15 Depressionssymptomer hos mænd og kvinder

Hvad er depression:

Depression er en ganske psykisk lidelse, som mange mennesker står over for i dag udelukkende på grund af det stigende pres i livet og de høje krav på arbejde og professionel front. Der er mange årsager, hvor depression vedrører eksterne faktorer som tab af job, brud og mere samt interne faktorer som usunde spisevaner, rygning og alkoholeffekter samt virkninger af visse lægemidler på kroppen.

Depressionssymptomer hos mænd og kvinder

Enkelt sagt er depression intet andet end ekstrem form for tristhed, hvor en person afskærer sig fra samfundet og i nogle tilfælde endda føler sig selvmordstruet. Men inden du går videre til behandling og medicin mod depression, er det vigtigt at bekræfte ekstremiteten af ​​det samme.

De symptomer og tegn på depression, der er nævnt nedenfor, hjælper dig med at måle depressionens niveauer på en perfekt måde. Tjek dem ud for at øge kendskabet på denne front.

Depression Symptomer

Hvad er tegn og symptomer på depression hos mænd og kvinder:

1. Negative følelser:

En person, der er gået ind i depressionens fase, har normalt mange negative følelser forbundet med sig. Nogle af de mest almindelige kommer i form af håbløshed, elendighed og nedstemthed. De føler intet vil blive bedre nu, og der er ingen måde at forbedre de nuværende situationer.

2. Mangel på koncentration:

Manglende evne til at koncentrere sig og fokusere og manglen på evnen til at træffe beslutninger er et af tegnene på deprimerende mennesker. Det inkluderer også tab af hukommelse og manglende evne til at huske ting. Det er et af symptomerne på depression på tidlige stadier.

3. Tab af renter:

Tab af renter

En deprimeret person viser hverken interesse for daglige aktiviteter eller for hobbyer eller fritidsarbejde. De har ikke engang nogen interesser i at gå ud af huset eller noget så tiltalende som sex. Følelserne af glæde og glæde gør ikke nogen forskel for dem. Det er igen et af de udbredte tegn på depression.

4. Tab af appetit:

I tilfælde af depression har folk også en tendens til at miste deres appetit og sult. De føler sig slet ikke sultne eller føler det på et ganske lavt niveau. Dette fører i høj grad til vægttab. Det er et symptom, der er direkte forbundet med depression. Nogle mennesker på den anden side har en tendens til at overspise og dermed føre til problemer som overvægt og fedme. dette er et fysisk symptom på depression.

5. Problemer med selvafsky:

At kritisere og bebrejde sig selv for forskellige situationer og skyldfølelser er et andet af de tegn, der beviser forekomsten af ​​depression hos en person. De er næsten hele tiden ophidsede over sig selv for alle de forkeringer, de har begået.

6. Problemer med at sove:

Søvnløshed eller overdreven søvn er begge to ekstremiteter i søvnmønstrene, og enhver af dem kan opleves under depression. Sidstnævnte er kendt som hypersomni. Disse er store symptomer på depression.

7. Uforsigtighed:

Hensynsløs adfærd er et af symptomerne, der ses hos mange mennesker, der oplever depression. Dette kan være i form af misbrug, spil, farlige sportsgrene samt hensynsløs kørsel. Disse vaner er et tegn på, at noget er alvorligt galt.

8. Depression Suicidal Tendenser:

Mange mennesker med klinisk eller ekstrem form for depression har selvmordstendenser, og de gør mange forsøg på at afslutte deres liv. Dette er et tegn på, at de er under en tilstand af depression.

9. Hovedpine:

Hovedpine

Vedvarende og hyppig hovedpine opleves ofte af alle mennesker, der er deprimerede, og derfor er det et af signalerne om depressionskrisen.

10. Vrede og irritation:

Agitation, irritation vrede uden nogen årsager og vold er nogle af de aspekter, der kan være direkte forbundet med mennesker, der er under depression. Kort temperament kan også inkluderes i denne liste over symptomer på depression.

