Hudallergi symptomer og årsager

Vores krops største organ, huden er blot et lagdelt dækning til de inderste organer, som er både sart og værdifuldt. Denne hud udsættes dagligt for verden fuld af støv, UV -stråler, skadelige patogener, ekstremt sollys og hård tør vind og mange flere. Dette kan få huden til at overreagere eller forårsage reaktion, som derefter resulterer i rødme af nogle dele, kløe ledsaget af flakhed eller udslæt. Dette udtryk er derefter i medicinske termer kendt som hudallergi.

Når huden reagerer med noget, der ikke er kompatibelt med hudens celler, kan det forårsage en reaktion blandt de to, som blomstrer ud i form af irritationer, udslæt og tør flak hud. Med det kommer muligheden for kløe hånd i hånd. Når udslætene er ridset, finder en ny blæreinfektion sted, som efterlader et grimt mærke. Men forskellige mennesker har forskellige hudtyper, så allergierne varierer fra person til person. For nogle kan det være udsættelse for sollys for nogle kan det være tilfældet med noget mad. De mest almindelige hudallergier er poison ivy, eksem, nældefeber osv. Hvis det kan behandles, kan det let helbredes.

Hudallergi symptomer og årsager

Hudallergi symptomer og årsager:

Denne artikel siger noget vigtigt om, hvad der er årsagerne og symptomerne på hudallergi, som ville være nyttigt at passe på før.

Symptomer på hudallergi:

Her er nogle af de tegn og symptomer på hudallergi for at genkende bedre.

1. Irritation:

Lige før allergien starter, vil der være visse dele, hvor den sviende fornemmelse kan være højere end på de andre dele. På en normal dag ville irritationen ikke fortsætte, men hvis du pludselig en dag mærker en underlig irritation på din hud, kan det skyldes, at allergireaktionen starter.

2. Kløe:

Et af de almindelige symptomer på allergi er kløe. En allergi opstår på grund af det faktum, at en bestemt ting ved kontakt har reageret med din hud, og din hud ikke er kompatibel med at reagere naturligt med det, hvilket forårsager overdreven kløe som tegn på ved starten af ​​en allergisk reaktion. Dette ligner ikke normal kløe, da den konstante kløe her vedvarer, indtil huden slides, hvis den er flak eller tør. Der er ofte visse lægemidler mod så kraftig kløe. For hjemmelavede midler, prøv øjeblikkeligt at fugte området og hold neglene væk fra det.

3. Hævelse:

Når reaktionen eller allergien allerede er startet, vil man bemærke, at et bestemt område eller rum er lidt hævet og ude af form end de andre dele. Dette er endnu et symptom på hudallergi. Denne hævelse er ofte smertefuld i naturen og kan tage noget tid at gå ned. Den bedste lidelse herfor er ispakninger eller isgelpakker, så betændelsen er indeholdt. Man kan bruge køkkenvenlige produkter som ingefær, hvidløg, løg til at gøre dem til en hjemmelavet pasta og anvende dem direkte. Deres antiinflammatoriske egenskaber kan hjælpe med at reducere hævelse og forbrænding.

4. Øjeblikkelige udslæt:

Dette kan være den reaktion, der opstår, når din hud rører ved et objekt, som du ikke er kompatibel med. For eksempel, hvis du er allergisk over for byguldsmykker, kan berøring eller komme i kontakt med en af ​​dem forårsage en reaktion. Det samme gælder for visse skønhedsprodukter, der ikke passer til huden. reaktionen kommer ud som et øjeblikkeligt udbrud af mini røde udslæt, der er samlet i form og smerte.

5. Iført:

Allergier gør normalt det øverste lag af huden svagt og skællet. Når huden er beklædt med en klynge af kløende udslæt, er den største frygt for den dannelse af blærer og infektion, når udslætene er ridset. Dette gør huden tilbøjelig til svaghed, hvilket får den til at flage skræl eller slitage. på sådanne tidspunkter er den bedste måde at stoppe kløen ved at bruge fugtighedscreme og holde området godt hydreret, så området ikke tørrer op.

6. Rødme:

En af de hurtige reaktioner og virkninger, der erklærer allergens modgang, er rødmen omkring området, der er ved at blive fyldt med udslætsklynger. Når det er i kontakt, tager området langsomt farve. Det kan være smertefuldt eller hævet, men ændringen i farve, der ikke er naturlig, kan annoncere det fremtidige sæt begivenheder.

