Reumatoid arthritis symptomer og årsager

Rheumatoid arthritis! Er det ikke et almindeligt scenario i enhver husstand, hvor de stakkels gamle mænd og kvinder altid går rundt og hænger og går i babytrin med en træpind, der klager over, at deres knæled skal løsne? Hvor ofte har dine bedsteforældre klaget over deres knæsmerter? Hvor ofte har du set din bedstemor gå ned ad en trappe på en underlig diskoteksmåde, hvor hun klager over, at hun ikke kan lægge yderligere pres på hendes knæhætter, hvis hun vil gå videre i sit liv? Disse er alle almindelige scenarier i en alderdom, der kaldes gigt. Inden vi går videre til artiklen, lad os få et hurtigt kig på, hvad gigt er.

Reumatoid arthritis symptomer og årsager

Betændelsen i et led så dårlig, at det gør mobilitet til en ikke plausibel tanke, er det ifølge de gamle ældre betegnet som gigt. Faktisk involverer arthritis betændelse i leddene, det vil sige mødestedet for de to knogler. På grund af konstant friktion og brug, lider mennesker i en alder af 60’erne normalt af betændelse på grund af hårdt slid alle disse år.

Men de seneste tilfælde har også set små børn lide samme skæbne. Ved yderligere undersøgelse blev det konstateret, at brusk manglede i begge tilfælde. Brusk er et bindevæv, der holder leddene sammen, som langsomt slides væk og forårsager den nuværende tilstand. Men i denne artikel taler vi om leddegigt, som er en del og type af den almindelige gigt.

Reumatoid arthritis eller almindeligvis kendt som RA er også i det væsentlige en betændelsessygdom, men det har et twist til det. Vores krops immunsystem er soldaten til vores område, der kæmper med kroppens fremmedlegemer og anti -organer, der kan eller vil skade kroppen. På denne måde hjælper immunsystemet os med at holde os i form og oppe i tæerne. Men i tilfælde af leddegigt angriber det helt eget immunsystem i kroppen af ​​en ukendt årsag leddene i kroppen, hvilket får det til at være en autoimmun tilstand.

Synovium, den tynde membran og ydre foring til leddene påvirkes først og derefter langsomt, mens angrebene fortsætter, væske tilbageholdes inde i leddet, hvilket forårsager hævelse og betændelse, der resulterer i smerter. Dette er en kronisk sygdom, det vil sige, det tager sin tid at opbygge, men når den først gør det, er det en uendelig proces, der næsten ikke kan helbredes. Med tiden slides leddet væk og mister sin perfekte form. Denne slid af fælles knogler, knoglerne bliver urørlige og ikke gran for mobilitet længere. I modsætning til simpel gigt, der kun for det meste påvirker lemmerne, er leddegigt jævnt spredt ud over kroppen med ofte pludselige smerter.

Reumatoid arthritis symptomer og årsager:

Her i denne artikel vil vi forklare, hvad der er hovedårsagerne og symptomerne på leddegigt.

Årsager til leddegigt:

Nogle af årsagerne til årsagen til leddegigt kan være:

1. Genetisk forbindelse:

Genetikken har altid spillet en større rolle i videregivelse af gode eller dårlige gener til den næste generation, og de gør det samme. Nogle gange er der ofte den heldige sætning, der siger, at gener springer en generation over, og andre gange kan du se en lang familie af de samme sygdomme, der bliver ved med at forekomme. Hvis du er en reumatoid mistænkt, skal du kigge tilbage på din familiehistorie og se, hvem alle har lidt før dig.

2. HLA:

Den fulde form for det er det humane leukocytantigen, som er en form for genetisk transmission, der inkluderer dette gen til at producere visse proteiner. Dette er imidlertid videregivet af arvelighed, og ikke alle har det i sig. For dem, der gør det, har de en større risiko for at lide af leddegigt. HLA -systemet skaber disse HLA -proteiner inde i ledmembranerne. Disse ophidser derefter T -cellerne i WBC’erne eller hvide blodlegemer, der får dem til at angribe. Hvide blodlegemer er kendt for deres ritual for at bekæmpe skadelige kroppe og arbejde med immunsystemet for at udrydde fremmedlegemer. Her fejler de disse proteiner for fremmedlegemer og angriber leddene.

