Hvad er årsager og symptomer på skizofreni

Når vi taler om skizofreni, vi refererer hovedsageligt til hjerneforstyrrelsen, der angriber hjernen og fungerer som den ikke. Dette er en meget sjælden sygdom, der påvirker hjernen, der skader den. Som en kronisk proces er den langsomt progressiv, men når den først lanceres i systemet, er den svær at behandle eller trække sig tilbage. Det kan beskrives som en psykisk lidelse, der omgiver aldersgrænsen for enten sen ungdom eller alderdom, gerne over 55 år. Tidlig voksenalder er også en meget stærk tid for sygdommens påvirkning. Det første, skizofreni gør ved dig, er at ødelægge din mentale kapacitet og fordreje dit sind, så du tror, ​​at visse vrangforestillinger er sandheden, og at visse hallucinationer er til stede i virkeligheden i nærvær.

Det deaktiverer personens hjerne fuldstændigt på en sådan måde, at personens følelser bliver tilfældige. Deres tanker og overbevisninger manipuleres, da deres evne til at opfatte virkeligheden ødelægges. Derfor bukker de under for deres egen verden og bliver så opslugt af det, at virkeligheden virker uklar for dem. De kan ikke længere genkende de engang kendte ansigter, de har problemer med at huske de nøjagtige forhold, de har delt før, og de glemmer det nærvær, de lever. Selvom skizofreni en sjælden sygdom kan tage hele dit væsen og leve dig hjælpeløs uden andet end tomme tanker. De gør en person modig til et sagtmodigt væsen.

Skizofreni årsager og symptomer

Det faktum, at folk sammenligner skizofrene med mennesker med splittet personlighed, er imidlertid en fuldstændig forkert præsentation af den medicinske tilstand. Dette er en psykose, en psykisk sygdom, en sygdom, der leger med hjernen, ødelægger balancen og harmonien, hjernen engang plejede at opretholde. Som et resultat kan der observeres forskellige personligheder, men det er totalt en ufrivillig refleks, der ikke har noget at gøre med personens egen viden. Det ene øjeblik virker de normale og fine for sig selv og det andet øjeblik taler de med de imaginære stemmer, de sikrer dig, der eksisterer. Sådanne handlinger ødelægger også personens følelsesmæssige stabilitet.

Skizofreni Årsager og symptomer:

Denne artikel vil forklare, hvad der er hovedårsagerne og symptomerne på skizofreni.

Skizofreni Årsager:

At være kronisk er ikke let at helbrede, men der er ofte nogle grunde eller årsager til, at hvis man holder sig fri, kan det hjælpe dig med at undgå skizofrenis fælde.

1. Barndomstraume:

Læger har afsløret, at der ofte tidligere har været tilfælde, der omfattede barndomstraumer som årsag til skizofreni i de senere år, helst ung voksen eller sen ungdom. Disse barndomssager involverer tunge virkninger på hjernen og gætter derved på, at patienten har været igennem en alvorlig alvorlig psykisk skade, før denne betingelse opstod. Dette omfatter ofte store traumer på grund af forældrevold eller overdreven mobning eller følelsesmæssigt eller seksuelt misbrug. Dette er nogle af hovedårsagerne til, at din patient lider af skizofreni.

2. Stofmisbrug:

Narkotikamisbrug er fortsat en af ​​hovedårsagerne til, at en fattig sjæl bliver offer for skizofreni. Narkotika, injiceret, snortet og misbrugt spiller ofte en vigtig rolle i håndteringen af ​​dine lidelser, især omkring hjernen. Lægemidlerne giver dig normalt en high, hvor du glider væk fra virkeligheden til et eget sted, hvor alt er pænere. Du fortsætter med dine episoder med stofmisbrug, indtil du en dag ikke længere vender tilbage til virkeligheden.

3. Miljø:

Det miljø, du lever i, spiller en vigtig rolle i, hvordan du opfatter din livsstil. Verden i sig selv er et travlt sted, hvor rolige omgivelser bare er et fantasiscenario. Men hvis du altid lever i et miljø med stress og plyndring, hvor folk omkring dig trækker dig tilbage og giver dig yderligere stress, er chancerne stor for, at din hjerne en dag måske ikke længere tager presset længere. en lille mørk aften med depression kan gøre dig til en skizofren.