7. Høfeber:

Vil du vide mere om symptomerne på hudallergi? Under allergi er det ret almindeligt at få tegn på høfeber. Der er ikke meget at bekymre sig om, da kropstemperaturen under denne type feber ikke stiger til et højt niveau. Det er bare lidt over den normale kropstemperatur. Høfeber kan også være forbundet med en lille smule forkølelse og hoste.

8. Blødning:

Blødning fra huden er et af de mest synlige hudallergisymptomer. Ens hud bløder uden nogen særlig grund. Dette skyldes dybest set allergi. Mange mennesker finder dette særlige symptom virkelig frustrerende. Blødning fra huden ledsages ofte af overdreven smerte og muskelvæv også.

9. Kropsudslæt:

Hvis du har hudallergi, er kropsudslæt et af de mest synlige hudallergisymptomer. Udslæt vil forekomme på kroppen, og dette er en af ​​hovedårsagerne til overdreven smerte, som man kan opleve på hudlaget. Dette symptom er ret almindeligt hos både mænd og kvinder, og der er ikke særlig medicin ordineret af læger, der reducerer udslæt i dette tilfælde. De forsvinder med tiden.

10. Røde knopper på huden:

Mange ofre for hudallergi har oplevet dette særlige symptom. Røde bump har vist sig på huden, når man er blevet inficeret med en svær allergi. Man vil let blive påvirket af dette symptom, hvis han eller hun har en dårlig hudtilstand. Symptomet er almindeligt hos kvinder, da deres hudtilstand generelt er delikat i forhold til mænd.

Hudallergi Årsager:

Der er mange årsager bag forekomsten af ​​hudallergi. Man kan have en allergisk hud på grund af forskellige årsager, blandt hvilke de mest almindelige diskuteres nedenfor.

1. Skønhedsprodukter:

Er du villig til at lære om årsagen til hudallergi? Denne særlige årsag ignoreres generelt af de fleste mennesker. Folk bruger forskellige skønhedsprodukter og fairness -sæber til at se ud som uvidende om de skadelige virkninger, de kan have på huden, hvis de bruges ud over en grænse.

2. Farvestoffer i tøj:

Det har vist sig at være en af ​​de mest mulige årsager til hudallergi. Hudallergi er generelt forårsaget af skadelige stoffer, der bruges under fremstilling af tøj. Man kan let være offer for hudallergi ved at bruge farvestoffarvet tøj.

3. Kemikalier i gummi:

Uanset hvor meget vi prøver, kan vi ikke bare opretholde nulkontakt med gummi, og dette er en af ​​årsagerne til hudallergi. Nogle gange kan det kemiske indhold i gummiet bebrejdes at være ansvarligt for at forårsage hudallergi.

4. Elastiske materialer:

Brug af elastiske materialer kan være årsagen til hudallergi. Elastik indeholder skadeligt kemisk indhold og det samme gør latex, der er ansvarlig for forekomsten af ​​hudallergi.

5. Skæl:

Nogle gange kan skæl også være årsagen til hudallergi.

6. Bug Bites:

Hvis du vil vide mere om de mest ukendte hudallergiårsager, skal du beholde symptomet på insektbid i dit hoved. Insektbid kan siges at være virkelig skadeligt for dig.

7. Overdreven medicin:

Alt, hvis det indtages ud over en vis grænse, kan vise sig at være skadeligt for dig, og det samme er medicin. Overdreven brug af medicin kan være årsagen til hudallergi.

8. Sollys:

Det er berettiget at bebrejde solens skadelige stråler for at forårsage hudallergi.

9. Farlige stoffer:

Nogle lægemidler kan være skadelige bivirkninger, og de kan variere fra hudallergi til alvorlig fysisk træthed. Ifølge mange videnskabelige undersøgelser er det blevet set, at mange lægemidler har udløst forekomsten af ​​hudallergi.

10. Kontakt med giftige planter:

Der er mange planter, der indeholder skadelige giftige materialer, som kan være ansvarlige for at forårsage hudallergi. Ifølge en række undersøgelser foretaget om dette emne er det blevet erklæret, at giftige planter er en af ​​de mest sandsynlige årsager til hudallergi.