehér és őszibarack olvasztott csokoládéval. A fantasztikus golyókat és a tejcsokoládé-szilánkokat díszítik, hogy ízlésedet a galaxisok közötti körútra vigyék!

23. Antigravitációs születésnapi torták:

Egyszerű torta minták születésnapja

Ez a gravitációt megvető torta kellemes sokkban fogja hagyni vendégeit! A kreatív tervezés arra késztet bennünket, hogy vajon miképpen azok az M.&Az M -k felülről kiesnek, megszegve Newton törvényeit. Szeretné tudni a titkot? Néhány erős szívószál kreatívan rejtőzik a drágakövek rétege alatt. A torta többi részét vajkrém és csokoládé borítja! Ettől nem lesz igazi édesség?

24. Fotó születésnapi torták:

Boldog születésnapot torta új design

Éld át újra dédelgetett emlékeidet, ha kinyomtatod őket a tortádon! Remek ötlet lenyűgözni nagymamáját vagy nagyapját azzal, hogy a tortáját ehető fotóalbummá alakítja. A fehér fondant alapot 3D nyomtatott fényképek díszítik fagyos lapokon. Szinttel feljebb léphetsz, ha egy reális emberi modellt kapsz süteményöntőként! 60. születésnapjuk ennél jobb nem lehet!

25. Barbie baba torta:

Egyszerű és könnyű torta kialakítás

Lepje meg kislányát ezzel a vonzó Barbie tortával! Az igazi babával a középpontban és vajkrém rózsákkal a ruhán, nehéz lesz visszatartani az izgalmat. A szivacsos zsemle olyan, mint a test, és a babát a közepére helyezzük! A torta minden falatának élvezése után a baba kivehető és hozzáadható személyes Barbie kollekciójához. Most ezt hívjuk, egy csomagot!

26. Cupcake sütemények:

Kis születésnapi torta tervezés

Cupcakes és sütemények- hallottunk róluk! De cupcake sütemények? Igen! Ez egy zseniális ötlet, hogy cupcakes -t használjunk, és mesterműveket készítsünk belőle, mint ez a virágcsokor! Kis süteményeket helyeznek az alapra, és a kívánt formába rendezik. A réseket egy réteg jegesedés tölti ki, és vajkrémes virágokkal és rügyekkel díszítik. A legjobb része ennek a koncepciónak? Nem kell küszködnie a süteménydarabok felszolgálásával, mivel vendégei könnyen széthúzhatják. Nem csoda, hogy a pékek miért hívják „Pull-Apart” süteménynek!

27. Harry Potter témájú torta:

Cool Cake Design

Gyermeke megszállottja Harry Potternek és varázslatos világának? Akkor menj el erre a tortatervre a születésnapján, és add neki élete legjobb idejét! A nem fondant, egyrétegű torta piros színű, és arany kefével érinti. A tortafeltételek közé tartozik a „HP” logó, az aranyos Snitch, Roxfort varázslatos könyv, a neveddel felírva! Itt az ideje egy kis Hocus Pocusnak?

28. Luxus táskák torta:

A legjobb design torta születésnapra

Nos, egy Micheal Kors táska jelenleg nem érhető el, de a torta nem az! A realisztikusnak tűnő torta örömet okoz, ha luxus táskát birtokol a nehéz árcédula nélkül. Ezenkívül a buliban büszkélkedhet, és még a vendégeit is felszolgálhatja. Ha az Mk nem az Ön ízlése, akkor kérje meg tervezőjét, hogy másoljon egy Louis Vuittont, egy Hermest vagy akár egy Chanelt ehhez a tésztához!

29. Fél szülinapi torta:

A legjobb születésnapi torta design

Íme egy ínycsiklandozó, apró, kicsinyes, gyönge, fehér fél torta egy kislánynak vagy fiúnak, aki ünnepli 6 hónapos mérföldkőjét! Csak egy 1 kg -os, kerek, 9 hüvelykes süteményt süssünk, félbevágva, és fedjük le fagyos krémmel vagy fondanttal. Könnyű peasy! Ragaszkodjon egy előre elkészített torta tetejéhez, vagy készítsen gumpaste-t, ha kreatív! Megszórhat néhány cukorkát, hogy színt adjon ahhoz a szórakoztató, süteményes bulihoz!