4. Alkohol:

Overdreven indtagelse af alkohol kan føre til forekomst af skizofreni, og dette er en af ​​de mest populære årsager til skizofreni. Mennesker, der lider af de forskellige symptomer på denne sygdom, kan bebrejde alkohol udover stofmisbrug og miljørelaterede spørgsmål. Det anbefales (til folk, der spiser alkohol næsten regelmæssigt), at de holder op med at indtage store mængder drikkevarer med alkoholindhold. Dette vil ikke kun hæmme deres hjerne, men også reducere de forskellige funktioner, der er forbundet med hjernen, som yderligere holder kroppen sund. Nogle af de mest frygtindgydende symptomer på denne sygdom vil helt sikkert være med til at miste kontrollen over din hjerne.

5. Andre hjernespørgsmål:

En person, der har at gøre med nogle hjerneproblemer, vil være det mest potentielle offer for de forskellige symptomer på skizofreni. Hvis en person står over for nogle tidligere rådende hjerneproblemer, er der stor sandsynlighed for, at han let vil blive udsat for de forskellige symptomer på denne sygdom. Hvis det er sikkert, at en person vil være det mest almindelige offer for denne sygdom, hvis han eller hun også har nogle neuronproblemer. Disse mennesker anbefales at konsultere læger og specialister på dette område. Symptomerne på disse sygdomme bør aldrig ignoreres, ellers kan det tage en dårlig drejning.

Årsager til skizofreni

6. Problemer i det centrale nervesystem:

Hvis en person har nogle problemer i centralnervesystemet, er der stor sandsynlighed for, at han vil stå over for de forskellige symptomer på skizofreni. Dette er en af ​​de mest potentielle årsager til denne sygdom og kan ske for næsten alle. Man bør passe særligt på sig selv, hvis de oplever de forskellige tegn og symptomer på denne sygdom. Folk, der går igennem det skadelige stadie af denne sygdom, skal træffe nogle relevante og effektive foranstaltninger.

7. Barndom:

Generelt er børn de største ofre for denne sygdom. Børnenes ungdomssind påvirkes temmelig let med symptomerne på disse sygdomme, og det kan siges at være en af ​​hovedårsagerne til skizofreni. Hvis du står over for nogle alvorlige problemer på grund af denne sygdom, anbefales det, at du straks kontakter en læge. Der er bogstaveligt talt ingen flugt fra disse symptomer, da de virkelig er skadelige og kan gøre en syg fra kernen.

8. Tidlige effekter:

Nogle gange kan tidlige symptomer bebrejdes at være ansvarlige for forekomsten af ​​denne sygdom. En person vil blive syg på grund af de forskellige symptomer på skizofreni på grund af uvidenhedsfaktoren. Der er nogle mennesker, i hvem symptomerne begynder at dukke op på et tidligt tidspunkt, og de har en tendens til at ignorere det af nogen som helst årsag. Dette kan være en af ​​de mest potentielle årsager.

9. Graviditetsstress:

Det er bevist, at undertiden graviditetsstress let kan udløse de forskellige symptomer på skizofreni. Dette er en af ​​de meget mulige årsager til denne sygdom, og det kan gøre denne person ekstremt svag. Dette vil påvirke sindet og vil også deltage i beslutningsprocessen.

10. Prænatale faktorer:

Der kan være nogle prænatale faktorer, der kan siges at være ansvarlige for forekomsten af ​​skizofreni. Der er visse prænatale faktorer, der kan få en kvinde til at stå over for nogle af de værste symptomer på denne sygdom.

11. Graviditetsfælde:

En skizofreni -tilstand kan forekomme, selvom du er inde i din mors mave og endnu ikke har set jordens lys. Det er ofte moderens infektion eller noget relateret til det, der kan udløse skizofreni sygdom. Som en kronisk og ondartet sygdom tager det tid at trives og vokse inde i barnet, og i løbet af din tidlige ungdom begynder symptomerne at vise sig. Hvis du er gravid og har været udsat for en vis infektion, skal du sørge for en grundig kontrol af barnet for at holde det sikkert.

