20 Almindelige årsager og symptomer på epilepsi

En neurologisk lidelse når det er bedst, epilepsi er en alvorlig anfaldstilstand, der påvirker de mennesker, der har neurologisk ubalance eller problem. Læger udråber det som den fjerde almindelige neurologiske ubalance. Der ville engang være en tid, hvor netop denne epilepsi har forårsaget vragdele i familier, der resulterede i døden for unge og gamle, dem, der var påvirket af dette. Det værste var i de tidlige svundne tider, hvor beslaglæggelserne ville blive vildledt af en gruppe religiøse mennesker som besat. Kramperne fra anfaldet, skummelsen i munden alt til det religiøse parti lignede en ånds besiddelse af offerets krop. Som følge heraf ville behandlingen ofte være at fange den stakkels fyr, når han ikke beslaglægger og adskiller ham ved at efterlade ham et andet sted langt fra menneskelig kontakt.

Der var ofte dage, for eksempel i det 15. århundrede, hvor anfald og beslaglæggelse ville være relateret til heksehåndværk, og derfor blev mange fattige sjæle brændt ihjel på grund af deres dårlige skæbne eller epilepsi. Med de sidste dage begyndte folk og læger at anerkende beslaglæggelse som en del af en medicinsk tilstand. Hvorfor Julius Ceaser selv led af en. Selvom dengang de alvorlige former for anfald næsten ikke kunne behandles på grund af folks ringe viden om, hvordan hjernens tilstand fungerer.

årsager og symptomer på epilepsi

Epilepsi ender med anfald, men påvirkningen på hjernen for forskellige mennesker kan være anderledes. Der er forskellige måder, hvorpå et epileptisk angreb finder sted. Der er forskellige områder i hjernen, der overholder alderen og køn og sværhedsgrad, der bestemmer de forskellige typer årsager til angreb, også kendt som epileptiske syndromer. De forskellige syndromer er defineret som temporallappesyndrom, hvor den del af hjernen lige bag frontallappen bliver påvirket. Anfaldsangreb varierer i intensitet, hvor man kan være nervepirrende og dødende, mens det for nogle måske ikke engang er mærkbart. Frontallappen, lappen lige foran den kan også blive påvirket af angreb.

Disse anfald er normalt tilbagevendende og måske simple delvise eller komplekse partielle i naturen. Der er også andre slags som den occipitale lapepilepsi, hvor hjernens bageste del bliver påvirket. Lige over tindingelappen er parietallappen. Disse forskellige lapper- hver er i stand til at producere epilepsianfald i forskellig art og intensitet. Baseret på og dømmende efter årsagen og kilden til det, starter lægerne med deres behandling. Epilepsi er mere populær blandt ekstremerne, det vil sige enten børnene eller seniorerne, det vil sige folk over 60’erne eller 65’erne. Disse to aldersgab er de to vigtigste mål for epilepsianfald. Også årsager til epilepsi er normalt forskellige for mænd og kvinder.

Symptomer og årsager til epilepsi:

Denne artikel giver korte detaljer om, hvad der er årsagerne og symptomerne på epilepsi.

Epilepsi Årsager:

Selvom dette ikke er en hjemmemedicinsk sygdom, er årsagerne til det nedskrevet for bedre viden.

1. Alkohol- eller stofmisbrug:

At være en hotshot i dine yngre dage nu kan komme tungt på dig. Ofte slår folk sig til sjov eller for forkerte nødvendigheder i deres ømme ungdom eller stærke middelalder for alkohol- og stofmisbrug. Når vi taler om stoffet, dækker vi hele det område, det vil sige de fnysende, injektionerne, pillerne og de rygende. Alkoholmisbrug kører på samme linje, hvor en alkoholiker i sine yngre dage bliver mistænkt for epilepsi i sin gamle.

2. Arveligt syndrom:

Ligesom alle de neurologiske lidelser spiller gener her også en integreret rolle i sammenbruddet af et neurologisk system. Ofte videregives epilepsi -gener til dig af dit tidligere slægtstræ. Den genetik, der kombinerer dig og din mor, er derfor påkrævet for et hurtigt blik. Denne type epilepsi betegnes som et idiopatisk syndrom. Disse er dog ydmyge angreb i naturen med milde anfald.

3. Symptomatisk syndrom:

Ofte er der nogle kendte hændelser, der er eller kan føre til epilepsiangreb. Denne viden om, at de ved præcis, hvad der fik anfaldet til at ankomme, hjælper med behandling og lidelse af tilstanden. For eksempel er en kraftig hovedskade, ulykker, hjernetumorer nogle af de sikre grunde til, at angrebet umiddelbart efterfølges af sin egen database.

4. Kryptogent syndrom:

Selve navnet taler forklædning til dette syndrom. Kryptisk bruges til noget, der ikke let kan overføres, eller som ikke let kan udskydes. Det er derfor, disse syndromer forårsager anfald og anfald, som vi overhovedet ikke har kontrol over.

5. Lavt iltindhold under fødslen:

Vil du vide mere om de forskellige årsager til epilepsi? Dette er en af ​​de vigtigste årsager til epilepsi, som man bør huske på. Lavt iltindhold under fødslen kan hæmme barnets fysiske tilstand, og derfor kan han lide af symptomer på epilepsi resten af ​​sit liv.

