Hovedpine årsager og symptomer

Mennesker fra hele verden lider på et tidspunkt i deres liv med hovedpine. Nogle mennesker lider af hovedpine tre eller fire gange om ugen, når deres liv er lidt på den anstrengende kant. Hovedpine opstår normalt på grund af hjernens overanstrengelse. Normalt er hovedpine mild i naturen og stopper efter et bestemt tidspunkt. Et par timers hvile eller mild medicin er alt, hvad den person, der lider af hovedpine, har brug for for at slippe af med irritationen, men i ekstremt sjældne tilfælde kan hovedpine være ulidelig og forårsage blackouts. Disse alvorlige hovedpine er normalt forårsaget på grund af eksisterende medicinske tilstande som migræne og sinus.

Hovedpine Årsager

Hvis en hovedpine vedvarer i mere end to, er det nødvendigt at få lægehjælp, da der er flere årsager, der forårsager hovedpine. En dårlig forkølelse kan også give dig en tilbagevendende hovedpine, dette skyldes opbygning af slim i kraniet. En forkølelse er en af ​​hovedårsagerne til, at en person lider af hovedpine og kan sorteres med måske en varm kompress eller dampindånding. I alle disse tilfælde er en god hvile vigtigst af alt søvn det, der kræves, så hovedpine -problemet kan løses.

Hovedpine årsager og symptomer:

I denne artikel har vi givet de vigtigste årsager og symptomer på hovedpine problem, som nogle gange kan føre til alvorlig. så du skal få lidt viden om hovedpinen for at helbrede dette, før du bliver alvorlig.

Årsager til hovedpine:

Nedenfor er et par årsager til hovedpine, der hjælper dig med at forstå dette problem yderligere.

1. Hoste og kulde:

En hoste en forkølelse er et primært problem, der forårsager hovedpine. En forkølelse forårsager en ophobning af slim i hjernen, der forårsager alvorligt tryk på kraniet, troede, at trykket er alvorligt, virkningerne er milde og kan sorteres med mild medicin og dampindånding. Dampe tillader udtynding af slim i membranen, så der er reduceret tryk.

2. Overanstrengelse:

At anstrenge sig ud over tipping point er en af ​​de værste faktorer for at få hovedpine. Det er ret irriterende, når du efter en hård arbejdsdag vender hjem med hovedpine for at øge din træthed. Træthed vil forårsage hovedpine, fordi din krop især din hjerne på dette tidspunkt har brugt det meste af sin energi og nu signalerer kroppen til at hvile. Hvis du ikke hviler på dette tidspunkt, er det meget sandsynligt, at du vil få hovedpine på grund af mangel på hvile.

3. Infektion:

Normalt forårsager en infektion ikke hovedpine, men når en infektion påvirker dine bihuler, er det meget sandsynligt, at det vil forårsage hovedpine. Infektioner forstyrrer hjernens funktion og forårsager tryk, der igen forårsager hovedpine. Infektioner, der forårsager hovedpine, kan vare i mere end to til tre dage, derfor er medicinsk behandling nødvendig.

4. Migræne:

Migræne er et problem, som en ud af fem mennesker lider af. Det er forårsaget af betændelse i sinuskirtlerne i din næse. Migræne er for det meste en mere avanceret version af sinus, og mennesker, der lider af migræne, tager generelt medicin, men vigtigst af alt er mennesker, der lider af migræne, tilbøjelige til at få hovedpine. Medicinen reducerer dette symptom, men ikke altid helt.

5. Traumer:

Traumer på lægmandssprog refererer til smerter forårsaget af en kollision for nylig, hvor kraniet blev kompromitteret. En let hjernerystelse forårsaget måske en ulykke eller kollision er en anden velkendt måde at få hovedpine. Det er almindeligt kendt, at hvis du lider af hjernerystelse, siger en læge diagnose, at den er tilbøjelig til konstant hovedpine i de næste par dage. Disse hovedpine er normale og udgør ingen alvorlig trussel mod patienten.