3. køn:

Reumatoid arthritis er en kønsbestemt sygdom, da lægen afslører, at de fleste tilfælde, der trækkes ind, hovedsageligt omfatter kvinder. Der er ofte få undtagelser, når de mandlige sider bliver påvirket, men det er et sjældent tilfælde.

4. Alder:

Det er også blevet bemærket, at alder og graviditet er slæbetrækkerordene, der får gigtformen til at ekspandere. Alderdommen og graviditetsperioden er en stærk tid til at tiltrække denne tilstand.

5. Infektioner:

Når generne ikke spiller deres rolle, kan en af ​​hovedårsagerne til leddegigt være en slags bakterier, der trængte ind i din krop og forårsager infektionen. Dette er en af ​​de mest mulige årsager til, at folk kan opleve tegn og symptomer på leddegigt. Ifølge læger kan folk, der er inficeret med sådan virus og bakterier, også se tegn og symptomer på denne medicinske tilstand hos dem i en meget ung alder. Det er ikke nødvendigt, at denne type gigt generelt forekommer hos ældre mennesker. Det kan også ske for kvinder og mænd i alderen mellem 25-35 år.

6. Svag fysisk tilstand:

Vi er alle klar over dette, og det kan siges at være en af ​​de mest potentielle årsager til leddegigt. En person, der ikke spiser ordentligt eller sover ordentligt, kan temmelig let blive udsat for de forskellige symptomer på leddegigt. Vi bør alle prøve at forblive sunde hele tiden og være forsigtige med de forskellige sygdomme og bakterier, der er i luften. Denne faktor kan siges at være en af ​​de vigtigste årsager leddegigt ved siden af ​​genetisk overførsel.

7. Tidlige symptomer:

Der er tilfælde, hvor folk begynder at opleve smerteårsagerne på grund af leddegigt, selv før de lider af det. Dette kan påstås som et tidligt symptom. Det sker for både mænd og kvinder (alder er ikke en variabel faktor). Generelt er folk ikke ivrige efter det og plejer at ignorere det. Sjælens hensigt med dette afsnit er at minde disse mennesker om, at sådanne symptomer og tegn aldrig bør ignoreres. De kan være virkelig skadelige for dig og kan føre til hospitalet, hvis det er for sent. Disse kan siges som tegn, hvormed din krop forsøger at fortælle dig, at der kommer noget dårligt, og du bør tage passende foranstaltninger til det og forberede dig på det.

8. Svampe:

Det har længe været mistænkt for leddegigt og anstrengelser og læger har generelt mistanke om svampene, når det kommer til leddegigt. De fleste mennesker bebrejder denne særlige årsag til den lidelse, de går igennem på grund af leddegigt. Nogle eksperter og læger betragter også som en af ​​de mest relevante årsager til leddegigt.

9. Svage organer:

En person vil stå over for nogle alvorlige reumatoid arthritis problemer, hvis han eller hun har organer. Under leddegigt bliver organerne stærkt påvirket, og dette er en af ​​årsagerne til den hurtige spredning af denne medicinske tilstand. På samme tid, hvis en person allerede lider af en anden form for kropssmerter og lemmer, så har denne person en stor chance for at stå over for de værste symptomer på leddegigt.

10. Foreksisterende ledsmerter:

hvis en person lider af ledproblemer, har denne person større chance for at blive smittet med de forskellige symptomer på leddegigt. De fælles problemer bliver virkelig alvorlige i disse dage, og folk lider af leddegigt, især på grund af de forskellige ledsmerter.

Symptomer på leddegigt:

De almindelige tegn og symptomer på leddegigt er:

1. Fælles hævelse:

Det første symptom på leddegigt er hævelse af led, som er synlig udefra. Man kan skelne mellem den betændte og ikke -betændte. Leddet bliver hævet og hævet med rødme og hævelse.

