Blærekræft Symptomer og årsager

I bækkenområdet i vores krop er en oppustet ballonlignende struktur, der huser alt spildevand fra vores krop. Dette er kendt som blæren, hvor alt affald fra nyren filtreres og blandes med kropsvandet for at danne urin, som derefter lagres inde i blæren, indtil den er fuld. Ligesom enhver anden kropsdel ​​kan selv blæren være offer for kræft, da den medicinsk betegner sygdommen blærekræft.blærekræft symptomer

Ved blærekræft dannes kræftsvulster eller -væv i blærens foring, som i værste fald kan sprede sig til de andre muskler og væv i nærheden. Baseret på netop denne ekspansion kan man bedømme hvilken type blærekræft offeret lider.

Normalt dannes kræftvævet på blærens indre foring, og hvis det forbliver sin position på indersiden, er det kendt som overfladisk eller ikke-muskel-invasiv blære. Dette er ikke dødbringende og kan helbredes, men hvis vævene spredes til musklens ydre, betegnes det som muskelinvasiv blærekræft, som er skadeligt og dødeligt.

Der er ofte symptomer, hvormed man kan bedømme dette. Inden de simple kræftvæv kan sprede sig til ydersiden af ​​blæren.

Symptomer og årsager Blærekræft:

Denne artikel vil guide dig om, hvad der er hovedårsager (årsager) og tegn eller symptomer på blærekræft hos mænd og kvinder, der gør dig opmærksom på dette problem.

Blærekræft Symptomer:

Her er nogle tegn og symptomer, man skal passe på.

1. Hyppige løb til badeværelset:

Når alt affald fra nyrerne udskilles, blandes det med vand og lagres i blæren i form af urin. Da der er et eller andet ubehag eller handicap i blæreområdet, kan et af symptomerne være hyppig vandladning eller handicap at holde i urinen. Dette skyldes primært opbevaringsholderens fysiske handicap.

2. Irritation:

Det næste blærekræftsymptom realiseres, hvis nogen oplever irritation, smerter eller en sviende fornemmelse under vandladning. Det medicinske udtryk for dette er dysuri med angivelse af smertefuld vandladning. Dette ubehag under urin kan imidlertid også være relateret til urinvejsinfektion, så det er bedre at gå til en grundig kontrol.

3. Blod:

En anden tilstand omkring vandladning består i frigivelse af blod gennem urinen. Hæmaturi eller blod i urinen opleves normalt af den blødende tumor i blæren på et tidligt tidspunkt. Men det ledsages ikke rigtigt af smerter. Blødningen kommer og går, men hvis du oplever blødning på unormale tidspunkter, skal du sørge for at få tjekket.

4. Smerter i lænden:

Blæren er placeret i kroppens underkropsregion og kantet mod maven. Hvis der derfor til tider er ankommet ubehag eller problemer i blæreområdet, kan det påvirke de omgivende muskler, derfor kan man opleve muskelsmerter i underkroppen.

5. Hævelse af underkropsdel:

Efterhånden som tumoren eller kræftcellerne spredes, vil visse muskler i nærheden blive påvirket, og derfor kan hævelse i underkroppen være et normalt scenario.

6. Hævelse i bækkenregionen:

Sammen med smerter i rygmusklerne kan bækkenområdet opleve en let hævelse sammen med muskel- og knoglesmerter. Dette kan være endnu et symptom på blærekræft.

7. Vægttab:

Folk siger ofte, at det ikke er let at tabe sig, men at gå op i vægt er det. Ofte når vores krop går igennem livsændrende problemer som kræft i æggestokkene eller blærekræft eller endda et cerebralt stof, begynder vores krop ved at tabe betydelige kilo, som for at advare os om den kommende ulykke. Hvis du oplever et enormt vægttab, skal du ikke være glad, skal du tjekke med det samme, dette kan være et symptom på blærekræft.

8. Blodpropper i urinen:

Blandt alle blærekræftsymptomer diskuteret ovenfor er dette de mest sker. Næsten alle, der lider af blærekræft, oplever dette. Blodpropper i urinen er virkelig smertefulde og er ofte det mest synlige symptom hos mænd. Mænd med forstørrelse af prostata har også den samme slags symptomer.

