5 mest almindelige fødevareallergisymptomer, du bør kende

Der har ofte været tidspunkter, hvor jeg kom hjem med store røde pletter og store røde udslæt over hele kroppen. Der har ofte været dage, hvor jeg så min søster komme hjem med det samme gamle problem. Allergi kan være fra støv eller rust, fra sollys og varme til din bedste vens fluffy kat, tabby. Allergier kan også opfattes fra visse fødevarer. Fødevarer er en stor favorit for alle, men blandt dem er der nogle dele eller elementer, der kan reagere med din krop og forårsage allergi.

fødevareallergi symptomer

Hvordan virker fødevareallergi?

Når et nyt stof, måske en ny varm sovs eller en ny mad, du prøvede for første gang, introduceres i din krop, bedømmer din krop dens kompatibilitet. Din krop kræver, at det respektive element samarbejder med kroppens andre arbejdselementer og forventer, at de smelter godt sammen med de andre ting. Hvis elementet nu ikke opfylder mærket, afviser kroppen emnet og udvikler et antistof, mens det gør det for at bekæmpe det uønskede. Næste gang, det samme element introduceres i din krop, begynder antistoffet at reagere, hvilket kommer ud i form af allergi.

De sædvanlige tegn og symptomer på en fødevareallergi eller intolerance:

Udbrud:

Dette er det første synlige show af den vedvarende allergi, hvor resultaterne vises i form af et udbrud. Det første tegn er den hurtige produktion af små, men spredte udslæt, der er små i størrelse og let kan ignoreres. Med tiden eller afhængigt af intensiteten af ​​din allergi kan intens påvirkning ske selv inden for et kort tidsrum. Du kan opleve et fuldt flor af røde udslæt.

Ubehag:

Hvis den respektive fødevare ikke er kompatibel med din krop, giver din krop dig de nødvendige tegn for at udtrykke sin utilfredshed. Når maden går ned i munden, tager det kun et minut, før reaktionen viser sig. Du kan opleve let kløe i dine indre lag af halsen. Det samme gælder din mund. Ofte tager reaktionen tid at sætte ind og kan forårsage betændelse i de indre kirtler og muskler i halsen og forårsage en let ømhed.

Kvalme:

Dette er et af de mest almindelige problemer, som en fødevareallergi kan signalere. Så snart den allergifremkaldende mad rammer din mave, kan du føle dig ekstremt kvalmende. Da maden kæmper med de indre organer, der forsøger at fuldføre hele fordøjelsesmekanismen, ønsker din krop at slippe af med varen. Resultatet kan være opkastning.

Let hoved:

Hvis din krops kvalme ikke lindrer sig selv, er det næste trin den ekstreme følelse af let hoved, der kan komme med en dunkende hovedpine og svage gummiknæ. Pludselig begynder du at føle dig syg og træt med en svimmel følelse.

Øjenproblem:

Dine øjne er spejlet for din sjæl, og når din sjæl er presset under et allergiangreb, giver øjnene til tider væk dækslet. Ofte kan du se øjet blive blodskudt rødt sammen med rive eller kløe. Dette er endnu et symptom på fødevareallergi, hvor kløen i øjet ikke ophører med at eksistere.

Blodtrykskontrol:

I tilfælde af et allergiangreb har der ofte været tilfælde, hvor blodsukkeret eller patientens blodtryk falder. I tilfælde af blodsukker, få insulin skudt klar. På grund af sænkning af blodtrykket kan offeret blive koldt, men svede på samme tid. Dette er også et normalt symptom på blodtryksfald.

Der kan være mange grunde til fødevareallergi eller madintolerance, men ved at konsultere læge ved at kende symptomerne tidligt som sagt ovenfor, kan du være opmærksom på, hvad der forårsager problemet og kan tage forholdsregler, mens du spiser næste gang.