Ægløsningssymptomer og årsager

Ægløsning er bestemmelsen af ​​din højeste fertilitetsperiode. Ægløsning bruges til kvinder, der søger at få en baby med deres partner. Ægløsning er den mest frugtbare periode, hvor ægget ligger i livmodervæggen og venter på at blive befrugtet, det er normalt, at lige efter denne periode begynder dine menstruationer. Dette særlige fænomen sker en gang om måneden og er den bedste periode for dig at blive gravid. Årsagen til ægløsningsårsagen er, så en kvinde kan få en baby, som er livets største mirakel. Under alle omstændigheder er dette den mest frugtbare periode for enhver kvinde, så selvom du ikke ønsker en baby i øjeblikket, kan ubeskyttede seksuelle møder få dig til at blive gravid.

Ægløsningssymptomer

Ægløsningssymptomer og årsag:

Denne artikel uddanner dig om, hvad der er hovedårsagerne og symptomerne på ægløsning, som hjælper dig med at vide, hvad din tilstand er, når du bliver angrebet af denne ægløsning.

Årsager til ægløsning:

Der er meget få årsager til ægløsning, der hovedsagelig omfatter en kvindes graviditetsperiode og ægets indlejring på livmodervæggen. Disse årsager er nævnt nedenfor for en yderligere forklaring:-

1. Graviditet:

Graviditet er en af ​​årsagerne til ægløsning; det er højeste frugtbarhedsperiode for enhver kvinde rundt om i verden. Hver kvinde har en separat unik fertilitetsperiode, selvom den altid vil forekomme en gang om måneden. Det er den bedste periode, hvor en kvinde kan prøve at få en baby med deres partner i livet. Graviditet er en stor ting, så planlæg, før du tager en sådan beslutning. Du er ved at bringe et helt separat levende væsen til denne verden, så sørg for at have alt for at passe på din baby.

2. Indlejring af ægget:

En anden årsag til ægløsning er indlejring af ægget på livmodervæggen. Dette befrugter ægget til en vis grad og gør det klar til yderligere befrugtning. Ægets indlejring er et vigtigt punkt i ægløsningen, da ægget befrugtes og derefter udvikler sig til en baby efter et par uger. Ægløsning er et mirakel, der sker i en kvindes livmoder hver måned og er den eneste måde, hvorpå en baby kan dannes i en kvinde. Lige efter dette begynder en kvindes menstruationer således at bløde frugtbarheden inde i livmoderslimhinden ud. Efter dette, i en periode på 15 dage, er det meget usandsynligt, at en kvinde kan blive gravid, fordi det tager en periode på 15 dage, før et andet æg dannes.

3. Hormoner:

Hormoner hos en kvinde er en nøglefaktor i deres ægløsning periode bestemmelse. Hormoner, der cirkulerer fra hjernen, fortæller kroppen og nøgleorganerne på et bestemt tidspunkt, at dette er den rigtige periode for ægløsning eller med andre ord den rigtige periode for at få en baby. Hormoner spiller en nøglerolle i hele vores krops funktion og spiller også en nøglerolle i din ægløsning.

Dette er hovedårsagerne til årsagen til ægløsning, selvom de er få, holder de stadig en stærk hånd i at forårsage denne ægløsningstid.

4. Menstruationsforstyrrelser:

Vil du vide mere om årsagen til ægløsning? Menstruation af ægløsning er en af ​​hovedårsagerne til ægløsning. Hvis en kvinde står over for menstruationsforstyrrelser, er der stor sandsynlighed for, at hun også lider af de forskellige symptomer på ægløsning. Dette er et af de store nye spørgsmål i disse dage i forbindelse med kvinders sundhedspleje og bør absolut ikke ignoreres. Blandt alle årsagerne til ægløsning er dette en af ​​de vigtigste.

5. Follikulær fase:

Når en kvinde passerer eller går gennem follikulær fase, er det ret naturligt, at hun vil opleve symptomerne på ægløsning. Blandt alle de ægløsningsårsager, der diskuteres i denne artikel, kan denne være den mest forudsigelige. Næsten alle er offer for denne årsag, og det kan ske for næsten enhver kvinde. Den follikulære cyklus kan siges at være de få dage, der omgiver ægløsningen. Det betyder den mest frugtbare fase.