30. Oroszlánkirály torta:

oroszlán torta design

Hakuna Matata a nap mantrája! Végül is a kisfiad születésnapja! Tehát ünnepelje az eseményt nagy ado és pompával azáltal, hogy behozza Simbát és bandáját! A tökéletes, 3 rétegű torta minden elemmel lenyűgözi vendégeit-beleértve a finom süteményt is. Ez a lenyűgöző téma gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt szól!

31. Csokoládébagoly torta gyerekeknek születésnapja:

Bagoly születésnapi torta tervez

Ez egy szokatlan minta a születésnapi tortához, és felkelti a figyelmet. A csokoládé szerelmeseinek csemege, csokoládéba zárva, marcipánnal, kekszekkel és gombokkal díszítve. Próbálja ki ezt egy állati témájú születésnapi partira, és nyerje meg gyermeke szívét.

32. Zenés csokoládé galléros torta születésnapra:

Ez egy 8 hüvelykes ördögi csokoládétorta, amelyet zamatos tejcsokoládé rétegbe burkolnak, és tele van bogyókkal és csokoládé szilánkkal. A recept meglehetősen egyszerűnek tűnik – csak egy gazdag és nedves csokoládétorta. Az ebben az esetben látható zenei gallér csokoládé transzfer lapok felhasználásával készült, és fejfordító. Ez a torta tökéletes születésnapi ajándék egy zenebarátnak!

33. Gruffalo csokoládé szülinapi torta gyerekeknek:

Gruffalo csokoládé szülinapi torta

A szerző így nevezte el; de számomra inkább egy dinóra hasonlít, aki beleesett egy hatalmas olvasztott csokoládé -medencébe. A fehér csokoládé szarvai és a körmei, a narancsszínű csokibab szemek, a lila Smarties -szúrások – mindezek hozzájárulnak ennek a „fenevad” tortának a szépségéhez. Ez ideális egy gyermek állati témájú születésnapi partijához.

34. Pink Hearts Chocolate Születésnapi torta lányoknak:

Pink Heart Bday Cake Design

Három réteg bűnösen gazdag kényeztetés, fantasztikusan szép apró rózsaszín szívekkel díszítve! A szavak nem írják le ezt a tortát, amelyet egy tinilánynak terveztek. Válassza ki, hogy nedves csokoládétortát és fagyit süt csokoládés ganache -val, hogy halálosan dekadens élvezetet nyújtson!

35. Chocolaty Indulgence Boldog születésnapi torta:

Boldog születésnapot torta

Csokoládé kor – ezt mondja ez a torta! Ez a torta egy 40 éves nő számára készült. Úgy díszítették, hogy kiemeli minden nő kegyelmét és nőiességét. A gyönyörű rózsák és gyöngy nyakláncok egy gyönyörű nő tükrei. Egy biztos fejforgató!

36. Felnőtt boldog születésnapi torta:

Kutya Design torta Bday

Ok, felnőtt születésnapi tortának hívják! Egyszerűen fogalmazva, a torta imádnivalóan aranyos, és nem szabad elfelejteni, ínycsiklandó! Ki ne nyáladzhatna ezen a csokoládétortán, amelyet zamatos mennyiségű tej és fehércsokoládés ganache borít? És a kutyus meghív minket, hogy harapjunk belőle. Hát nem ő?

37. Harry Nyúl születésnapi torta lányoknak:

Legyen az Harry nyúl az Alice Csodaországban vagy a kedvenc Nyuszi nyúl; ez a torta biztosan lenyűgözi a gyerekeket. A királyi fehér és kék cukormázba gyönyörűen öltözött torta csokoládéalapú. Ezt beillesztheti gyermeke számára, kortól függetlenül.

38. Hula születésnapi torta lányoknak:

Barbie Design torta bday

Melyik lány nem szeret Barbie -t? És amikor Barbie tortává változik, a szavak biztosan elbuknak. Ennek a tortának az első pillantása ezt bizonyítja. A tengerparti ruhába öltözött és a homokon játszó gyönyörű Barbie babák vonzónak tűnnek.

