10 bløde og stilfulde grå sweatshirts med forskellige hals

Sweatshirt er en type løs og fuldærmet sweater, der for det meste bæres under atletiske aktiviteter. Nogle gange bruges den også som fritid. Den største fordel ved at bære sweatshirt er, at det fremkalder din sved.

grå sweatshirts

Grå sweatshirt bæres sædvanligvis af mange. Den er lavet af meget blødt og absorberende stof. Sweatshirt giver dig varme og får dig til at føle dig afslappet. Sweatshirt er normalt almindeligt uden tryk. Om vinteren beskytter sweatshirt dig mod kulde. Du føler varme inde. Det ser henrykt ud. Den kan hætte, lynlås og fastgøres med hætte.

Langærmede sweatshirts i grå farve:

Sweatshirt bruges både mod kulde og af sportsfolk. Det har funktioner i tiltalende sind. Lad os kigge på nogle designer lyse og mørkegrå sweatshirts til kvinder og mænd.

1. Fuldærmet sweatshirt til mænd med rund hals:

Herre sweatshirt med rund hals

Det er en grå sweatshirt til mænd. Det har design med rund hals. Det har ultrablødt materiale og fuld ærme. Det er sødt og enkelt. Det har ikke nogen form for udskrifter over sig. Da den er rund hals, så dækker den hele kropsområdet lige fra hals til talje.

2. Pullover kvinders sweatshirt:

Pullover kvinders sweatshirt

Det er en grå sweatshirt til kvinder. Det har pullovermønster, hvilket betyder, at noget stof er trukket over og syet, hvilket viser smuk fleece. Det har 3/4 ærme med løs halsstil. Perfekt fleece på pullover ser moderne ud

3. Mørkegrå hættetrøje:

Sweatshirt med mørk hætte

Det er en grå hættetrøje. Der er også syet en kasket med sweatshirts. Med lommer på begge sider hænges en snor om halsen. En stilfuld fleece er givet til cap stof. Denne sweatshirt leverer en cool holdning. Det vil se kropsformet ud.

4. Halv lynlåset fitness -sweatshirt til mænd:

Halv lynlås mænds fitness sweatshirt

Denne sweatshirt har tykt stof. Den har halv lynlås og to lommer på begge sider. Inde i grå sweatshirt kan mænd bære t-shirt. Den har også stativkrave. Det passer til din krop efter din form. Det ses mest med joggere.

5. Fuld lynlås krave mænds sweatshirt:

Sweatshirt til mænd med fuld lynlås

Denne sweatshirt er fuld lynlås med krave mønster. I denne sweatshirt udføres fantastiske nuancer af lys og mørkegrå farve. Rens og klare nuancer er udført. Et sødt andeansigt er anbragt på venstre side af sweatshirt. Halsmønster ser moderigtigt ud.

6. Distressed Women’s Sweatshirt:

Distressed kvinders sweatshirt

Denne sweatshirt har ribbet mønster. Det er designet med så mange huller i forskellige størrelser. I denne grå sweatshirt vil kvinder se fantastisk ud. Halsen er også rund og lidt løs. Der er to tekstiler på forsiden. Det er synligt fra huller.

7. Højhalset sweatshirt til mænd:

Sweatshirt med høj hals til mænd

Denne mørkegrå sweatshirt har høj krave. Der er også lynlås fra hals til bryst. Kraven med høj hals giver fuld beskyttelse mod kolde vinde. Højhalset mode er altid på mode. Denne sweatshirt er velegnet til huden.

8. Mellemlang dame sweatshirt:

Mellemlang dametrøje

Denne attraktive sweatshirt er syet som mellemlang. Lynlåsen er i siden og ekstremt stilfuld. Der er givet et meget fint mønster på halsstof. En glat overflade er givet inde i halsen for at få dig til at føle dig varm. Det passer udelukkende til et vestligt slid.

9. V -hals speciel mænds sweatshirt:

2014-mænd-s-almindelig-V-hals-sweatshirt

Denne grå sweatshirt til mænd har V -hals mønster. Det er enkelt for simple mænd. På V -formet halsudskæring er der også foret noget foringsdesign for at gøre en forskel. Denne dejlige grå sweatshirt vil give din modne personlighed.

10. Open Shoulder Women’s Sweatshirt:

Open Shoulder kvinders sweatshirt

Denne grå sweatshirt ser modig ud med en åben skulder i den ene side. På den ene side er den fuld ærme. Og på den anden side er der åben skulder med enkelt fleece. Det ser ud til, at små prikker er udført med mørkegrå farve. Mønsteret er uforligneligt.

For nogle er sweatshirt mere brugt, mens de dyrker motion. Mens det for nogle bruges som mode. Grå sweatshirt har mange mønstre og anvendelser. Det er over os. Sweatshirts består typisk af tyk bomuld til den øverste del af din krop. Casual sweatshirt har egenskaben at spotlight dit billede. Stilfuld sweatshirt giver dit dejlige image. Næsten alle kan lide en lækker sweatshirt.