Gonoré symptomer og årsager

En af de førende STD -sygdomme, der viser vejen, er gonoré. Dette ifølge en undersøgelse er blevet klassificeret som den næsthyppigste seksuelt overførte sygdom, der ramte markedet, den første forbeholdt Chlamydia. Denne sygdom stammer hovedsageligt fra bakterien neisseria gonorrhoeae og retter sig hovedsageligt mod slimhinderne i vores krop, især forårsaget af ubeskyttede seksuelle handlinger. “Gonos” betyder frø, mens “rhoe” er latin for flow.

Gonoré symptomer og årsager

Dette er en unisex sygdom, hvor den retter sig mod begge køn lige meget, da vi begge har en chance for at blive ramt af gonoré. Igen er dette en seksuelt overført sygdom, der vokser i antal dag for dag med et utal af mennesker, yngre sektioner vælger for det meste metoden for ubeskyttet seksuel handling, hvilket kan være en af ​​grundene til, at grafen over gonoré aldrig er faldet en gang.

Bakterien nævnt ovenfor er en vært i naturen lægernes påstand. Det betyder, at disse bakterier hoster sig selv i vores krop, og efter at den har fundet en passende temperatur og klima, ligger den der i varmen. Det værste ved dette er, at det næppe kan påvises, da symptomerne forbliver i dvale i lang tid. Men læger siger, at hvis denne sygdom, gonoré efterlades ubehandlet, kan det resultere i mere dødelig sygdom, såsom PID eller bækkenbetændelsessygdomme eller problemer med prostata og endda urinrørsinfektion for mænd. Hos kvinder er deres infertilitet direkte relateret til tilstedeværelsen af ​​denne sygdom.

Dette kan i det væsentlige være en seksuelt overført sygdom, men når den er fanget, vil gonoré sandsynligvis sprede sig til de andre kropsdele, for eksempel danne kønsorganer til deres anus. Dette er relateret til slimhinden, som ikke kun er begrænset til underkroppen, men også er kendt for at påvirke øjne og halser, hvilket gør det endnu mere dødeligt. Som en kontaktsygdom kan dette derefter smitte af på din partner, hvilket gør ham eller hende til en stabil patient. Når den først er i din partners krop, formerer den sig indeni.

For et bedre overblik over dette emne og en sikrere forholdsregel for fremtiden her er nogle udløsere, der kan forårsage dig gonoré. For bedre kan du undgå disse årsager og holde øje med symptomerne.

Gonoré symptomer og årsager:

Denne artikel forklarer noget vigtigt om, hvad der er årsagerne og symptomerne på gonoré, som ville være en hjælp til at tage behandling, før du lider.

Gonoré Årsager:

Her nævner vi 10 hovedårsager til gonoré for dine bedre kendte fakta.

1. Ubeskyttet seksuel handling:

Et af de vigtigste søgeord til at beskrive gonoré vil være seksuelt overførsel. Derfor kan mangel på ordentlig sans, mens du deltager i en seksuel handling, være årsagen til, at du er ramt af gonoré. Dårlig beslutningstagning i en så vigtig sag kan koste dig dårligt. Derfor er det altid bedre at bruge den sikrere løsning.

2. Graviditetskontrol:

Hvis du er gravid, og du stadig ikke har en anelse om, at du er en gonorépatient, anbefales det, at du foretager dine ordentlige undersøgelser, da det er sagt af lægen, at der måske en gang er givet gonoré til døtre eller sønner af deres mor, mens de hviler stadig i livmoderen. For at undgå sådanne omstændigheder få en bedre kontrol og kur, før den nyfødte kommer.

3. Kontakt:

Gonoré er en kontaktsygdom, der betyder, at den spredes gennem kontakt, som i dette tilfælde ikke kun gælder for seksuelt stof. Normalt hvis du er offer for gonoré, og din partner eller du er uvidende om det, kan du overføre denne sygdom til ham eller hende. For det andet, hvis du har gonoré, og du har rørt det inficerede område og derefter gned dine øjne, har du en stor chance for at få gonoré i dine øjne.

4. Oral sex:

Gonoré i halsen skyldes kun oralsex. Dette gælder for både mænd og kvinder og anbefales derfor ikke at forkæle sig selv. Mens det siges, at mænd kun har 20% chance for at fange gonoré, har en kvinde en 50/50 chance. Hvis du allerede har det, er det bedre at få tjekket, hvis du har mistanke om dette.

5. Tag ikke anden chance:

I modsætning til kopper vil gonoré forstærke sig selv, selvom du tidligere har haft en kort medicinsk historie med at bekæmpe gonoré. Selvom det har påvirket dig en gang, så tag ikke fejl, det kan påvirke dig endnu en gang og endnu en gang. Det er derfor, man altid skal være opmærksom. Lad ikke dit skjold falde ned.

6. Genetik:

At bebrejde genetik i dette tilfælde vil ikke være en forkert ting at gøre. I nogle tilfælde er det blevet set, at hvis en forældrekvinde lider af symptomerne på gonoré, så er der stor chance for, at hendes barn vil blive påvirket med de samme symptomer. Det er dybest set en kim, der kan leve og sprede sig under reproduktion. Seksuel kontakt udløser således let forekomsten og spredningen af ​​gonoré.

