Symptomer og årsager til urininfektion

Vores krop kræver en vis dosering væske, som den har brug for at behandle kroppens funktion med. Men når først arbejdet er udført, skylles overskydende vand sammen med giftstoffer i vores krop ud gennem vores kønsorganer. Denne væske er det, vi kalder i et ordentligt ord, urin og den kanal, hvorigennem urinen, der er lagret i urinblæren, passerer, kaldes urinvejene. Nu er urinvejsinfektion eller UTI en almindelig sygdom forårsaget af dannelse af infektion i urinvejene. Men når vi nævner, urinvejene betragtes hele elementerne fra nyren til blæren og urinrøret, hvilket som helst sted, hvor de infektiøse celler kan opstå. Normalt er en svampe- eller virussygdom, urinvejsinfektion den næst mest almindelige infektion, vi mennesker opstår, og her hvordan vi gør.

Symptomer og årsager til urininfektion

Symptomer og årsager til urininfektion:

Denne artikel forklarer noget vigtigt om, hvad der er årsagerne og symptomerne på urininfektion, som kan hjælpe dig med at tage behandling, før du lider.

Urininfektion Årsager:

Her noterede vi os under 10 hovedårsager til urininfektion, der hjælper dig med at undgå infektion.

1. Mangel på ordentlig hygiejne:

Den første årsag til den modtagende urininfektion i kanalen kan bebrejdes personen eller offeret, da det sandsynligvis er deres mangel på ordentlig hygiejne, der fik infektionen til at dannes i første omgang. Urinvejen er ligesom alle andre kanaler et blødt og følsomt område, der gør det muligt for den giftige urin at passere gennem den under bortskaffelse. Uden ordentlig vask eller rengøring af kønsorganerne kan man let blive bytte for UTI. De sædvanlige anbefalinger handler om korrekt rengøring, hver gang du aflaster dig selv.

2. ubeskyttet sex:

En anden årsag til UTI, en af ​​de mest almindelige årsager til UTI, er konsekvensen af ​​ubeskyttet sex. Ofte er vores kønsorganer følsomme områder, der kræver korrekt og omhyggelig omhu. Med ubeskyttelse kan bakterierne frit gå videre til dig, der forårsager sygdommen. Selvom der altid har været en stigende bevidsthed om beskyttelse, er det bedste råd at følge normerne for et bedre helbred.

3. Diabetes Mellitus:

Nylig udført forskning viste, at type2 -diabetespatienterne har en stor chance for at udvikle UTI. UTI er i det væsentlige opbygningen af ​​infektion inde i urinrøret eller nyrerne eller blæren, der indeholder urinen. Ved diabetes bliver vores vandladning hyppig, og denne urin indeholder meget uforarbejdet sukker, som er en tom grobund for bakterier at kalde sig hjemme.

4. Kateter:

Ofte efter en alvorlig operation, når man er sengeliggende og ikke kan klare sig selv på badeværelset, er kateter eller kolostomiposer fastgjort til os for at hjælpe os med at aflaste os selv ved at sidde derhjemme. Kateteret induceres inde i urinvejene, hvilket kan være en hovedårsag til urininfektion.

5. Nyresten:

Når vi taler om urinområdet, mener vi normalt hele stedet, nyrerne, der producerer urinen, urinblæren lagrer det og derefter urinvejene, der tillader passage. Ofte på grund af de forskellige mineraler, der er akkumuleret i vores krop, kan der dannes sten inde i nyrerne, hvilket kan forårsage UTI. Disse sten kan blokere den normale urinstrøm, der forårsager tilstanden.

6. Brok:

Brok er en medicinsk tilstand, når en del af maveindholdet inde i mavesækken tvinger sig ud af sit område og ned i urinvejene. Nogle gange kan dette være en opadgående gestus til. Slutresultatet er blokering af urinvejene, der fører til urininfektion.

7. Prostata:

Forstørrede prostata kan også være årsagen til, at du har fået urinvejsinfektion. Den forstørrede prostata lægger et for stort tryk på blæren og dermed danner kanalen derfor en UTI -situation.

8. Overgangsalder:

Urinvejsinfektion har direkte relation til overgangsalderen, da postmenopausen ofte udvikler blæren eller kanalen et passende miljø for bakterierne til at vokse og modnes.

9. Prævention:

Dette er naturligvis for kvinderne i prævention. Prævention er piller og midler til at stoppe sig selv fra at blive gravid efter en coital handling. Normalt er prævention meget nyttigt og har slet ingen bivirkninger, men når det indtages regelmæssigt, kan denne prævention resultere i dannelse af bakterier i det berørte område og derfor danne urininfektion.

10. Bakterier spredes i anus:

Engang kan bakterier hævdes at være ansvarlige for forekomsten af ​​urininfektion. Der er mere end én type urininfektion. Generelt forekommer urininfektion på kvinder på grund af spredningen af ​​GI -bakterier, som yderligere spredes fra anus til urinrøret. Det kvindelige urinrør er placeret temmelig tæt på skeden, derfor kan bakterierne let overføres fra anus. Denne bakterie kan også siges at være en af ​​de mest seksuelt overførte sygdomme, og infektionen er også temmelig dårlig i dette tilfælde. Blandt alle de ovenfor diskuterede årsager til urininfektion er denne en helt anden og er blevet begrundet af mange patienter og patienter med urininfektionen. Hvis du er ivrig efter at vide om årsagerne til urininfektion, anbefales det, at du husker dette.

