Hættetrøjer til mænd – Disse 25 stilfulde designs, der er i trend lige nu

Hættetrøjer! Disse ekstra behagelige, lette og lette slidstøj er alsidige og kan bruges i al slags vejr. Uanset om det er casuals eller fester, somre eller vintre, er de forskellige hættetrøjer til mænd perfekte til en række lejligheder og dage og ideelle til et stilfuldt cool look. Hættetrøjer til mænd er ikke noget nyt fænomen i disse dage; de har været i trend ganske længe, ​​og i dag ser vi flere varianter, der bedst kan bruges til enhver lejlighed eller dag. Hvad er vores garderobe -samling uden at inkludere de perfekte og bedste hættetrøjer til mænd? Lad os i dag vide alt om disse fede beklædningsgenstande og endnu mere!

hættetrøjer til herrer

Betydningen af ​​hættetrøjer:

Hvorfor er hættetrøjer afgørende? Hvordan adskiller disse sig fra de andre tøj til mænd? Lad os finde ud af dette, før vi går videre med at udforske de nyeste tendenser!

 • Hættetrøjer er først og fremmest super lette og behagelige. De er det alsidige og perfekte valg til enhver sæson. Det være sig vintre eller afslappede kølige dage eller forårssæsonen, vi har tykke hættetrøjer til beskyttelse mod kolde eller lette hverdagstrøjer til de almindelige dage.
 • De er brugsbaserede, perfekte til let at bære dine ejendele rundt med forskellige lommer.
 • De er svedfrie. Brug den under din træning, og du finder ikke irritationen i nogen grad.
 • Glem ikke; de er den perfekte tilføjelse til at lægge lag på dine outfits eller tilføje en ekstra nip stil til ensemblet.

Funktioner af hættetrøjer til mænd:

De definerende og hovedtræk ved mænds hættetrøjer omfatter følgende.

 • Hoodies fås i en række designs og mønstre. Der er hættetrøjer uden ærmer, hættetrøjer med pullover, hættetrøjer med lange ærmer og så videre.
 • Der er igen både almindelige ensfarvede hættetrøjer samt fede trykte varianter.
 • Afhængigt af sæsonen kan du endda vælge den komfortable. Der er tykke uldne hættetrøjer til køligere dage til simple afslappede bomuldshættetrøjer til somre eller layovers.
 • Der er også trænings- og activewear -hættetrøjer til mænd i aktive timer.
 • Flere mærker fremstiller berømte hættetrøjer over hele kloden. Du har de populære mærker fra Nike til Superdry til Fila og Adidas i gang med dejlige designs og modeller.

Faktorer, der skal overvejes, når du køber en hættetrøje:

Nå, markedet er oversvømmet med en række og designs af forskellige hættetrøjer til mænd. Det er virkelig overvældende og forvirrende om, hvad der kan være den bedste og passende mandlige hættetrøjer til dig selv. I betragtning af at hættetrøjer varierer forskelligt med hensyn til design, stof, størrelse og så videre, er der her få faktorer, du skal tænke på, før du får dig en.

 • Tjek hætten på hætten. Er den tyk eller tynd? Leder du efter ordentlig vintertøj eller en afslappet pullover eller en beklædningsgenstand i lag? Beslut dig efter det.
 • Beslut dig afhængigt af stoffet. Vil du have fleece, uld eller bomuld?
 • Hvad er din anledning og formål? Er det en hættetrøje med aktiv tøj eller fritidstøj eller til ethvert specifikt formål?
 • Endelig sammenlign og kontrast priser på tværs af mærker. Se hvad der passer bedst i henhold til dit budgetvalg, i forhold til sammenligning med kvalitet.

Nyeste og komfortable hættetrøjer til herremotiver med billeder:

Her er de top 25 designs af hættetrøjer til mænd i stilarter.