6. Soveforstyrrelse:

En af de almindelige årsager til hovedpine er problemet med søvnforstyrrelse. Man kan opleve hovedpine, hvis de ikke sover ordentligt. Søvn er et nødvendigt element og kan resultere i et mentalt sammenbrud, hvis man ikke får nok søvn. Søvnforstyrrelse er en af ​​de ting, der kan udløse hovedpine på den mest effektive måde. Søvnmangel ledsages også af hævelse af øjne, maveforstyrrelse osv.

For at helbrede dette, undgå at tage overdreven stress og læse skrækhistorier eller se gyserfilm før søvn. Man kan let helbrede søvnforstyrrelse ved at lave yoga om morgenen. Der er dog nogle asanas, der giver bedre søvn, hvis de udføres, før du går i seng.

7. Rødvin:

Alkoholmisbrugere ved, hvad der diskuteres her. Alkohol er en af ​​de mest naturlige årsager til hovedpine. Alle ved det. Men rødvin er farligere end nogen anden type alkohol. Rødvin kan forårsage overdreven hovedpine, selvom det er godt for hjertet. Prøv at erstatte den med naturlig druesaft, det vil sige minus alkoholen. Udover alkoholen kan det øvrige indhold af rødvin også vise sig at være skadeligt for hovedet og forårsage tilfældig undertrykkelse af menneskers tænkningsevne, der forårsager hovedpine. Det er samme grund til, at de fleste alkoholikere har et fælles problem, der er hovedpine.

8. Mindre fysisk aktivitet:

Hovedpine kan skyldes forkert blodcirkulation til hovedet. Dette kan skyldes, at det ikke fungerer korrekt. Fysiske aktiviteter som at træne hjælper med at tvinge blodet gennem hele kroppen. Hvis en ikke fungerer ordentligt eller slet ikke, vil han eller hun ikke være i stand til at give hovedet den korrekte blodtilførsel, hvilket yderligere vil udløse hovedpine. Næsten alle uddannede personer forventes på dette tidspunkt, da det er en af ​​de mest kendte hovedpineårsager.

9. Springt måltider over:

Springt mad kan være årsagen til hovedpine. Hvis han ikke forsyner sin krop med den rigtige mad, er hovedpinen bare starten. Hjernen er et organ i nervevævet, og den har også brug for lidt energi og mad for at fungere korrekt. Mad indeholder også nogle frugtsaft, som stimulerer blodcirkulationen til hovedet. Hvis en person ikke giver ordentlig mad til sine organer, er hovedpine ret almindeligt. Hovedet får lyst til at eksplodere, hvis du ikke fodrer det med de nødvendige fødevarer.

10. Forarbejdede måltider:

Forarbejdet mad er ikke godt for dig. For eksempel indeholder færdigretter skadelige elementer og meget mindre mængde af det faktiske proteinindhold. Disse er virkelig skadelige for dig og kan få dig til at føle dig virkelig syg. Det vil ødelægge din fysiske tilstand og kan vise sig at være årsagen til hovedpine. Det er tidligere blevet diskuteret, at det er afgørende at give kroppen de rigtige og gode mængder mad. Så baseret på det koncept, hvis du forsyner dine væv, muskler og organer med dårlig og forarbejdet mad, viser det sig kun at være dårligt for dig.

Symptomer på hovedpine:

Nedenfor er et par tegn og symptomer på hovedpine:

1. Stikkende smerter:

Normalt begynder hovedpine med en nagende smerte i et eller flere af templerne på siderne af dit hoved. Den nagende smerte siger, at din hjerne langsomt er ved at tømme al sin energi og nu har brug for hvile. Normalt kan du forhindre hovedpine ved at hvile, når du har en plagende smerte. Når du vågner opfrisket, vil smerten være væk, og det samme vil være spor af hovedpine.

2. Koldt:

Når du lider af forkølelse, skal du vide, at hovedpine vil være naturligt på et tidspunkt. Kulde og hovedpine går hånd i hånd. Kulde forårsager slimopbygning i hjernen, hvilket igen forårsager hovedpine på grund af det tryk, slimet forårsager for hjernen.

3. Forstyrret koncentration:

Når du finder det ude af stand til at bruge din koncentration på en bestemt ting, eller koncentration ikke er mulig, da hjernen er for træt, så vær klar til en opbygning i hovedpine, hvis du prøver for hårdt at koncentrere dig om noget, når du ikke kan koncentrere dig helt.