9. Ikke være i stand til at passere vandladning:

Et af de mest overvældende blærekræftsymptomer er ikke at kunne passere urin. Man vil føle behov for at urinere og vil løbe på badeværelset ret ofte (allerede diskuteret), men der vil ikke være nogen urinstrøm. Dette vil føre til en indre kvælning i underkroppen og kan resultere i en række udbrud.

10. Den ensidige sidesmerte:

En person, der lider af blærekræft, vil stå over for dette symptom. Dette er et af de mest synlige problemer hos mennesker med disse sygdomme. Smerten finder sted i siden af ​​kroppen, hvorimod den anden side er helt fin og kan fungere korrekt.

Årsager til blærekræft:

Her er nogle af årsagerne til blærekræft:

1. Rygning:

Rygning er en sandsynlig årsag til blærekræft. Blandt alle årsagerne til blærekræft er dette de mest fremtrædende. Kæderygere har altid en chance for at gå ned med blærekræft. Det er en af ​​de mest skadelige former for kræft og kan være lige så skadelig for ældre såvel som unge.

2. Kemisk eksponering:

Meget kemisk eksponering kan udløse blærekræft. Kemisk eksponering kan finde sted på arbejdspladsen. At bo i et uhygiejnisk miljø i nærheden af ​​fabrikker kan også føre til kemisk eksponering. Overdreven eksponering for stråling kan også være en årsag til blærekræft.

3. Nitratforbrug:

Indtagelse af mad med nitrater er en af ​​de mest mulige årsager til blærekræft. En person vil opleve symptomerne på blærekræft, hvis han eller hun udsættes for nitratrøg. Der er mange måder på internettet og endda bøger, der underviser folk i, hvordan de kan undgå nitrat i deres fødevarer.

4. Koffein:

Det er blevet bevist, at forbrug af overdreven koffein kan føre til blærekræft. Det er en af ​​de mest undervurderede årsager til blærekræft. Man kan blive virkelig syg og også se symptomerne på blærekræft, hvis han eller hun ikke stopper det overdrevne forbrug af kaffe eller koffein, der indeholder drikkevarer.

5. Aristolochia Fangchi:

Denne særlige urt er en videnskabeligt bevist årsag til blærekræft. Dette er en kinesisk urt, og ifølge mange undersøgelser og undersøgelser er det blevet bevist, at denne urteplante måske er årsagen til blærekræft. Til indtagelse af denne urt af mange mennesker begyndte symptomerne på blærekræft at dukke op i dem.

6. Arvelighed:

Genetik er en dræber i dette tilfælde. Man kan bære den velkendte blærekræftsygdom og også sprede den til den næste generation. Dette er en af ​​de velkendte årsager til blærekræft, og det kan ikke undgås. Der er bogstaveligt talt ingen måde at minus den skadelige sygdom og vira fra hans eller hendes gener.

7. Gummi og tekstil:

Mennesker, der arbejder i gummi- eller tekstilindustrien, risikerer at blive ramt af blærekræft. Man kan let fange blærekræftsygdommen ved de skadelige kemikalier, der eksporteres i produktionsafdelingerne i disse industrier. Disse mennesker er generelt arbejdere, og der er bogstaveligt talt ingen måde at være helt sikker der.

8. Kræftfremkaldende stoffer:

Kræftfremkaldende stoffer er dybest set kræftfremmende kemikalier, som kan sprede sig, kan være årsagen bag blærekræft. Blærekræft kan skyldes kræftfremkaldende stoffer, som virkelig er skadeligt for et individ og kan sprede kræften med en høj hastighed.

9. Problemer med urinvejene:

Problemer i urinvejene er en af ​​de mest sandsynlige årsager til blærekræft. Hvis en person allerede har urininfektion, har han også en stor chance for at blive smittet med blærekræft.

10. Nyreproblemer:

Har du nyreproblemer? Så velsigne dig Gud. Det har vist sig, at alvorlige nyreproblemer har været elementet bag ophidselsen af ​​blæren.

Blærekræft er virkelig skadeligt, og det fremgår af symptomerne og årsagerne, der diskuteres i denne artikel. Blærekræft har masser af bivirkninger, blandt hvilke top 10 diskuteres ovenfor. Det anbefales at læse punkterne grundigt igennem, så du let kan bestemme symptomerne.