Skizofreni symptomer:

De almindelige tegn og symptomer på skizofreni bemærket over en gradvis periode inkluderer:

1. Hallucinationer og vrangforestillinger:

At høre stemmer, imaginære samtaler, adskille dig fra offentlighedens øjne, utroligt nye adfærdsændringer er nogle af de almindelige hallucinerende virkninger, som skizofren håndterer. Når vi taler om vrangforestillinger, mister personen sin mentale fornuft, der hjælper hende med at skelne mellem virkeligheden og hendes opdigtede verden. Hun bukker under for sin egen verden, hvor intet i virkeligheden forekommer hende sandt. Adskillelse fra mennesker gør følelsen værre ved at lade den vokse og ekspandere.

2. Tilfældig følelse:

Når det kommer til at vise følelser, kan det for en skizofren være et job for hårdt for dem. Normalt er det svært for dem at vise korrekte følelser på det krævede sted, da de ikke har kontrol over deres følelser. At grine og græde kan bare være en klump forvirring for dem, så hvor de skal grine, kan de ende med at græde og omvendt.

3. Nægtelse:

Det værste ved en skizofren patient er, at de altid er i fornægtelse over, at de er syge og ikke har det godt. Dette gør det sværere for de pårørende og familie at hjælpe dem med medicin, da de føler, at de er helt i orden og ikke tillader fodring af medicin til dem.

4. Adskillelse:

Social adskillelse kan bare være et andet symptom. Hvis patienten langsomt er sig selv fra de sociale kredse omkring ham og bruger mere og mere tid i sit eget udstyr, skal du mistanke om det uundgåelige.

5. Forholdsspørgsmål:

En person vil stå over for nogle alvorlige følelsesmæssige problemer, når han (eller hun) går gennem scizofreni -stadiet. Det kan være et reelt problem for en, der er gift eller i et forhold. En af partnerne i relationen vil få negative tanker om de andres opholdssted. Der er mange ofre for dette særlige symptom, og det kan siges at være et af de mest almindelige symptomer på skizofreni. Sagen bliver nogle gange så skadelig og kompleks, at folk ikke har andet valg end at konsultere en overlæge, der behandler følelsesmæssige problemer og vredehåndteringsspørgsmål (psykiater).

Skizofreni symptomer

6. stirrer:

Blandt alle symptomerne på skizofreni er dette den mest almindelige, og der er et antal ofre, der siger, at man ikke bare har kontrol over sig selv og deres sind. En person vil stirre på nogen eller en person i nogen tid, hvilket kan være virkelig foruroligende for førstnævnte. Der er mange symptomer på denne sygdom, men intet som denne.

7. Problemer med koncentration:

En person vil have svært ved at koncentrere sig om noget, når han eller hun lider af skizofreni. Der vil også være andre lignende problemer, som vil omfatte tab af den mentale tilstand eller opføre sig uforskammet med nogen uden nogen særlig grund. Der vil også være tidspunkter, hvor en person vil gå eller rejse uden en bestemt sindstilstand, hvilket betyder, at han ikke har nogen idé om, hvor han vil hen. Dette kan være virkelig skadeligt for alle.

8. Upassende latter:

Hvis du er villig til at vide om de forskellige symptomer på skizofreni, så er det noget, du bør vide. En person vil stå over for problemer i forbindelse med latter eller endda græde. Han eller hun vil ikke være i stand til at grine ordentligt, og der vil også være problemer med talevanskeligheder.

9. Ekstrem reaktion på kritik:

En person, der lider af skizofreni, vil blive irriteret det meste af tiden. Den pågældende person vil ikke være i stand til at tage let på noget, da han har en sindstilstand, hvor han vil tro, at alt og alt, hvad du siger om den person, vil blive taget som noget imod ham eller hende af offeret (som lider af skizofreni). Der vil være tidspunkter, hvor en person også vil have at gøre med nogle symptomer, der også kan ødelægge hans fysiske tilstand, da vi alle kender den logik, at hvis sindet ikke er i orden, fungerer kroppen heller ikke korrekt.

10. Glemsomhed:

En mand, der lider af skizofreni, vil have et glemsomt sind. Han eller hun vil stå over for en del problemer, når det kommer til at huske noget, da hans sind vil opgive ham, og han vil ikke være i stand til at fokusere på noget.