4. Kvalme:

Kvalme er normalt et grundlæggende tegn på hovedpine. Når du står over for moderate kvalme på grund af overanstrengelse eller efter at have brugt for meget tid i solen, er det yderst sandsynligt, at der på et tidspunkt vil være en stigning i smerter i din tindingelap, som er det vigtigste trykområde, hjernen står over for . På dette tidspunkt kan kun hvile og mild medicin hjælpe med at reducere denne smerte.

5. Mild følsomhed over for lys og støj:

Når du vågner fra søvn og bemærker, at lys det gør ondt i dine øjne, eller hvis ekstremt lys som at se på solen forårsager smerter i dine tindinger, er migræne en stor mulighed. Migræne er et udgangspunkt for hovedpine. Følsomhed er kun forårsaget, når de sensoriske områder i hjernen er svage og tilbøjelige til smerte.

6. Smertefuld følelsesløshed:

Smertefuld følelsesløshed refererer til en opbygning af en mild konstant smerte, der øger overarbejde, hvis den ikke behandles. Dette sker normalt på grund af mangel på søvn og kan let behandles. Der er ikke noget alvorligt problem, når en person står over for denne form for hovedpine, da den kan behandles med hvile. En hurtig søvn på mindst en time er alt, hvad en person har brug for for at behandle dette problem.

7. Nakkesmerter:

Bortset fra smerter på siden af ​​hovedet er nakkesmerter også et almindeligt symptom på hovedpine. Hovedet vil føle sig endnu værre, og panden kan også blive kompromitteret. Smerten starter fra den nederste del af nakken og strækker sig gennem nakken. Det er et af de mest sandsynlige symptomer på hovedpine. Kvinder oplever denne smerte mere end mændene, og det er igen en af ​​de gange, hvor du skal tage et smertestillende middel eller anden form for ordineret medicin for at reducere smerten.

8. Problemer med at tale:

Hvis du har svært ved at tale uden problemer med hals eller mund, skal du ikke tage denne betingelse for givet. Du går muligvis ind i et stadium med overdreven hovedpine. Dette symptom er synligt hos både mænd og kvinder og endda også hos børnene. Hvis du har hovedpine, kan du ikke tale ordentligt eller som du gør. Man vil finde denne tilstand ekstremt dårlig for dem. Disse vil være personer, der generelt bruger meget tid på at tale i telefon som deres kald.

Man kan helbrede denne fysiske tilstand ved at lave asanas og tale med andre individer om deres problem. Folk tror måske, at du har en taleforstyrrelse. Det gode ved dette symptom er, at det er midlertidigt og kun vil forblive i et par dage, indtil problemet med hovedpine er fjernet.

9. Forvirring og overdreven søvnighed:

Dette er endnu et symptom på hovedpine. Man vil opleve en forvirret sindstilstand, hvis de har hovedpine. Hvis dette er symptomet, starter smerten bag på hovedet. Man vil ikke være i stand til at tænke ordentligt og vil også beskæftige sig med en række andre tilknyttede sundhedsproblemer såsom søvnighed.

Søvnighed betyder mangel på søvn, som også er forårsaget af hovedpine. En person vil ikke være i stand til at sove ordentligt, hvis han eller hun har hovedpine. Dette punkt beviser, at hovedpine kan gøre dit liv virkelig værre. På grund af søvnmangel og et forvirret og ondt i hovedet vil du ikke være i stand til at fokusere på dit job o studier. Hvis det ikke løses, vil tilstanden blive værre. Korrekt medicin anbefales. Man kan også behandle denne fysiske tilstand ved at lave ordentlig yoga.

10. Følsomhed over for lys og støj (øget):

En, der har oplevet hovedpine i deres liv, vil være opmærksom på denne tilstand. Det betyder, at din følelse af at føle lys eller lyd vil stige, hvilket alligevel ikke vil gavne dig. Det vil få dit hoved til at smerte meget mere, og din tilstand vil blive værre for hver dag. Dette er et af de værste symptomer på hovedpine, og næsten alle vil opleve det. Der er ingen frelser i dette tilfælde.