1. hættetrøje med lynlås:

Hættetrøje med lynlås

En hættetrøje med lynlås betragtes som den bedste hættetrøje, da den er let at have på og ud. Hættetrøjer med lynlås i forskellige materialer ser stilfulde ud, når de bæres med åbne eller lukkede lynlåse. Generelt skal hættetrøjer med lynlås trække over snoren på kasketterne for at få den nøjagtige pasform.

2. Overdimensioneret vævet ternet hættetrøje:

Overdimensioneret vævet hætte med hætte

En overdimensioneret hættetrøje til mænd, der nådigt er lavet med vævet ternet stof, ser funky cool ud. Størrelsen på hættetrøjen står løst på kroppen og skaber derfor et cool street fashion -look. En mørk farve ser præcist fantastisk ud med ternede mønstre.

3. Hættetrøje med splejsesnor og fulde ærmer:

Hættetrøje med bindebånd og pyntede ærmer

Stilfulde hættetrøjer har fantastiske mønstre at se ion til. En sort patched hættetrøje er, hvad man har brug for for at skabe et trendy statement -look. Kontrastknapper på krave og lommer og pyntet patch på albuerne på ærmerne ser ud, designer.

4. Slim Fit Sweatshirt -hættetrøje med halv lynlås:

Slim fit hættetrøje med halv lynlås

Slank pasform og perfekt målte hættetrøjer ser dynamiske ud på mænd. De slim fit ærmer og talje viste musklerne elegant og byggede mænds krop. De halve lynlåse i siden får et designer look. Mens de forreste lommer også giver et betydeligt billede af påklædningen.

5. Skrå hættetrøje med lynlås:

Skrå hættetrøje med lynlås

En tofarvet hættetrøje til mænd ser fantastisk ud med mode-stilen. Den skrå lynlåsstil på hættetrøjer skaber et stramt billede. Mens kontrast manchetknapper og linning, og den indvendige side af halsen ser øje tiltrækkende.

6. Cool Yoga -hættetrøjer til mænd:

Afkøl yoga -hættetrøjer

Mænd, der går til regelmæssig yoga og fitness træning, kan se betagende ud med seje yoga hættetrøjer, der er strækbare og lette på kroppen. Glatte teksturer og sweatshirtmateriale holder et køligt udseende under en træning.

7. Militær kaki -hættetrøje:

Hættetrøje i militær stil i khakhi -stil

Det sprængende udseende, som en militant dressing giver, er uforligneligt. Mænd i mandetøj med styrke og kraft er altid attraktive. En hærstil og et farvet hættetrøje -design ser betagende og stilfuldt ud på mænd.

8. Let hættetrøje:

Let hættetrøje

Letvægts hættetrøjer til mænd med det blødeste materiale kan også bruges om sommeren. Det bløde og løse materiale ser godt ud på kroppen. Ser lette, men imponerende ud, passer de lette hættetrøjer til den yderste modetrend. Pullover -stilen i sådanne hættetrøjer gør dig komfortabel i dit outfit.

9. Long Cape hættetrøje:

Langærmet hættetrøje

Den lange cape -stilfulde hættetrøje ser imponerende ud på en vinterdag ved udebaneforløbet. Udseendet af et storslået højt profileret look og de lange cape hættetrøjer giver din image-rige og statement-påklædning.

10. Lang side med lynlås i neopren med dobbelt lynlås:

Lang hættetrøje i neopren med dobbelt lynlås

De lange lynlåse i neopren med lynlås til mænd er skabt til at dække hele kroppen. De hvide og sorte i et sådant design giver et varslende look. De dobbelte lynlåse er på indersiden, og selv ydersiden giver et designer look.

11. Asymmetrisk hættetrøje:

Asymmetrisk hættetrøje

De lange og asymmetriske stilfulde hættetrøjer får alle dine ønsker til at gå i opfyldelse for at få mere af det stramme og glamourøse look. En langærmet sweatshirt -hættetrøje ser fantastisk ud til en dynamisk udseende jakke. Den sporty stil giver et elskværdigt look.