Symptomer på urininfektion:

De sædvanlige tegn og symptomer, der viser, at du udvikler en urininfektion, er angivet nedenfor. Så snart du føler, at et af problemerne dukker op, skal du undersøge dig selv med det samme.

1. Hyppig vandladning:

Den mest almindelige årsag til urinvejsinfektion, især hvis det påvirker blæren, er dens manglende evne til at lagre eller holde urinen, der føres ned fra nyrerne længere. som følge heraf opstår det hyppige behov for at aflaste dig selv.

2. Ubehag:

Når der er et problem i dig selv angående nyren, blæren eller kanalen, vil du føle presset og ubehaget i din tarm eller gryde. Dette er normalt en følelse af let smerte og irritation, som til tider kan dukke op i form af en mave -tarm.

3. Ændring i konsistens:

Sammen med dette vil du snart bemærke dig selv ved at lindre urin, der er meget anderledes end før. Urinen har nu en stærk ammoniaklugt sammen med en lysegul eller let lyserød skygge. Konsistensen ville også være meget tykkere og koncentreret.

4. Smerter ved vandladning:

Dette er hovedsageligt når bakteriedannelsen er akkumuleret i kanalen. Urinen, der er varm og giftig, når den passerer gennem infektionen, får området til at brænde. Du vil muligvis bemærke en sviende fornemmelse, mens du sætter dig ned for at tisse, og det burde være vågneopkaldet for dig.

5. Feber og kvalme:

Igen er et af de almindelige sideproblemer ved UTI feberen og følelsen af ​​træthed, der følger med det. Ledsagere kan omfatte en nedkøling, der løber ned ad ryggen, mens du føler dig svag og forpustet. Følelsen af ​​kvalme er også en vedvarende faktor.

6. Nyresmerter:

Nyrerne udgør en integreret del af urinsystemet, og også dette er et ideelt sted for infektionen at opstå. Selvom det meste af tegn på urinvejsinfektion relaterede sig til mavesmerter, kan du ofte opleve en let smerte i dine nyrer, hvilket ville være årsagen til væksten af ​​bakterierne derinde.

7. Bækkenpine:

Leder du efter symptomer på urininfektion? Dette er et af de mest almindelige symptomer hos kvinder vedrørende urininfektion. Smerten i bækkendelen er en af ​​årsagerne til balladen om urininfektion. Mange kvinder har oplevet smerter i bækkendelen, og det er blevet begrundet, at årsagen til sådanne smerter er urininfektionen. Man kan ikke bare slippe af med det med det samme. Mange kvinder lider stadig af det. Hvis smerten er alvorlig, anbefales det at konsultere en læge. Smerten kan også tage nogle skadelige vendinger, og den person, der lider af urininfektion, skal muligvis også indlægges. Dette er et af de mest synlige urininfektionssymptomer.

8. Rød urin:

Rød urin er et af de mest mulige symptomer på urininfektion. Man vil møde dette særlige symptom, når personen allerede har en form for infektion i urinrøret. Kimen til urininfektion kan let sprede sig til urinrøret og gøre noget forkert for hele urinfunktionen. Dette kan være årsagerne til funktionsfejl i urinsystemet og kan også gøre urinen rød. Dette symptom ses mest hos mænd. Blandt alle symptomerne på urininfektion er denne blevet hævdet som den mest smertefulde. Folk lider bogstaveligt talt af det. Når urinen bliver rød, er der intet andet at gøre end at foretage et nødopkald, som vil føre til en specialiseret klinik, hvor læger vil give dig forhåndsløsninger til at løse dette særlige symptom (dette vil kun ske, når medicin fejler).

9. Lille mængde urinflow:

Et andet frustrerende og temmelig smertefuldt symptom på urininfektion er, at når man bruger badeværelset til at urinere, er der ingen ordentlig strøm af urin. Blandt alle symptomerne på urininfektion er denne den mest seende, og folk lider mest af den. Der er næsten ingen lindring fra dette symptom. Lille urinstrøm kan være ekstremt skadelig for ens krop. Det tillader ikke, at al den urin, der er lagret inde, flyder væk på en gang. Dette kan også føre til mange nyreproblemer. Bakterierne bliver inde. Selvom man ofte skal løbe på toilettet for at tisse, er der mangel på urinstrøm.

10. Stærkt ildelugtende urin:

Selv hvis du tisser, vil der være usædvanlig lugt i urinen. Urinen vil have en stærk lugt, der rapporteres at være foruroligende for nogle mennesker. Ifølge nogle kvinder kan de gennem dette særlige symptom let bestemme, at de lider af urininfektion. Dette symptom er et af de mest synlige symptomer på urininfektion blandt mænd.

De ovenfor diskuterede symptomer på urin gør én ting klar, at hvis urininfektionen ikke er rettet inden for et bestemt tidspunkt, kan det tage nogle dårlige vendinger og gøre ens tilstand endnu værre. Årsagerne bag forekomsten af ​​urininfektion tillader også en person at forhindre denne infektion.