15 Almindelige tegn og symptomer på stress

Der er forskellige psykologiske, fysiske og følelsesmæssige lidelser, der nu har været knyttet til stor stress. Disse omfatter angst, depression, hjerteanfald, hypertension, slagtilfælde og forstyrrelser i immunsystemet, der inkluderer irritabel tarmsyndrom, og bliver mere og mere modtagelige for forskellige infektioner, sammen med en række viruskoblede lidelser, der tilpasser sig almindelig hoste, influenza og forkølelse og gastroenteritis til herpes og AIDS og endda visse former for kræft samt generiske autoimmune sygdomme, f.eks. leddegigt, Alzheimers og multipel sklerose.

Almindelige tegn og symptomer på stress

Ud over alle disse lidelser har stress vist sig at have direkte virkninger på huden med udbrud som udslæt, atopisk dermatitis, nældefeber, mave -tarmsystemet som mavesår, GERD, irritabel tarmsyndrom og endda ulcerøs colitis. Stress kan også forårsage og føje til søvnløshed samt visse degenerative neurologiske lidelser som Alzheimers senile demens og Parkinsons sygdom. Faktisk er det svært at tale om nogen sygdom, hvor stress i dagligdagen ikke spiller en skærpende rolle eller endda nogen del af menneskekroppen, der ikke er påvirket af depression. Denne artikel viser de forskellige symptomer og årsager til stress.

Hvis man ser en “stresspåvirkning på kroppens stressdiagram”, kan man med sikkerhed fortælle, at der ikke er nogen del af menneskekroppen, der ikke vendes op af stress. Denne liste vil naturligvis stige, efterhånden som omfattende virkninger af stress i stigende grad undersøges og tabuleres af forskere i dag.

Almindelige tegn og symptomer på stress:

Nedenfor er de symptomer og tegn, der fortæller dig, at du er påvirket af stress:

Stress forårsager

1. Hovedpine, tandproblemer, talehæmning:

Stress har været kendt for at forårsage hyppig hovedpine, smerter eller kæben. Depression har været kendt for at forårsage gnidning eller slibning af tænder. Stress har været kendt for at forårsage stammer eller stamme

2. Muskelnedsættelse:

Stress har været kendt for at forårsage rystelser og endda rysten i læber og hænder. Det har været kendt at forårsage muskelspasmer, nakkesmerter og endda rygsmerter. Stress har været kendt for at forårsage svimmelhed, svimmelhed og svimmelhed. Det har været kendt for at forårsage summende, ringende og “poppende lyde i ørerne

3. Hudproblemer:

Stress har været kendt for at forårsage hyppig svedtendens og rødme. Det har været kendt at forårsage kolde eller klamme hænder og fødder. Det har været kendt at forårsage udslæt, bumser, kløe, acne, nældefeber og “gåsehud”. Stress har været kendt for at forårsage uforklarlige og hyppige “allergi” -udbrud

4. Sygdomme, mens du er i stress:

Stress har været kendt for at forårsage mundtørhed og synkeproblemer. Det har været kendt at forårsage hyppige forkølelser, influenza, infektioner og herpes sår

5. Maveproblemer:

Stress har været kendt for at forårsage halsbrand, fordøjelsesbesvær, mavesmerter og kvalme. Det har været kendt at forårsage overdreven rapning, oppustethed og flatulens. Det har været kendt at forårsage forstoppelse, løs bevægelse, diarré og tab af kontrol.

6. Vejrtrækningsproblemer:

Stress har været kendt for at forårsage vejrtrækningsbesvær, astma og hyppigt suk. Det har været kendt at forårsage pludselige panik- og angstanfald, der er livstruende. Det har været kendt at forårsage brystsmerter, hurtig puls og hjertebanken

7. Fysisk nød:

Stress har været kendt for at forårsage vandladning med korte intervaller. Det har været kendt at forårsage nedsat seksuel libido eller lyst

8. Psykologisk uro:

Stress har været kendt for at forårsage overdreven angst, skyld, bekymring og nervøsitet. Det har været kendt at forårsage øget vrede, fjendtlighed og frustration. Stress har været kendt for at forårsage depression og hyppige humørsvingninger. Det har været kendt at forårsage øget såvel som nedsat appetit. Stress har været kendt for at forårsage søvnløshed, forstyrrende drømme og mareridt. Det har været kendt at forårsage koncentrationsbesvær. Det har været kendt at forårsage problemer med at lære. Stress har været kendt for at forårsage glemsomhed og uorganisering. Det har været kendt at forårsage vanskeligheder med at danne tanker.