12. Klassisk pullover -hættetrøje:

Klassisk hættetrøje i pullover

Pullover hoodies er ikke mindre end nogen anden stil. De lange forlængede og lange lynlåseærmer og et fabelagtigt snit på siderne giver et simpelthen ekstravagant look. De fede hættetrøjer til mænd giver en strålende stil til påklædningen.

13. hættetrøje med turtleneck:

Hættetrøje med lynlås

Hættetrøjer til drenge viser også hættetrøjer med coltruppe, der ser super fede ud. Sort eller enhver anden mørk farve med turtleneck -stil giver et drastisk udseende. Med den smukke turtleneck giver folderne og de ekstra lange ærmer et ekstraordinært look.

14. Ærmeløse muskeltrøjer til mænd:

Ærmeløs muskelhætte

Sporty mænd med det almindelige motionscenter i deres rutine har brug for en stilfuld hættetrøje som den ærmeløse muskelhætte. Et bredt snit på siderne og en tyk tråd på bagsiden giver mændene et dynamisk køligt look.

15. Lomme med hætte:

Hættetrøje med lomme

Cyklister med en mode stil i deres påklædning kan ikke længere vente med at få hættetrøjer i lommen til et dynamisk, sporty look. De fantastiske designs i de ekstra lommerede hættetrøjer til mænd er fantastiske i designet og ser også fantastiske ud.

16. Ekstra stor ærmeløs hættetrøje:

Ekstra stor ærmeløs hættetrøje

Ærmeløse hættetrøjer i en størrelse, der er større end dit udseende dynamisk. Den overdimensionerede skulderdel af hættetrøjen og bredden af ​​hættetrøje -designet skaber en statement -stil. Mænd med et lurvet funky look har en enestående effekt med deres påklædning.

17. Hættetrøje til vinterpelsmode:

Hættetrøje til vinterpels

Vinterpelsmode -hættetrøjer ser imponerende ud for et rigt og glamourøst rødt tæppe -look. Mænd, der ønsker at påvirke, at de er høje, kan få et pels -hættetrøje -design til at se stort ud i en sammenkomst, der kræver opmærksomhed. Disse er de bedste hættetrøjer til mænd om vinteren.

18. Hættetrøjer med høj hals:

Hættetrøjer med høj hals

Hættetrøjer til mænd med høj hals og ekstra lange tommelfingerærmer ser stilfulde ud. Hættetrøjer med høj hals ser superlook ud med et tomboy -billede. Den baggy stil og det seje fyrindtryk passer meget godt til college -drengene for et stilfuldt look.

19. Vandafvisende hættetrøje:

Vandtæt hættetrøje

Mænd, der træner i alle årstider, herunder regn, har brug for et beskyttende tøj, der dækker deres krop mod at blive våde. En vandtæt designer hættetrøje kan give den samme beskyttelse og også se fantastisk ud i sit udseende. En ærmeløs vandtæt hættetrøje til mænd er noget meget nyttigt i sådanne tilfælde.

20. Hæklet vest hættetrøje:

Hæklet vest hættetrøje20

Cool hættetrøje design har også den hæklede stil i sorten på sin liste. En brun hæklet hættetrøje giver et dynamisk indtryk til mænd, der ønsker en enkel, men ekstraordinær stil til deres outfit. Den hæklede hættetrøje er den bedste løsning, bare for at se på din dressing.

21. Enkel hættetrøje med tryk:

Enkel hættetrøje med tryk

Trykte hættetrøjer til drenge, der går på college og vennesamlinger, er den bedste mulighed for at se ud, sej fyr. Drenge kan vælge de eksklusive designs, der er trykt på hættetrøjer, der også antyder deres holdning, der ser imponerende ud på teenagere og modeelskere.

22. Læder med hætte:

Læder med hætte

En læder hættetrøje til mænd giver strålende maskulin påklædning til mændene. De brune eller sorte læderhættetrøjer med lodne kravekanter giver hættetrøjer en trendy stil. Mænd på jagt efter inspirerende mode -outfits kan uden tvivl gå efter sådan et design.