11. Modløshed:

Træt asiatisk mand med øjenpine, der holder briller i hånden

Dette er et af de mest almindelige symptomer på depression. Folk føler sig håbløse eller hjælpeløse, når de er deprimerede. De undervurderer sig selv og ting om en ting for længe, ​​hvilket fører til overtænkning. Det anbefales, at du mediterer i et stykke tid for at reducere dette symptom. Sammen med følelsen af ​​at være håbløs, kan man også føle sig hjælpeløs. Du føler måske, at du falder for noget, og der er intet håb om, at du ikke kan komme ud af det, og følelsen af ​​hjælpeløshed kommer, når du tænker, at der ikke er nogen, eller der ikke er nogen, der kan redde dig . Dette er nogle af de værste stadier, som vores klid kan gennemgå. At tale med folk om dine problemer eller at socialisere lidt får dig helt sikkert til at føle dig bedre.

12. Mangel på søvn:

Træt elev sover over lærebøger

Vil du vide mere om depression symptomer? Manglende søvn er et af de mest levende symptomer på depression. Du vil vide, at du lider af depression, når du ikke er i stand til at sove ordentligt om natten. Dit sind er altid aktivt, og det tænker altid på noget, muligvis dårlige ting, der ikke engang vil ske. Sammen med tab af appetit, som allerede er blevet diskuteret før, har det været set, at manglende søvn også kan resultere i alvorlig depression, som kan vise sig at være skadelig for dig på et senere tidspunkt, og det bør derfor ikke ignoreres. Du bliver snarere nødt til at udøve ordentlige midler, så du kan komme ud af denne fase.

13. Træthed:

Træt forretningsmand sidder ved bordet med bærbar computer på kontoret. Fokus på bærbar computer

Dette er et af de mest almindelige symptomer på depression hos kvinder. Kvinder tænker mere over dårlige ting og føler sig mere trætte, når de er deprimerede. Da kvinder har en fælles vane med depression, er det indlysende, at de lettere vil blive udsat for symptomer på depression. En af de bedste måder at reducere depression på er at tale det ud. Fortæl dine nærmeste venner og kære om, hvad du tænker, og fortæl dem om de dårlige drømme og mareridt, du oplever. Det anbefales, at kvinder ikke ignorer disse depressionssymptomer, da de kan medføre livsfare for sig selv. Irritation og problemer med kort temperament er bare en start.

14. Uventede smerter:

Forretningsmand med rygsmerter på kontoret

Alle mennesker drives af et levende objekt kaldet omega, det er vores sind. Sindet styrer kroppen, og når depression rammer sindet, blokerer det kanalen, der styrer vores følelser. Det får os til at føle os dårlige næsten hver gang. Det er af denne grund, at vi oplever visse uventede smerter og smerter i vores krop. Vi bør forstå, at vi er i en depressionstilstand. Ifølge undersøgelser har det vist sig, at ukorrekte jobmuligheder, hvis man ikke får nok kredit for de kreative værker, kan føre til depression.

15. Ignorerer mennesker:

Deprimeret mand skrigende over grå baggrund

Når du er deprimeret, begynder du at undgå venner og familiemedlemmer. Du holder op med at bekymre dig om dem og tager deres råd seriøst. Du føler, at alle i denne verden er imod dig, og du ved ikke, hvordan du skal stoppe denne følelsesmæssige funktionsfejl. Det er på tide, at du indser, at du er i en depressionstilstand. Man kan ikke bare være mere stødende og hensynsløs end dengang, hvor de er stærkt deprimerede.

Disse var nogle af de mest almindelige og store symptomer på depression, som ofte ses hos mennesker. At komme ud af denne depressionstilstand er obligatorisk for at dette kan føre til mere skadelige hændelser. Man kan ikke bare ignorere sådanne symptomer. At finde en kur og anvende det er et must.