7. Seksuelt aktive par:

Ifølge mange undersøgelser foretaget om dette emne, har det vist sig, at seksuelt aktive par er i risiko for disse sygdomme. Man kan let sprede kimen til disse sygdomme fra en person til en anden ved at involvere sig i seksuelle aktiviteter med den tidligere. Dette er dybest set, hvordan gonoré spredes. Dette er en af ​​de mest mulige årsager til gonoré.

8. Teenagere:

De mest almindelige ofre for gonoré er teenagepar. Disse sygdomme er for det meste blevet opdaget hos teenagere, da deres kroppe er unge, og denne særlige kim kan let spredes gennem deres kroppe. En anden grund bag spredningen af ​​denne sygdom er at blive involveret i seksuelle aktiviteter med mere end én person.

9. Kroppens svage modstandskraft:

Ja det er sandt. Dette er en af ​​de mest forudsigelige årsager til gonoré. Hvis man har et svagt immunsystem og skal tage hjælp af medicin for at helbrede næsten alt, vil han eller hun sandsynligvis lettere blive påvirket med symptomerne på gonoré sammenlignet med personer, der har en stærk fysisk tilstand (indre). Hvis du har en svag krop, vil du let blive påvirket af symptomerne på denne sygdom, og din krop kan ikke også kæmpe mod spredningen af ​​disse sygdomme.

10. Ejakulation:

Ejakulation er en af ​​de mest mulige årsager til gonoré. Selvom man også kan overføre denne sygdom uden at udføre ejakulation.

Symptomer på gonoré:

Nu hvor du er opmærksom på årsagerne, er her nogle af de tegn og symptomer på gonoré, du skal være opmærksom på, hvis du allerede har mistanke om det værste.

1. Slimhinde:

Gonoré hos både mænd og kvinder er målrettet mod slimhinden eller membranen i de berørte dele, og derfor øger slimudskillelsen mangfoldigt. Dette er ikke kun for kønsdelene, men også for øjne og hals. For kvinder kommer dette normalt i form af vaginal udledning, som kan være tyk og farve. For mænd kommer det i form af udledning fra spidsen af ​​deres køn. Dette kan ledsage underlig gulgrøn farve og lugt. Dette er et stærkt symptom og bør ikke undgås eller ignoreres.

2. Vaginal blødning:

Hos kvinder bemærkes dette ofte hos en gonorépatient, hvor hun med pludselige uregelmæssige mellemrum bløder fra skeden, hvilket er, selvom en smertefri proces ikke er en normal sund proces. Bortset fra hendes faste datoer kan dette tilfældige tab af blod være en stærk grund til, at du skal gå til gonorékontrol.

3. Stikkende smerter:

Dette er et almindeligt symptom for både hannen og hunnen, hvor der under vandladningen mærkes en akut stikkende smerte eller en brændende fornemmelse indefra. For mænd er det normalt urinrøret, hvor irritationen opstår, når urinen passerer. Det samme gælder for kvinder. Dette er kun begrænset til underlivet.

4. Slim fra Anus:

Dette er hovedsageligt et mandligt problem, hvor slimhinden mærkes fra anus. Kilden til udledning er målrettet i den nedre del af ryggen, hvilket slet ikke er et almindeligt scenario. Derfor anbefales en hurtig lægeundersøgelse.

5. Lavere mavesmerter:

Dette er et af de mest berettigede symptomer på gonoré. Det er ret almindeligt, at der på grund af gonoré vil være overdreven smerte i den nedre del af maven. Dette særlige symptom på gonoré er almindeligt hos både mænd og kvinder.

6. Brændende fornemmelse under vandladning:

Et andet forstyrrende symptom på gonoré er den brændende fornemmelse under vandladning. Mænd oplever generelt dette særlige symptom. Det er virkelig svært at håndtere et bestemt symptom, da man ikke bare kan undgå at urinere, og når denne brændende fornemmelse kommer op, er det virkelig svært at udføre en af ​​de vigtigste kropsrelaterede funktioner nogensinde.

7. Blødning mellem perioder:

Kvinder har svært ved at håndtere gonoré. Blødning mellem menstruationer er et af de mest irriterende symptomer på gonoré. I perioder bliver blødning en almindelig ting, når du lider af disse sygdomme. Kvinder er den, der synes at være den værste tid at håndtere symptomerne på gonoré.

8. Brændende fornemmelse i halsen:

Halsen er et af de mest almindelige ofre under gonoré. Et af de mest synlige og mest erfarne symptomer på gonoré er en brændende fornemmelse i halsen. Dette kan sammenlignes med ondt i halsen, men denne ville være mere foruroligende og smerten vil være lidt mere uudholdelig.

9. Spotting efter samleje:

Pletter begynder at dukke op efter samleje under fasen af ​​gonoré. Oplever du dette? Så har du måske fundet ud af, hvad du lider af. Dette er faktisk et af de mest klagede problemer blandt ægtepar, når et af dem er ramt af symptomerne på gonoré.

10. Vaginal udledning:

Vil du vide mere om symptomerne på gonoré? Grønlig eller gullig udledning fra vagina er en af ​​de mest almindelige. Mange kvinder, der lider af gonoré, oplever det. Der er ikke noget specifikt man kan gøre ved det. Man bliver nødt til at bære det, indtil virkningerne og smerten er helt væk.