2. Ledsmerter:

Det er uundgåeligt at sige, at hævelsens næste trin vil være en masse smerte. Med de gentagne angreb, der kommer, bliver smerten værre, og det gør hævelsen også. Området bliver rødglødende med en varm temperatur, der vedvarer omkring området.

3. Fælles stivhed:

Når der er for meget hævelse og smerte, bliver det svært at bevæge sig. Fugen begynder derefter at blive stiv, hvilket gør foldning eller ændring af det endnu vanskeligere. Dette ledsaget af stærke smerter og hævelse forværrer sagen.

4. Træthed:

Når vores krop går igennem en hård tid, sætter træthed eller træthed ind, hvilket gør os meget let udmattede. Disse resulterer i, at vi sover væk dagen og vågner for at føle os mere trætte. Medicinen, smertelindringerne, som lægen har foreslået, har også en bivirkning, der øger søvn og dermed træthed hersker. Det er under graviditeten, hvorfor kvinder sover meget. Det samme gælder de ældre, der let bliver trætte.

5. Fælles rødme:

Fælles rødme er et af de mest set symptomer på leddegigt. En person vil stå over for nogle alvorlige rødme -problemer i leddene, hvis han lider af leddegigt. Det er almindeligt for både mænd og kvinder, og folk lider også ofte af det. Alle de ledrelaterede symptomer på leddegigt er på en eller anden måde relateret, og dette vil hjælpe en person med at finde ud af, om han eller hun lider af det eller ej.

6. Tab af fælles bevægelsesområde:

Smerterne i leddene vil stige under leddegigt, og dette vil også være et stort problem for mennesker, der er ældre og har nogle eksisterende ledproblemer. Dette symptom er faktisk ret almindeligt, og folk lider ofte af det. Der er ingen måde, man kan undgå det, da det for det meste sker. Leddene vil føles meningsløse, og der vil være en alvorlig hindring for bevægelsen i disse led. Man bør ikke ignorere dette problem, eller det kan tage en skadelig drejning og gøre ens tilstand endnu værre. I disse dage ses de fælles relaterede bevægelsesproblemer mest, og det er almindeligt hos både mænd og kvinder (uanset deres alder).

7. Haltende:

Har du nogensinde oplevet dette symptom af en eller anden grund? Det kan godt siges at være et af de største problemer, når det kommer til leddegigt. Humpning betyder dybest set den dårlige eller dårlige funktion af nerverne, der er forbundet med de berørte led. Dette særlige symptom kan også efterfølges af leddeformiteter. Der vil også være en tilbagegang i bevægelsesområdet, og offeret vil stå over for og lide af dette symptom i nogen tid.

8. Symmetrisk angreb:

Det betyder, at ikke en eneste side af kroppen vil blive udeladt af invasionen af ​​angrebet af symptomerne på leddegigt. Generelt påvirkes og beskadiges begge dele af kroppen på grund af den dårlige side af gigt. Dette er et af de værste symptomer på leddegigt nogensinde, og det kan let ødelægge ens fysiske tilstand.

9. Fælles deformitet:

Dette er et af de mest populære symptomer på leddegigt (kronisk leddegigt). Der vil være nogle alvorlige betændelsesproblemer, og en person vil stå over for nogle alvorlige fysiske problemer på grund af dette særlige symptom. Man kan ikke bare undgå disse symptomer, da det er et af de mest almindelige og sker for både mænd og kvinder (uanset deres alder). Det vil resultere i, at ledbåndet løsner sig. Ifølge læger vil det kun være godt, hvis en person med symptomerne på kronisk leddegigt diagnosticeres og helbredes på det primære stadium, da det får lov at sprede det, kan have nogle skadelige resultater.

10. Fælles varme:

en person vil opleve, at temperaturen i leddet stiger, og dette er et af de vigtigste symptomer på leddegigt. Det kan gøre en ekstremt syg fra kernen i leddene, og smerten opstod på grund af dette er generelt utålelig.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80