39. Szalonna és tojás születésnapi torta:

új süteménytervek bday 2021

Az egyszerűség kedvéért ez egy alap sárga torta, amelyet bőségesen csokoládés cukormázsal fagyasztunk. Míg a fondantot tojás és szalonna készítéséhez használták, a tojássárgáját cukormázból készítették. Ez a csemege a szemnek és a szájpadlásnak, és csodálatos ajándék azoknak, akik szeretik az ágyban készült szalonnás és tojásos reggelit.

40. Lányok születésnapi pelenka torta:

Új Bday Cake Design

Ez a tökéletes ajándék egy nőnek, aki születésnapját ünnepli, miközben terhes.

41. Nyuszi torta 1. születésnapra:

Legújabb sütemények a Bday 2021 -re

Tökéletes módja annak, hogy ünnepeljen, amikor a cuki egy éves lesz! Ez a torta két sütemény ötvözete, az egyik alkotja az arcot, a másik pedig felezve, hogy a füle is rendben legyen. A fehér csokoládéval vagy ganache fagylalttal cukrozott sütemény nagyon kevés ételfestékből készül, figyelembe véve a gyerek életkorát. Nézze meg a képet – csak a fülek rózsaszínűek. Ezt akár elkerülheti, és a füleket gazdag csokoládés ganache töltelékkel töltheti meg.

42. 18. születésnapi torta lánynak:

Üdvözöljük az új évet ezzel a nőies tortával. Rózsaszín – ez mindig a kedvenc szín lesz a lányok körében, kortól függetlenül. Egy 8 hüvelykes, kerek torta tetején egy másik bundt torta – ugyanazokkal az ízekkel és cukorral, piros ételfestékkel átitatott fehér csokoládés cukormázzal – ez a sütemény félelmetesen gazdag tapintást kölcsönöz! Nézze meg a sminkkészlet összetevőit, amelyek szétszórva hevernek körülötte – lányosan!

43. Kastély születésnapi torta:

A lányod hercegnő, és egy kastélyban kellene élnie. Tehát ajándékozzon neki egy várat a következő születésnapjára ennek a gyönyörű tortának a formájában. A fehér csokoládé oszlopok és a rózsaszín tornyok tipikus nőies érzést kölcsönöznek ennek a tortának, ami még imádnivalóbbá teszi. Kérje meg pékét, hogy készítse el a cukormázat a csokoládétorta tetején, hogy gazdagabb legyen!

44. Fiúk torta születésnapjára:

Legalábbis ezt a tortát látszik mondani neked. Ez egy tipikus futócipő -torta, amely ideális módja annak, hogy elmondja partnereinek, hogy már ideje elkezdeni a fitneszprogramot. Mi a véleményed?

45. 30. születésnapi különleges tortatervezés:

Ez egy csokoládéban gazdag ördögi csemege azoknak a férfiaknak, akik 30. életévüket betöltik. Boldog születésnapot srácok!

46. ​​Gyümölcskosár torta design születésnapra:

Ez hasonlít egy gyümölcsökkel megrakott kosárhoz. Ez egy friss krémmel borított áfonyás sütemény, amelyet különféle gyümölcsökkel terveztek. Ajándékozzon egészségtudatos partnerének, hogy boldogabb legyen!

47. Barbie torta születésnapi lánynak:

Ez a kis hercegnődnek szól, aki úgy nő fel, mint egy Barbie baba. A gyönyörű rózsaszínű ruhába öltözve a lányod és Barbie ugyanúgy néznek ki. Ne gondolja meg kétszer, mielőtt megrendeli ezt! Kérje meg pékét, hogy karamelltortát használjon alapként tejszínhabbal!

48. Age in Style Cake Boys Születésnap:

Ez a torta, amelyet kizárólag 50 éves férfiaknak terveztek, metszetei vannak mérföldköveihez. Megmutatja az ember életének minden lényeges pillanatát, beleértve a fitnesztevékenységét is.

49. Pillangó modell születésnapi torta:

Gyönyörű torta, azt szimbolizálja, ahogy egy kislány eleganciával és kegyelemmel nő a nőiségbe. Fehér csokoládéval mattítva ez az alap piskóta elég színes, mint egy tizenéves lány. Ez teszi ezt a tökéletes választást egy tizenéves lány számára!

