10 usete billeder af Pawan Kalyan med og uden makeup

Født som Konidela Kalyan Babu, han kom ind i filmindustrien som Pawan Kalyan med sin første film i 1996. Pawan blev født i en berømt filmfamilie og har flere anmelderroste og kommercielt succesrige forestillinger, der har etableret ham på en piedestal som Power Star of Telegu Biograf

pawan kalyan uden makeup

Pawan Kalyan med og uden makeup med billeder:

Han har vundet flere priser for sine præstationer. De mest betydningsfulde er

  • National Film Award for bedste spillefilm på telugu
  • Filmfare -pris for bedste skuespiller – Telugu
  • Cine MAA Award for bedste skuespiller – Mand

Uddannet i kampsport har han et sort bælte i karate, hvilket fremgår af hans kampsekvenser. På grund af dette blev han tildelt titlen “Pawan”, som symboliserer Lord Hanuman.

Selvom det konstant er under mediernes blik, er der mere ved Pawan Kalyan end hans på skærmen. Her er et kig ind i hans virkelige livstilstand uden make -up.

Den kærlige partner:

Pawan Kalyan med og uden makeup 1

Selvom hans ægteskaber er meget omtalt, er han og hans anden kone Renu det perfekte stjernepar. Hans kone har været kostume designer for de fleste af hans film. Fra dette ærlige billede er det tydeligt, at Pawan er en sjov person og kan lide at bruge tid sammen med sin kone.

Den perfekte konkurrent:

Pawan Kalyan med og uden makeup 2

Selvom Kalyan har været i branchen i meget lang tid, alligevel bliver han ikke selvtilfreds med sit greb og fan efter. En succesrig mand kender sin konkurrence og trives altid med talentfuld modstand. Set her med en anden telegu -hjertebankende Mahesh Babu. Det er en strengt professionel konkurrence, da de er meget hjertelige venner i virkeligheden.

Den seje kat:

Pawan Kalyan med og uden makeup 3

Han støder på meget stilfuld i både sine film og det virkelige liv. Med en kostumedesigner til sin kone i virkeligheden er det ikke overraskende, at han altid er godt klædt i offentligheden. Hans meget gennemsnitlige udseende afskrækker ikke den seje stil i ham. Hans kvindelige fan efter synes det er en meget indbydende kvalitet i ham.

Penny til eftertanke:

Pawan Kalyan med og uden makeup 4

Han er yderst vellæst og elsker at læse værker fra åndelige ledere som Swami Vivekananda. Han blev så påvirket og rørt af værkerne fra Akira Kurosawa, at han opkaldte et af sine børn efter den legendariske forfatter. Selvom nogle siger, at han spiller i tankeløse og regressive film, har denne mand sit sind de rigtige steder.

Kærlige far:

Pawan Kalyan med og uden makeup 5

Han er meget glad for børn og opmuntrer dem altid i alle spørgsmål. Må det være hans børn eller andre, han er meget glad for børn. Set her på danseopførelsen af ​​hans lille Aadhya ser de yndige ud sammen.

Overskæg:

Pawan Kalyan med og uden makeup 6

Kalyan -familien er meget stolte over deres identiske overskæg. En lignende blev sportet af hans bror Chiranjivi Kalyan. Overskæg er et spørgsmål om værdighed og stolthed for disse mænd og helt ærligt løfter det deres overordnede udseende til et mere værdigt.

Moderne dags Gabbar:

Pawan Kalyan med og uden makeup 7

Den mest ikoniske rolle for denne superstjerne var som betjent i Gabbar, som var en genindspilning af blockbusteren Dabangg. Hans mandige udseende passer til rollen til tee. Hans actionhelte -aspekt er et ekstra plus, da han også havde koreograferet et par kampsekvenser. At være Gabbar var aldrig så stilfuld før.

Den tænkende skuespiller:

Pawan Kalyan med og uden makeup 8

Pawan Kalyan sammenlignes ofte med Aamir Khan i Bollywood, da han er ekstremt læst og en tænkende skuespiller, der også er en multi talentfuld tekniker.

Pawanismens:

Pawan Kalyan med og uden makeup 9

Denne mand er virkelig en trendsætter. Ordet pawanisme blev opfundet af hans fans for at betegne deres kærlighed og vanvid for skuespilleren. Det har også været navnet på en velundersøgt bog, der er skrevet af en af ​​hans ivrige fans. Dette er virkelig den højeste form for adulation.

Pawan Kalyan er en succeshistorie, der inspirerer millioner. Sikkert er en filmstjernes liv langt ud over makeup, og han er et gyldigt bevis på denne teori.