6. Svag Hypothalamus:

Ægløsningsprocessen styres grundlæggende af hjernens hypothalamus. Dette er en af ​​hovedårsagerne til ægløsning. Hvis en kvinde har en svag hypothalamus -interaktion, kan det let udløse forekomsten af ​​ægløsning. Enhver kvinde kan stå over for ægløsningsproblemer, hvis hun har hypothalamus, som ikke fungerer korrekt.

7. Dårlige æggestokkeceller:

Har du grimme ovarieceller (defekterede ovarieceller)? Derefter oplever du måske symptomerne på ægløsning. Dette er en af ​​de mest potentielle ægløsning årsager. Ud af 10 bebrejder næsten 8 kvinder deres æggestokkeceller for ægløsningsproblemet.

8. Østrogenniveauer:

Under den follikulære fase falder østrogenniveauet markant. Dette kan være en af ​​de mange årsager til ægløsning. På grund af en sådan nedgang i østrogenniveauerne er der et hastværk i LH -hormonniveauerne. Der er også et pludseligt sus i det follikelstimulerende hormon eller FSH, som kan være en af ​​de mange ægløsningsårsager.

9. Luteal fase:

Dette er den fase, hvor follikelkraften er ved at være slut, og i løbet af denne fase folder folliklen sig indad på sig selv. Det kan være en af ​​de mest sandsynlige årsager til ægløsning.

10. Anden årsag:

Denne årsag er forbundet med næsten hver eneste sygdom. Der er stadig nogle sygdomme og fysiske lidelser (især hos kvinden) såsom ægløsning, som lægerne ved meget mindre om. Derfor kan mange patienter ikke engang identificere årsagen til sådanne fysiske funktionsfejl. Dette er hovedårsagerne til ægløsningsårsagen, selvom de er få, holder de stadig en stærk hånd i at forårsage denne ægløsningstid. Der er ganske få symptomer på ægløsning, der spiller en stærk rolle i at få dig til at indse, når denne periode overtager din krop. Hvis du har de samme symptomer på et bestemt tidspunkt hver måned, er det meget sandsynligt, at denne periode er den perfekte periode for din ægløsning.

Symptomer på ægløsning:

Der er ganske få symptomer på ægløsning, der spiller en stærk rolle i at få dig til at indse, når denne periode overtager din krop. Hvis du har de samme tegn og symptomer på et bestemt tidspunkt hver måned, er det meget sandsynligt, at denne periode er den perfekte periode for din ægløsning. Med andre ord hjælper disse symptomer dig med at forstå, hvornår den rigtige periode til at blive gravid er tegn og symptomer på ægløsning:-

1. Konsistens i livmoderhalsen:

Dit livmoderhalsslim er et stærkt tegn på ægløsning. Når du ikke har ægløsning, vil du bemærke, at livmoderhalsslimet er cremet, hvidt helt fraværende, men under ægløsning bliver cervikal slim klæbrig og strækker sig omkring en tomme på dine fingre. Der er også en øget mængde slim i ægløsningsperioden, hvilket giver dig en værdifuld advarsel om, at dette er spidsbelastningstiden for at blive gravid.

2. Øger seksuel lyst:

En anden måde at bestemme din ægløsningstid er at bestemme, hvilket tidspunkt på måneden du føler dig mere seksuelt aktiv. Den tid på måneden, hvor du føler mere lyst til din partner, er det bedste tidspunkt at blive gravid, da dette er din ægløsningstid. Dette skyldes, at kroppens hormoner er stærke på dette tidspunkt, der skubber dig mod at blive gravid. Dette koncept kan være stressfrit, men det er ikke altid nøjagtigt, så kig efter andre symptomer også, før du udfører dine planer.

3. Kroppens basale temperatur:

Kroppens basaltemperatur er muligvis den mest idiotsikre metode til at bestemme din ægløsningstid. Din krops basaltemperatur er din kropstemperatur i hvile, derfor vil din krops basaltemperatur i løbet af din ægløsning periode stige en tiendedel i den grad, hvilket giver dig rigelig indsigt i, at dette er den bedste periode for dig at blive gravid. Kontroller din krops hviletemperatur hver uge for at få det ønskede resultat. Gør dette i en måned, og du får dit svar for alle måneder tilsammen.