50. Ágytervezési születésnapi torta lánynak:

Ezt fogja elmondani ez a torta a lányának. Ez a torta egy ággyal, szekrényekkel, barátjával és természetesen kedvenc pizzájával együtt árulkodó jele annak, hogy a lányok gyorsan felnőnek.

51. A Fashionista torta lány születésnapjára:

Abban a pillanatban, amikor a lányok felnőttkorba teszik lábukat; elkezdenek stílustudatossá válni. Csak márkás termékeket választanak! És íme, egy ilyen ajándék a 18 éves korodnak, tele Gucci kézitáskával és szandállal! Imádni fogja!

52. Egyszerű lánytorta 18. születésnapra:

Ez egy nagyon egyszerű, mégis gyönyörű sütemény. Egyszerűsége szemet gyönyörködtető. A torta határán ülő gyönyörű lány emlékeztet arra a fázisra, amelyen egy lány vagy nő élete egy bizonyos szakaszában átmegy. A lány szokás szerint mosolyog, és zárkózottan ül, anélkül, hogy kinyitotta volna a fejét, és megnézte a közelében fekvő ajándékokat. Ilyen egy nő!

53. 40. születésnapi torta:

Édesen és finoman emlékeztesse őt, hogy most 40 éves! Igen, van egy mérföldkő! A kívánságokkal együtt köszönöm neki, hogy egész nap veled volt, indulataitól függetlenül! Igazi odaadás férfiaknak!

54. Különleges söröskorsó torta születésnapi fiúnak:

születésnapi torta minták 1kg

Ez minden sörkedvelő élvezete, de gyengéd emlékeztetővel arra, hogy a túlzott alkoholizmus veszélyes lehet. Kényeztesse őt egy elképesztően karamellás cukormázzal fagyott csokoládétortával. A bögre tetejéről lecsavaródó tejszínhabos öntet növeli a torta hitelességét.

55. Gratulálok, hogy befejezted életed három évtizedét:

Csodálatos Bday torta

Mondd el neki, hogy fontos mérföldkőhöz érkezett életében, és sikeresen teljesítette az évtizedet! Ő a gyerekeid anyja, a jobbik fele! Mi más, mint ez a sütemény lehet a legjobb módja annak, hogy elmondja neki, mennyire imádja őt!

56. Édes aranyos boldog születésnapi torta:

Gyönyörű Bday torta

Öt évtizedet töltöttél le ezen a világon, nagyon sikeresen! Itt az ideje, hogy elkezdje tervezni a nyugdíját! Ez egy kétszintű krémes fagyos piskóta, fekete, fehér és arany íjakkal díszítve!

57. Életkorig tökéletes születésnapi torta fotókkal:

különböző típusú születésnapi torta minták

Édes ehető módja annak, hogy elmondja férjének, hogy megöregedett, de tökéletesen! Míg a képen használt torta gazdag gyümölcstorta krémes cukormázsal, bármely palettahoz illő süteményt és habot választhat.

58. Tire Cake Birthday Boy:

indiai születésnapi torta tervez

Ez a bűnös csokoládé dekadencia csavarkulccsal és vágófogóval teljes. Minden ember azon kapja magát, hogy technikai feladatot lát el az élet egy bizonyos szakaszában. Ha a te embered is nagy örömmel tett hasonlót, akkor itt az ideje, hogy bánj vele! És ne felejtsd el beírni ezeket a kedves szerelmes szavakat!

59. Boldog születésnapot, sis:

modern születésnapi torta minták

A nővérek a legjobb barátok – életre szóló barátok! És ezért megérdemelnek egy különleges tortát. Mindazonáltal nem mindegy, hogy a húga édesség -e a születésnapi tortáknál. Itt van egy gyönyörű torta, csak hogy megmutassam neki a szeretetét. Ez nem más, mint egy egyszerű csokoládé piskóta feketeribizlivel és gyönyörűen cukrozott vajkrémes cukormázzal. A rózsaszín árnyalatai megmutatják kegyelmét és szeretetét mindenki iránt.

60. Kitöltötte családunkat Kedves:

egyszerű boldog születésnapi tortákat

A csecsemő érkezése kiegészíti a családot. Ha csak partnerek vagyunk, anyává és apává válunk. És a fiatalabb mindig örömünk forrása! Elismerje jelenlétét, és ünnepelje első születésnapját ezzel az elképesztő születésnapi tortával.