23. Sort strik hættekappe:

Sort strikkappe med hætte

En strikket stilfuld hættetrøje uden lynlåse eller knapper til fastgørelse af hættetrøjen tæt på kroppen er et designerstykke. De løse ærmer og forlænget til knæstørrelsen giver et statement look. Mænd, der ønsker en elskværdig indvirkning på deres påklædning, kan bære sådan en sort strikket hættetrøje.

24. Hættetrøje med broderi:

Hættetrøje med broderi

For et sejt, flot look, vil folk helt sikkert elske sweater -hættetrøje -designs. En sweater -hættetrøje i hvidt og mørkt broderi i ovenstående bryst ser stilfuldt ud. Hættetrøjeens fede look kan bruges alene på jeans og også over andre styles.

25. Flag -hættetrøjer med lynlås til mænd:

Hættetrøje med lynlås

En hættetrøje med flagprint til drenge er et eksklusivt design af hættetrøjer designet specielt efter valg af forskellige mennesker. En hættetrøje med lynlås i national flag ser cool og stilfuld ud på unge drenge for at få et cool look blandt deres venner.

Oprindeligt blev der lavet hættetrøjer til beskyttelse af arbejdernes hoved under deres arbejde i dagtimerne under solens varme. Designere lavede emhætter og lommer på forsiden for at hjælpe dem med det bedste outfit til at beskytte deres hoveder og hænder mod støvpartikler og overskydende varme. I betragtning af det up -to -point look og imponerende træk ved hættetrøjer, blev det gradvist en charme for alle mænd og drenge på college, og atleter vælger deres hættetrøjer i løbet af handlingen. Fra tid til anden bragte mode forskellige blandinger og kampe af hættetrøjer med andre outfits. Folk har ikke kun en eller to hættetrøjer i deres garderobe, men måske fem eller seks af de lyse farver til de varme somre og nogle af de tunge og tykke læder- eller uldne til efteråret og vintersæsonen. Folk beholder endda en variation til deres rutinemæssige hættetrøjer, f.eks. Hættetrøjen til morgenvandring og motionscenteret og yoga-hættetrøjen, derefter kontoret-hættetrøjen, der er meget sofistikeret. Nogle professionelle mennesker som advokater, arbejdere, arbejdere og endda ingeniører ser anstændige og imødekommende ud i hættetrøjer, da de har meget feltarbejde frem for indenfor kontorarbejde.

Unge drenge foretrækker også at bære hættetrøjer i løbet af deres studietider og derefter roaming rundt med venner. Nogle meget fede hættetrøjer, såsom de trykte hættetrøjer og flagprintede, ser seje og iøjnefaldende ud, hvilket de unge virkelig beundrer. Drenge kan have asymmetriske hættetrøjer på for at give deres charme et mere charme. Muskelmændene kan bære ærmeløs og en rem på ryggen, som en slags hættetrøjer for at fremhæve deres muskler. Folk vælger for det meste hoodie -jersey -materialet, da det også absorberer sved og virker køligt i sommervarmen. Atleter går stort set efter trøjerne, mens du, når du bare er på en fleksibilitet på gaden, kan bære hættetrøjer i loop loop, da det ikke er fleecier, som vi ser i hættetrøjer i børstet bomuld. Lagvis bomuldshættetrøjer, der ligger under jakkerne eller frakkerne, ser cool ud i forårssæsonerne. Vintre inviterer læderhættetrøjer til varmen med visdom over mode på dig. Hættetrøjer i læder ser cool ud og foretager også en betydelig ændring i dit udseende. Mens de uldne hættetrøjer vil give dig varme og en hyggelig følelse og få dig til at føle dig hjemme. Ældre kan bære hættetrøjer med let broderi på halsudskæringen og forneden. Mens de er hjemme, kan mænd se cool ud med vævede hættetrøjer og hæklede håndlavede hættetrøjer til at bære et saligt look.