4. Bryst ømhed:

Nogle kvinder oplever en bestemt form for bryst ømhed i løbet af deres ægløsningstid, det skyldes, at hormoner haster i hele kroppen og gør dem klar til en positiv graviditet. Ikke alle kvinder har dette, selvom det derfor ikke er en idiotsikker måde at bestemme ægløsning på, men for de kvinder, der har dette symptom, er det et sikkert tegn på ægløsning. Bryst ømhed er den måde, dine bryster begynder at blive klar til en baby. Dette skyldes, at en baby har brug for mindst en måned af deres mors mælk for at forblive stærk. Modermælk er fuld af ernæring, og det hjælper med at holde din baby godt næret. Brysterne er et vigtigt punkt i ægløsningbestemmelsen for mange kvinder rundt om i verden og bruges aktivt i dag som ægløsningstest.

5. Bækkenpine:

Under ægløsning er bækkenpine en af ​​de mest sandsynlige resultater. De fleste kvinder behandler dette symptom, og det kan siges at være et af de mest synlige og vigtigste ægløsningssymptomer. Hvis en kvinde står over for dette særlige symptom, er der stor sandsynlighed for, at han eller hun også lider af andre alvorlige problemer.

Smerten stammer generelt fra bækkenets side, og det første og fremmeste symptom er kramperne. Hvis en kvinde allerede beskæftiger sig med sådanne problemer, er der stor chance for, at hun går ned med andre og mere skadelige symptomer på ægløsning. Sammen med sådanne smerter er der også en uforudsigelig ændring i kropstemperaturen.

Dette symptom varierer generelt fra kvinde til kvinde. Nogle har måske lidt smerter at gøre, og nogle oplever måske alvorlige smerter.

6. Abdominal oppustethed:

Abdominal oppustethed er et af de mest synlige ægløsningssymptomer. En kvinde vil møde mavesmerter, når hun passerer gennem ægløsningsfasen. Under ægløsningen kan der være chancer for, at en kvinde vil opleve alvorlige smerter i maven. Kvinder i næsten alle aldre står over for dette symptom, og det kan siges at være en af ​​de mest almindelige blandt ældre kvinder, især.

7. Våd følelse:

Ægløsning kan også betegnes som høj fertilitet. Under ægløsning bliver livmoderhalsvæsken tyndere dag for dag. Når det sidste stadie af ægløsning nærmer sig, bliver denne væske ekstremt tynd, og dette er et af de vigtigste symptomer på ægløsning. En kvinde vil herigennem kunne opdage, at uanset om hun oplever ægløsning eller ej, da hun kan mærke, at væsken bliver tyndere. Kroppen vil fungere anderledes. Når en kvinde er frugtbar, vil hendes skede føles vådere (smurt). Dette vil hjælpe med at have bedre sex, og dette er også en af ​​grundene til den høje seksuelle trang, som en kvinde oplever under ægløsning. Væsken vil dog være noget anderledes end den ophidselsesvæske, som kvinden producerer. På grund af denne faktor vil en kvinde føle sig vådere næsten 24/7. Det vil ikke kun være under samleje.

8. Kvalme:

Mild kvalme er ofte forbundet med ægløsning. Mange kvinder står over for dette symptom, og det er et reelt ubehag for nogle mennesker.

9. Spotting:

Blandt alle ægløsningssymptomer kan spotting siges at være en af ​​de mest almindelige. Kvinder lægger ofte mærke til pletproblemer midt i ægløsningsfasen. Dette kan siges at være et af de mest foruroligende spørgsmål i de moderne dage. Mange gange antager kvinder, at pletterne kan forekomme på grund af det blod, der er tilbage efter menstruation. Hvis det sker ofte, er der stor chance for, at kvinden kan have ægløsning. Dette symptom er også almindeligt, når ægget brister.

10. Fakta om livmoderhalsen:

Under ægløsning vil livmoderhalsen være høj, blød og åben. Dette er et af de mange ægløsningssymptomer. Dette sker generelt efter de almindelige perioder. Ens livmoderhals vil også føles blød og sjusket. Når ægløsningsfasen kommer tættere på, bliver livmoderhalsen mere blød og bliver høj. Livmoderhalsen vil føles mere åben. Du kan finde ud af tilstanden på din livmoderhals ved at kontrollere med dine rene hænder og sætte det ene ben op (eller sidde på huk). Du bliver nødt til at nå inde i din vagina, og der vil være en klump med en åbning. En kvinde finder ud af det ved at lægge hånden omkring det. Det vil være let at finde ud af om livmoderhalsens tilstand, når den sidste fase af ægløsning nærmer sig.

11. Andre symptomer:

Der er stadig mange symptomer på ægløsning, som ikke let kan opdages. Disse symptomer er dybest set enten ikke identificeret på grund af deres komplekse natur eller på grund af den manglende viden om denne tilstand hos kvinder.