61. Doggy Design születésnapi torta:

Ez a torta ideális születésnapi ajándék az állatok szerelmeseinek. Gazdag, szájban olvadó étcsokoládé torta fehér csokoládé szilánkkal díszítve-ez a torta úgy néz ki, mint egy alvó kutya, aki alszik. Gyerek születésnapjára is ideális, mivel hívogató és aranyos.

62. Smirnoff Bottle Design születésnapi torta:

Smirnoff – ez a vodka mindig csábító, és ez a kéjes sütemény is! A vodkás üveges tortáját sok svájci vajkrémmel vagy zamatos fehér csokoládé vajkrémmel fagyasztotta meg, míg az alaptorta gazdag csokoládéval készül! A vörös bársony torta is jó alap lehet az ajándékhoz egy vodkabarát számára.

63. Ékszerkészlet születésnapi torta lányoknak:

Nyerd meg egy nő szívét azzal, hogy megajándékozod vele ezt az apró ékszeres tetejű születésnapi tortát. Annak ellenére, hogy kék ételfestékkel áztatott svájci vajkrémmel fagyott, ez a sütemény csábítóan hívogató. Nyugodtan kezelje most a kalóriákkal kapcsolatos aggodalmait, és csak kapjon egy falatot!

64. Carousel Design születésnapi torta:

Ez a torta tervezői darab, lovakkal, nyereggel, farokkal és sörénnyel. A rózsaszín és fehér színek finom kecsességet kölcsönöznek a tortának. Még a körhinta fényei is eredetiek!

65. Koponya születésnapi torta tervezése:

Ez a torta tökéletesen illik egy horror témájú partiba. Tele koponyával, a Starbucks kávéval, Fat Boy Harley Davidsonnal, Macallan Scotch -szal és elektromos csatlakozókkal – mind ehetőek – ez a torta álom ajándék minden ember számára.

66. Bed torta születésnapra:

Vedd fel a lusta partnerednek! A pizzadobozokkal, a szobában szétszórt cipőkkel és szandálokkal kiegészítve a férfi minden gond nélkül a laptopon ült – tökéletes ajándék a legényeknek!

67. A könyvtorta születésnapra:

Lepje meg könyvbarát barátját vagy partnerét ezzel a könyvtortával a születésnapján. Bár ezt a süteményt különleges tematikus partira sütötték és gyűjtötték össze, kreativitásának megfelelően módosíthatja. Ez egy vajas vanília torta friss eperrel tele. Nyitott könyvként tervezték, és fondantba burkolták.

68. Az én kis póni születésnapi tortám:

Szivárvány, napsütés, pónik – a lányok, különösen a tizenévesek imádják ezt a hármat. Éppen ezért ez a torta biztosan slágerré válik a tinédzserek születésnapi partijainál. Elég kalóriadús élvezet, gazdag vajas süteményből készült, vajkrémes cukormázsal és egy iszaptortával, amelyet csokoládés ganache töltelékkel töltöttek meg. Elragadóan bűnös kényeztetés!

69. Radley kézitáska születésnapi torta tervezése:

Egy kézitáska teljessé teszi a nőt, vagy legalábbis ezt érzi. Ez sok szakértelmet és beteget igényel. Gyönyörűen megtervezett, ez a torta biztosan megnyeri a nő szívét!

70. Női cipősdoboz születésnapi torta névvel:

Ez egy vizuális csemege azoknak a nőknek, akik szeretik a magas sarkú cipőt. Ez a cipősdoboz torta gyöngyökkel és magas sarkú. Nedves sárga süteményből készült és csokoládéhabbal fagyasztva ez a sütemény ugyanolyan bűnös csemege az ízlelőbimbók számára is.

71. Születésnapi csokoládé torta:

Két ízletesen halálos csokoládé a kávé ízű Kahlua-val meglocsolva és buja csokoládés vajkrémmel fagyasztva-ez a sütemény! Ha a kép elhagyja a nyáladzást, csak a képalkotás egy falatot … és a csokoládé mennyországban lennél. Ez bonyolultnak tűnik, de valójában nagyon egyszerű elkészíteni.