9. Lav energi:

Manglende energi er et af de grundlæggende symptomer på stress. Du bør vide, at du er stresset, når du mangler energi til næsten alt, hvad du laver. Du er blevet doven med tiden, og du har slet ikke lyst til at gøre noget som helst. Dette er et af de mest synlige stresspunkter, der ses hos næsten alle. Hvis du bruger mere end nok energi på noget, vil du ikke være i stand til at hellige dig noget andet arbejde på samme måde. Vi er jo kun mennesker.

10. Hurtig hjerteslag:

Dette er et af de mest synlige stresssymptomer. Et hurtigt hjerteslag er ikke godt for dig, s ignorer det ikke. Når du er stresset, er dit sind altid under et konstant tryk, og da alle vores organer er forbundet, forbinder forbindelsesleddet under vores hud, der forbinder den øverste del af hovedet med den midterste del af kroppen, det konstante blodtryk til hjertet, hvilket yderligere fører til hurtig hjerteslag.

11. Hårtab under stress:

Næsten alle er klar over dette. Stresymptomerne har lige taget en fysisk drejning, og nu diskuterer vi de fysiske symptomer på stress. Hårtab er en af ​​de mest synlige skadelige virkninger af overdreven stress hos kvinder. Så når du mister hår ud over baren, skal du forstå, at du udsættes for stor stress, og det kan være skadeligt for dig. Stress har mange dårlige virkninger, og dette er en af ​​dem.

12. Rykninger i øjenlåg:

Har du nogensinde oplevet ryk i øjenlåg? Du burde. Det er virkelig almindeligt. Men når det sker for meget, er det ikke et godt tegn. Det betyder, at dit sind er og kroppen er under stress, og dette er et af de mest almindelige fysiske symptomer på stress. Når sådan en rykning rammer dine øjne, er det bedste, du kan gøre, at lukke øjnene, trække vejret dybt og slappe af. Det vil helt sikkert reducere øjets rykninger og få dig til at føle dig meget bedre. Ifølge mange læger har kunstige tårer evnen til at frigive spasmerne.

13. Udslæt:

Udslæt er et almindeligt syn under stress. Det er et af de mest almindelige symptomer på stress. Stress kan forårsage mange udslæt i et højt antal, som yderligere forårsager irritation. Udslæt og hudinfektioner (allerede diskuteret før) er dybest set forårsaget af staph. Hvis din immunitet ikke er det rigtige punkt, bliver din hud følsom, og det vil føre til mange funktionsfejl inde i din hud. Blandede blødgørende midler kan helbrede disse udslæt og fjerne irritationen. I nogle tilfælde er det blevet set, at disse udslæt ikke er det eneste, noget de ledsages af influenza eller feber sammen med tilfældige kuldegysninger og sved.

14. Søvnløshed:

Vi ved alle om dette. Når du er stresset, begynder du at mangle søvn, og det er ikke godt for dig. Det hjælper dig alligevel ikke, det gør dig svagere og varmer dit hoved op og gør dig sur.

15. Menstruationsproblemer:

Kvinder oplever ofte dette problem, mens de er stressede. Det er slet ikke godt for kvindekroppen. Menstruation er den række ændringer, som en kvindekrop gennemgår i løbet af måneden. Der er hormonelle ændringer, så er der ægløsning osv. Hvis der er en afbrydelse i denne proces, kan det vise sig at være virkelig skadeligt for kvinderne. Derfor bør de slippe af med stress så hurtigt som muligt.

Stress er et af de mest almindelige problemer i disse dage. Nogle grundlæggende symptomer på stress er blevet diskuteret ovenfor, som kan have skadelige virkninger på din krop, hvis du ikke slipper af med dine stressproblemer i tide. Der kan være mennesker andre symptomer end disse, men disse er de mest almindelige.