10 stilfulde designs af trykte sweatshirts til mænd og kvinder

Sweatshirts er sportstøj, der er behageligt og perfekt til at hjælpe dig med at udføre enhver fysisk aktivitet. Sweatshirts findes i forskellige typer som hætte, med eller uden lommer osv. Hver og en giver dig friheden til let at bevæge dig og holder dig kølig. Det anvendte materiale er sådan, at det hjælper dig med at fremkalde sved og holde kropstemperaturen kølig. Det absorberende, åndbare materiale, der bruges til at lave sweatshirts, er perfekt til træningscentret eller på banen. Trykte sweatshirts er en fashionabel del af sweatshirtkollektionen. Du kan vælge trykte sweatshirts med det nyeste design eller logoer.

trykte sweatshirts

Nyeste og designer Sweatshirts med tryk foran og foran:

Der er mange udskrifter og farver at vælge imellem, der passer til alle dine stilfulde behov. Vælg mellem denne brede kollektion for at føle dig stilfuld og cool.

1. Sweatshirt med hætte med logo -design:

Sweatshirt med logo -trykVælg at sætte dit yndlingsmærke på denne sweatshirt. Disse logoer udskrives af mange trykkerier, der tager dit yndlingslogo og præger det på din sweatshirt. Du kan også købe færdigprintede sweatshirts.

2. Sweatshirt i gummiprint:

Sweatshirt i gummi med tryk

Vælg dine yndlingsformuleringer, og du kan også få disse præget ved hjælp af gummitrykteknik på dine sweatshirts. Vær kreativ og vælg farver, der repræsenterer den, du er. Design noget unikt, og du vil helt sikkert imponere andre.

3. Sweatshirt med tryk i allover:

Sweatshirt i trykt allover

Disse fede fantastiske sweatshirts med udskrifter af landskaber ser virkelig vovede ud. Du kan vælge mellem en lang række landskaber og kystbilleder. Hele sweatshirts er dækket med tryk og ser udsøgt ud.

4. Sweatshirt med prægeprint:

Sweatshirt i prægeprint

Vær komisk og sjov i denne tegneserieprægede sweatshirts. Vælg mellem de mest berømte tegnefilm eller vælg komiske udskrifter som smileys eller humørikoner. Farverne vil være fede og lyse, og prægning vil gøre sweatshirten finurlig.

5. Print og almindelig sweatshirt:

Print og almindelig sweatshirt

Vælg denne almindelige sweatshirt med trykte ærmer og hætte for at give dig et enkelt, men fashionabelt outfit. Den almindelige hvide sweatshirt er meget elegant og perfekt til enhver lejlighed. Det kontrasterende tryk er meget blomstret og gør det ret stilfuldt.

6. Sweatshirt med silketryk:

Sweatshirt med skærmprint

Vil du have din yndlingsberømthed på dig ?? Nå, nu kunne du. Vælg venligst blandt de mange berømtheder, der er trykt på sweatshirts med silketryk, og gør det til dit eget. Disse kan være trykt på sweatshirts front.

7. Sweatshirt med hætte til print til mænd:

Sweatshirt med tryk tilbage

Hvad er der på ryggen? Kig godt efter, og du finder et tryk på bagsiden af ​​sweatshirts. Disse ser rigtig gode ud, da sweatshirts front kan være almindelige eller have nogle ord relateret til printet på bagsiden.

8. Sweatshirt med strikprint:

Sweatshirt i strik

Denne sweatshirt i striklook er perfekt til vinteren og er yndig. Snefnugprintet ligner en rigtig strikket sweater. Farverne er relateret til vinteren og passer godt til ethvert bundtøj.

9. Par matchende sweatshirts:

Par matchende sweatshirts

Vær romantisk i parrets matchende sweatshirts med sjove ord. Mr Right og Mrs Always Right trykt sweatshirt er meget sød og altid i stor efterspørgsel af par, der gerne vil udtrykke deres kærlighed. Disse kan også tilpasses.

10. Sweatshirt med lynlås:

Sweatshirt med lynlås

Leopardprint er et af de mest eftertragtede tryk. Printet er sat på så mange ting som tøj, tilbehør, tasker, sko osv. Du finder sweatshirt med leopardprint og lynlåse også virkelig stilfuld. Sweatshirt med lynlås giver et fashion statement.

Trykte sweatshirts er en stilfuld og moderigtig tøjlinje. Vælg udskrifter, der afspejler, hvem du er. Fra ord, billeder, tegneseriebilleder til berømtheder, der er et bredt valg at vælge imellem. Hver af disse sweatshirts er unisex eller enten især til mænd eller kvinder. Se efter kraftige farver og udskrifter, og få hovederne til at dreje med dit valg.