Anushka Shetty Beauty Tips og fitnesshemmeligheder!

anushka shetty skønhedstip

Den tamilske skuespillerinde Sweety Shetty steg til berømmelse med sin gennembrudsfilm Vikramarkudu og har siden været set ganske mange gange og har modtaget stille berømmelse og anerkendelse på grund af hendes karakterer og roller. Fra nu af har hun mange store anbefalinger og er et populært fælles ansigt i Tamil Telegu filmindustrien. Denne yogainstruktør blev skuespillerinde i 2005 ind i filmindustrien. Alle disse gange har folk været overrasket over hendes skønhed. I denne artikel her afslører vi nogle af Anushka Shetty skønhedstip og hemmeligheder.

Anushka billeder

Korrekt mad:

En af de værdsatte ting, som Anushka har øjnene rettet mod, er den perfekte figur og for at fastholde, at hun tager skridt mod at bremse sin kost og gøre den til en glutenfri zone.

Hun holder sig væk fra junkfood eller fastfood og forsøger at holde hendes figur under kontrol ved at spise rigtigt. Ingredienser som honning vides at have naturlige helbredende egenskaber, og det er derfor, hun foretrækker brød og honning som morgenmad. Hun mener også, at en hurtig middag kl. 8 kan hjælpe dig med at holde dig i form.

Træn lige:

Anushka Shetty handler om fitness, og derfor opretholder hun sammen med en ordentlig kost et ordentligt træningsregime. Yoga er kendt rundt om i verden for at helbrede fedme og samtidig vedligeholde hud- og hårforhold, så hendes foretrukne træning er yoga. Hun holder en 30-minutters træning om dagen.

Hydrering:

Ligesom enhver anden skønhed i verdensklasse er hydrering endnu en af ​​hendes skønhedshemmeligheder for den smukke glødende hud. hun afslørede, at hun kan drikke op til 6 liter vand om dagen, bare for at væsken kan holde hende i god form.

GØR DET SELV:

Anushka fotos

Som en normal Mangalore-pige er hun ganske jordnær og hjemlig. I stedet for at sprøjte på kommercielle produkter foretrækker hun DIY’er, hvor hun kan smage en hjemmelavet opskrift som citron og grammel på den sorte del under albuerne eller knæhætterne, der kan gøre op med de sorte ru portioner.

Hårtid:

Anushka Shetty Beauty Tips

Anushka er kendt for at bruge olier på sit hår ret ofte. Enhver form for olie fra kokos til oliven er hendes præference. Hun olierer håret nu og da for at holde håret blødt skinnende og stærkt.

Makeup:

Anushka Makeup

Når det kommer til makeup, flyder Anushka gerne med farten. Hun er en alsidig person med et alsidigt ansigt, og hun mener, at hun kan bruge dette til sin fordel. På skærmen pryder hun sig selv med den passende makeup, situationen kræver, men uden for skærmen ses hun normalt iført nøgen eller subtil makeup. Hun vågner selv til tider ud uden nogen som helst. Hun mener, at et ansigtsfrit ansigt til tider lader ansigtsporerne rense og lader dem trække vejret.

Glød:

Sweety Shetty

Udover vedligeholdelsen af ​​hendes figur afslører Anushka også, at hemmeligheden bag hendes glødende ungdommelige hud er yoga. Yoga har fantastiske egenskaber ved at få ansigt og hår til at lyse. Derfor er der formuleret forskellige yogastillinger, der passer til ansigtet.

Holder trit med trenden:

Anushka Shetty afslører, at det virkelig er vigtigt at være trendy for overlevende skuespillerinder, og derfor forsøger hun at følge med i de nyeste trends. hun har hugget sine lange lokker af i disse trendy front bang -lokker med lag og planer om at følge med i moden.

Vær komfortabel:

Anushka Billa

Anushka er en pige, der tror på at være behagelig. Bortset fra roller på skærmen ses Anushka altid at bære sig selv i tøj, hun føler sig godt tilpas i.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80