Maveinfluenza symptomer og årsager

Maveinfluenza! Hvad er maveinfluenza? Jeg tror, ​​der er mange mennesker, der ikke kender maveinfluenza. Så det er meget vigtigt for dig at vide om maven influenza. Hvis dit barn hurtigt får et diarré plus opkastning, plus at han klager over ondt i maven, kan du tro på dig selv: “maveinfluenza.” Så i denne artikel diskuterer vi om symptomer på maveinfluenza og deres årsager.

maveinfluenza symptomer

“Gastroenteritis” er et andet navn på maveinfluenza, og det er defineret som infektion i mave -tarmene. Influenza, eller også influenza, er forskellig. Det forårsager næsten aldrig maveproblemer. Viral gastroenteritis kaldes desuden “maveinfluenza”. Det er massivt almindeligt, især hos børn, og er desuden meget smitsomt. Bakteriel gastroenteritis anerkendes i øvrigt som “madforgiftning” plus er forårsaget af mad, der er blevet indstillet på anden måde lagret offensivt.

Symptomer på maveinfluenza:

1. Maveinfluenza kan være alvorlig, når folk ikke kan drikke tilstrækkelig væske til at bytte, hvad der mangler under opkastning plus diarré, især spædbørn, ældre, små børn og mennesker med svage immunsystemer.

2. Hovedindikationen for gastroenteritis er diarré (ikke-blodig). Kvalme, sygdom og nogle kramper i maven kan være forbundet med diarré; let feber (ved 100 F eller 37,77 C), hovedpine, kuldegysninger samt muskelsmerter sammen med træthed kan opstå hos nogle personer.

3. Sygdom varer typisk cirka 2 til 5 dage plus initieres til bestemmelse. Grusom gastroenteritis betyder, at personen har symboler på dehydrering: dette er en medicinsk katastrofe.

4. Nogle gange afvigende, om at nægte at spise på anden måde drikke eller er meget dehydreret, desuden øget eller lav eller ingen urinproduktion. Vægttab, opkastningstræthed plus klemt hud for meget tørst eller mundtørhed sammen med nedsat væskedrikning.

5. Tarmhandlinger er typisk løse plus vandige; men der er normalt ikke slim eller andet blod.

6. Dehydrering er et andet symptom på gastroenteritis.

7. Tegn på mild mangel på hydrering kan omfatte tørst eller mundtørhed, døsighed, mangel på vitalitet og cerebrale smerter

8. Tegn på ekstrem mangel på hydrering kan omfatte muskelspasmer, deprimerede øjne, ingen vandladning og høj puls.

9. Meget af tiden er der ingen overbevisende grund til at se din specialist. Men hvis symptomerne varer i en længere periode, skal du se din læge.

10. Du skal også se lægen, hvis du er mere end 65 år gammel, eller hvis du er gravid, og du har en svækket usårbar ramme forårsaget af en anden tilstand som hiv.

Årsager til maveinfluenza:

De vira, der skaber maveinfluenza (viral gastroenteritis) ødelægger cellerne i tyndtarmen. Derfor flyder væsker fra cellerne ind i tarmen og frembringer desuden vandig diarré. 4 slags vira forårsager næsten al maveinfluenza (viral gastroenteritis).

 1. Adenovirus:

Det sker mest hos børn under 2 år. Af de 49 slags adenovirus påvirker en stamme mave -tarmkanalen forårsager opkastning plus diarré. Indikationer kommer klassisk til syne 1 uge efter eksponering. Adenovirusinfektion forekommer året rundt.

2. Rotavirus:

Det er den vigtigste årsag blandt børn på 3 til 15 måneder plus den mest almindelige årsag til diarré hos børn under 5 år. Rotavirus forårsager klassisk opkastning plus vandig diarré i 3 til 8 dage sammen med feber og mavesmerter. Rotavirus kan også forurene voksne, der er i tæt kontakt med inficerede børn; indikationen hos voksne er dog mildere.

3. Astrovirus:

Dette inficerer også hovedsageligt spædbørn og små børn, de gamle. Denne virus er næsten alle aktive i vintermånederne. Opkastning plus diarré dukker op inden for 1 til 3 dages eksponering.

4. Calicivirus:

Det begrunder infektion i befolkningen i alle aldre. Denne familieenhed af vira er opdelt i 4 typer, hvor norovirus er næsten alle almindelige plus mest ansvarlige for infektion af mennesker. Inficerede mennesker oplever opkastning plus diarré, hovedpine, træthed plus nogle gange muskelsmerter. Indikationen vises inden for 1 til 3 dages kontakt.

5. Viral transmission:

Befolkning kan få viraene gennem tæt kontakt af inficerede personer ved at tildele deres mad, drikke eller på anden måde spise grej eller ved at spise mad eller drikke drikkevarer, der er forurenet af virussen. Noroviruses kræsne spredes klassisk til yderligere mennesker ved kontakt med afføring eller andet opkast af inficerede mennesker plus fra side til side forurenet vand før mad især østers fra snavset vand.

6. Norovirus:

Norovirus er den mest anerkendte årsag til viral gastroenteritis hos voksne. Det er til tider omtalt som “vinterhuggerfuglen”, da den har en tendens til at være mere på kryds og tværs midt i vintermånederne.

Infektionen er gået ud i afføringen hos nogen med kontaminationen, og hvis personen ikke vasker hænder efter at have været på toilettet, kan infektionen udveksles til overflader, madmaterialer eller genstande, de rører ved. Der findes en bred vifte af slags norovirus, og det er praktisk for dig at få en norovirus sygdom et par gange. Dette er med den begrundelse, at enhver sikkerhed for den sygdom, du skaber i kølvandet på at være syg, bare fortsætter et par måneder.

8. Forgiftning af mad:

De fleste bakterielle forureninger, der forårsager gastroenteritis, er konsekvensen af ​​ernæringsskade. Tålmodighed med mikroskopiske organismer kan ske på et hvilket som helst tidspunkt midt i tilberedningstiden eller tilberedningen af ​​mad.

Opdagelsesrejsende til regioner med dårlige sanitetsniveauer og vandrensning er ligeledes i fare for at skabe gastroenteritis. Dette er ofte kendt som “opdagelsesrejsendes løshed i tarmene”. Forskellige årsager omfatter entamoeba -parasitten og shigellabakterien.