72. Szivárvány torta születésnapra:

Ez az aranyos, fantasztikus torta imádnivaló csemege a szórás szerelmeseinek. Ez többrétegű sütemény, a felső és az alsó réteg vörös bársony torta. A többi vajas piskóta réteg sütése közben ételfestékeket is használhat. Dús vajkrémes cukormázzal fagyasszuk le, hagyjuk a felső és az alsó réteget. Alaposan fagyassza le, majd az eső szórja a torta tetején lévő kanállal. Győződjön meg róla, hogy simítja a széleit, enyhén megnyomva, hogy ragaszkodjanak a fagyhoz.

73. Szürkületi születésnapi torta:

Elkötelezettség a gyönyörű szerelmi saga iránt – Alkonyatkor ez a sütemény a szerelem gyönyörű megtestesítője. A vörös bársonytorta alapjaként készült, romantikus ajándék a házastárs vagy a partnerek születésnapjára, különösen, ha imádja Bellát és Edwardot.

74. Ombre Whopper torta:

Ez nem más, mint a klasszikus süteményed, amelyet nagylelkűen csokoládés vajkrémmel fagyasztanak, de itt azok az aranyos Whoppers vonzzák a tekintetet. Hagyja a süteményt alaposan megdermedni, miután lefagyasztotta, hogy a habverő belekapaszkodhasson.

75. Méhkasütemény születésnapi partira:

Ez az egyik ilyen születésnapi sütemény, amely meghívja a mézelő méheket, hogy rajongjanak a sütemény körül. Ezt a méhek kifinomultságának és találékonyságának szentelik. Ízét tekintve barna vajas banántorta, amely buja mézes vajkrémbe van burkolva. A méhek marcipánosak.

76. Görögdinnye születésnapi torta:

Kényeztesse a gyümölcs szerelmeseinek ízét ezzel a fantasztikus megjelenésű és ízű görögdinnye tortával. Ez a sütemény is görögdinnye ízű, ízét a görögdinnye püréből és a Jell-O-ból kapja. A piros ételfesték adja a fehér tortalapnak a görögdinnye színét. Görögdinnye ízesítésű krémsajt fagylalttal fagyott, félédes csokoládéforgács pótolja a magokat.

77. Romantikus születésnapi torta szerelmére:

Egyszerű születésnapi torta, romantikus ajánlati süteményként is szolgál. Míg a vörös bársonytorta készíti az alapot, a krémsajtos cukormáz bekeríti a tortát. Mielőtt hozzáadná a szórófejeket, jól fagyassza meg a tortát. Adjon hozzá szívfájdalmat, hogy romantikusabbá tegye a pillanatokat. Sötét csokoládétortát is használhat luxus fehér csokoládé bevonattal borított alapként.

78. Eperkosár torta:

Ez egy vizuális kényeztetés minden bogyóbarát számára. A friss eper fehér csokoládéból készült ehető kosarakba van tömve. A tetején kevés eper van fehér csokoládéba mártva. A legjobb választás a süteményhez egy gazdag és nedves csokoládétorta lenne. A kosarak körül szétszórt bogyók vonzóbbá teszik a süteményt.

79. Eper ház születésnapi torta:

Egy gyönyörű eperház lakik különféle díszek között – mind ehető. A csinos kis virág, az eper, a 3D nyalókák – mindez fokozza a torta szépségét. Ez a torta rózsaszín bársonytorta, amelyet vanília ízű olasz habcsók fagyasztanak.

80. Chevron születésnapi cupcake torony:

Egyszerű, mégis elegáns kinézetű Chevron toronytorta fondant használatával; dicséretes alkotómunka. A tortafeltét egy fényűző kókusztorta csokoládé vajkrémmel, míg a tornyot alkotó sütemények vanília ízű sütemények ugyanazzal az ízesítésű vajkrémmel.

Szóval, hogy tetszik a legújabb születésnapi tortaterveink gyűjteménye? Ha kiválasztott egy ötletet, akkor keressen egy összehangolt dekorációt, harapnivalókat és desszerteket, hogy felerősítse a társasjátékát! Hé, említettük a jótáskákat? Rendelhet személyre szabott visszaküldési ajándékokat, amelyek megfelelnek az általános témának, hogy kellemes élményt nyújtson vendégeinek. Ha van még ilyen sütemény ötlete, ossza meg velünk, és szívesen bemutatjuk itt!