6. Skader under fødslen:

Generelt sker de fleste skader, der forårsages på kroppen, der fører til epilepsi, under fødslen. En skade i hovedet kan være en årsag bag epilepsi. Der kan også være andre skader på grund af hvilke en person kan blive udsat for de forskellige symptomer på epilepsi. Epilepsi finder generelt sted under barnets fødsel, da et barn kan blive udsat for en vis mængde skader, mens det bliver trukket ud af kroppen.

7. Visse infektioner:

Der er nogle infektioner såsom meningitis, som kan bebrejdes som årsagen bag epilepsi. Der er tidspunkter, hvor en person vil lide af symptomer på epilepsi, som kan have været forårsaget på grund af en alvorlig infektion, som måske er blevet ignoreret, og det har forårsaget denne sygdom. Det er muligt.

8. Slagtilfælde:

Hvis en person gennemgår et hjerneslag, vil han eller hun snart lide af symptomerne på epilepsi. Hjernen er et sart organ, og hvis der påføres en eller anden form for skade, kan resultaterne være ekstremt skadelige og alvorlige.

9. Problemer med blodsukker:

Hvis en person lider af problemer med blodsukker, er der stor sandsynlighed for, at han eller hun lider af epilepsi. Ifølge undersøgelser er dette en af ​​de mest almindelige og mest mulige årsager til epilepsi.

10. Hjerneskade:

Hvis et menneske passerer en hændelse, hvor hjernen muligvis er blevet kompromitteret, kan denne person have en god chance for at lide af de forskellige epilepsisymptomer. Dette er en af ​​de mest potentielle årsager til epilepsi.

Symptomer på epilepsi:

Nogle af de almindelige og vigtigste symptomer på epilepsi kan opsummeres som:

1. Generel underlig følelse:

En generel mærkelig følelse er også ret almindelig under epilepsi. Man vil føle sig mærkelig med hensyn til ethvert emne. Dette er et af de mest sete epilepsisymptomer.

2. Stivhed i kroppen:

Ens krop vil blive stiv, hvis de lider af epilepsi. Smerter og stivhed er et af de mest almindelige resultater, hvis de lider af epilepsi.

3. Depression:

Et af de almindelige symptomer på epilepsi er den stærke aura af depression, der langsomt råder hos patienten i løbet af de dage, der går. Det er derfor, det er næsten vigtigt for en epilepsipatient at være i kontakt med deres sociale kredse i stedet for at adskille sig og bakke væk. På denne måde når depressionen ikke ud over grænserne.

4. Deja Vu:

Epilepsi opsummeres aldrig efter bare et simpelt angreb. Det kræver mindst mere end to at blive betegnet som epileptisk. Ofte lige før et angreb føler den person, der før har følt, at de følelser, der opstår, nu den samme følelse. Det kan være en typisk lugt, han lugter eller en angst eller stemning for, at der er noget galt, der skal ske. Det er, når han straks skal tage forholdsregler.

5. Tilbagevendende anfald:

Anfald er et af de mest synlige symptomer på epilepsi. Sådanne anfald kan være ret tilbagevendende, hvilket betyder, at de kan ske igen og igen. Der er stor mulighed for, at hvis en person har været udsat for anfald, kan han (eller hun) blive ramt af anfald igen.

6. Maveproblemer:

Dette er mere et mentalt problem end et fysisk problem. Et individ vil møde en stigende følelse i maven, hvis personen lider af epilepsi. Der er ikke meget at frygte ved dette, da det er et af de mest milde symptomer på epilepsi.

7. Intens følelse:

Hvis du lider af epilepsi, er intensitet et af de mest voksende og almindelige problemer i disse dage. En person vil lide af nogle metalintensitetsproblemer. Dette vil også ødelægge ens metaltilstand, og dette symptom linker også til vrangforestillinger.

8. Søvnløshed:

Selvom det virker som et simpelt ord, kan søvnløshed for epilepsipatienter være meget skadeligt, da dette alene kan udløse et kraftigt anfald, hvis personen ikke får den rette søvndosis korrekt. En epilepsipatient på grund af frygt for et angreb eller til tider på grund af den tunge medicin kan lide søvnløshed om natten, hvilket om morgenen kan udløse et dårligt epilepsianfald. Søvnløshed forårsager også træthed og træthed, hvilket også er dårligt for en epilepsipatient.

9. Usædvanlig smag eller lugt:

Det ville ikke være billigt, hvis nogen sagde, at man ville miste appetitten under epilepsi. Men en person vil stå over for nogle lignende og meget mærkelige problemer, såsom en usædvanlig smag. En usædvanlig lugt er også almindelig under epilepsi. Der er tidspunkter, hvor en person vil stå over for nogle alvorlige smagsproblemer. Man kan også miste følelsen (midlertidigt).

10. Prikkende fornemmelse mod nåle:

Nerverne og lemmerne begynder at fungere anderledes, når du lider af epilepsi. Man vil have en prikkende fornemmelse mod nåle, når de ser sådanne genstande. Blandt alle symptomer på epilepsi er meget få mennesker klar over det.