Årsager og symptomer på hjernetumor

Hjernetumor er en almindelig tilstand set i disse dage med selv børn, der ikke er lettet fra denne sygdoms kløer. I en undersøgelse af unge voksne til og med tyve år er hjernetumoren blevet kategoriseret i den anden position for døden af ​​unge voksne, der lider. Børnenes overlevelsesrate for maligne tumorer er dog noget bedre i procent end voksne. 66% af tiden overlever børnene, men det er ikke det samme tilfælde hos voksne, hvor overlevelsesraten falder til det halve. Ofte er der symptomer, der meddeler tilstedeværelsen af ​​disse tumorer. Nedenfor giver vi ordentlige symptomer og årsager til hjernesvulstsygdomme.

Hjernetumor Årsager og symptomer

Hvad er hjerne & Hvordan det virker:

Den disciplinære enhed af vores krop er opsummeret inde i en sammenrullet membran fastgjort inde i vores tykke skeletskalle. Denne membran kaldes hjernen, som er forstanderinden i kroppen, der disciplinerer alle andre kropsorganer til at arbejde, som de gør. Selv tanker og visioner og følelser og minder er provokeret og kontrolleret af ingen ringere end hjernen selv. Faktisk er denne artikel, der giver mening for dig lige nu, også hjernen, der tillader det at gøre det. Sådan fungerer hele vores krop. Nu som en del af menneskekroppen er den bundet til ændringer, gode eller dårlige. Normalt kan der ofte være visse medicinske tilstande, der kan opstå på grund af funktionsfejl i kroppen. Hjernetumoren er en af ​​dem.

Sådan dannes en tumor i hjernen:

På en normal dag producerer kroppen som arrangeret af hjernen en hel masse celler, der hver sammensættes med den anden for at udarbejde kropsdele og deres funktioner. Disse celler er normale og vokser modne og dør for at vige for nyere celler. Tumortilstand opstår kun, når cellerne begynder at handle anderledes på grund af unormale tilstande, hvor cellerne selv bliver unormale. Disse celler formerer sig meget hurtigere end de burde på grund af deres abnormitet og nægter derefter at dø længere. Dette får dem til at fortrænge rummet til sidst og udrydde de normale celler i processen.

Denne akkumulering af celler kaldes tumor. Der er forskellige klassifikationer til dette udtryk kaldet tumor. Efter deres sværhedsgrad bedømmes de. De af lav kvalitet er godartede, og chancerne er store for, at de kan helbredes. De af høj kvalitet, der er alvorlige i naturen, kan blive kræftfremkaldende på et senere tidspunkt.

Den godartede type tumorer, der kaldes især primære tumorer, spredes sandsynligvis ikke, da de er ufarlige. De er bare almindelige cellemasser, der beklæder en del af hjernen. De spreder sig ikke i naboregionerne. De sekundære tumorer er noget ikke kompatible med kroppen, der får cellerne til at invadere til sekundære steder, hvilket forårsager flere tumorer de andre steder. Disse angriber voldsomt kroppen ved at blive kræftfremkaldende inden for en kort periode. Derfor har sekundære tumorer brug for øjeblikkelig kontrol sammen med korrekt behandling, så der ikke er nogen chance for, at de vokser og udvider sig mere.

Imidlertid anbefales en hurtig diagnose for at sikre, at tilstanden stadig er godartet. Derefter falder de rette medicin og behandlinger på plads. Hvis tilstanden på det tidspunkt allerede er ondartet, starter kraftig behandling straks.

Hjernetumorsymptomer og årsager:

Hjernetumor Årsager:

Nogle af de almindelige årsager relateret til hjernetumors ankomst er:

1. Teknologi:

Teknologien er steget til gavn for os meget. Den moderne daggry har oplevet ganske de gadgetinnovationer, hvor folk fra breve fra duer og indlæg nu har slået sig ned for digital mediekommunikation. Opfindelsen af ​​telefonen er blevet lettere ved innovationen af ​​bærbare mobiltelefoner. Før det var den bærbare telefon i form af trådløs. Bluetooth-headsettet, du købte i sidste måned, er endnu en trådløs form for moderne innovation. Men præcis hvordan har det hjulpet os med at forbedre vores helbred, da forskerne har bevist, at mobiltelefoner og anden trådløs kommunikation i den nuværende moderne verden er en førende årsag til så mange verdensomspændende tilfælde af hjernetumor.

2. Alder:

Ofte er årsagerne til hjernetumor direkte relateret til alder, som har to sider af det. Selvom hjernetumor kan påvirke personer i alle aldre, er det ofte almindeligt i alderdommen, som læger oplever og overvåger det. Med den forbigående alder vokser risikoen for hjernetumor mere og mere. Bortset fra alderdommen er den unge voksne aldersgruppe imidlertid også i høj risiko.

3. gener:

Hjernetumorcellerne er ofte arvelige i halvdelen af ​​tilfældene. Den anden halvdel skyldes forskellige årsager. De gener, der allerede er til stede i kroppen, kan bebrejdes dine generationer før. Hvis du er mistænkt for hjernetumor, skal du hurtigt kigge på stamtræet for at se, hvor mange tidligere tilfælde af familiekræft der er blevet noteret.

Symptomer på hjernetumor:

De almindelige symptomer på hjernetumor omfatter:

1. Hovedpine:

Hyppig forekommende hovedpine og gentagelse kan være et stærkt symptom på hjernesvulst. Mens normal hovedpine kommer og går af et bestemt sæt årsager, fortsætter disse hovedpine fra tumorforholdene med at dukke op igen med mellemrum, og med tiden bliver de mere og mere intense. Den værre tid og den mest almindelige tid, man oplever, er lige efter at personen vågner om morgenen og mærker den sviende hovedpine. Det samme sker med tung fysisk aktivitet. Tag ikke fejl af migræne- eller bihuleproblemer uden at gå til en ordentlig kontrol.

2. Hukommelsesforstyrrelse:

Med en hjernesvulst foran, er chancerne for, at du engang skinnende hukommelse ville gå igennem noget rust. Det er derfor, at der med en hjernesvulst kan opstå hukommelsestab. Dette kommer med forvirring og glemsomhed, hvis ikke direkte hukommelsestab. Dette kan også påvirke dine andre sanser, såsom hørelse, lugt eller smag.

3. Beslaglæggelser:

Disse er af den alvorlige art, når tumoren er ondartet og allerede under skarpe forhold. Anfaldsbetingelserne forårsager ufrivillige kramper i kroppen, hvor bevidstløshed i en kort periode hersker. Dette er imidlertid den sidste halmproces.