Symptomer på anfald

Hjernen er det mesterværk, der skulpturerer hele kroppen, hele arbejdet af de komplekse nerver, der udløser elektricitet mellem hinanden. I løbet af tiden fungerer vores hjerne ved at affyre elektriske og kemiske signaler. Netop disse signaler tilskynder derefter til vores tænkning, spisning og andre handlinger. Der er tidspunkter, hvor dette elektricitetssignal i vores hjerne reagerer unormalt og forårsager den medicinske tilstand kaldet anfald.

Symptomer på anfald

Der er forskellige typer til disse anfald, hvor det vigtigste fysiske væsen eller vores krop bliver ude af kontrol. Når personen lægger sig på gulvet, skummer formen af ​​munden og spasmer, anfald eller den ukontrollerbare hjerne tager kontrol. som altid er der en fangst af denne sygdom, hvilket betyder, at der ikke er en specifik liste over udløsende problemer, der kan forårsage et anfald. Det kan være et panikanfald på et hyperstadium, over funktion af et af kroppens organer eller bare årsagen til visse stærke lægemidler. Men før en sådan ulykke rammer, er der visse symptomer, man skal huske på.

Deja vu:

Selvom anfald ikke kommer med et advarselsskilt, er der ofte nogle følelser, nogle som personen måske har oplevet, før det begynder at virke. På den måde lader de personen vide, hvad der er ved at ramme dem. Dette er forskelligt for forskellige personer, og denne følelse af den samme følelse på forhånd er, hvordan de enten forbereder sig eller tager forholdsregler.

Kropsstivhed:

Når man lider af et anfaldsangreb, afviger hjernen fra sit oprindelige forløb med at opretholde kropsfunktioner og skaber i stedet en ubalance ved at gå i sit eget spor. Den krop, der venter på signaler fra hjernen på dette tidspunkt, begynder at handle ude af kontrol, hvilket får de muskler, der ellers ville arbejde efter ordre, til at stivne eller krampe. Derfor ledsages anfaldet ofte af voldsomme ryster i kroppen.

Fysisk ubalance:

På anmodning har mange anfaldspatienter sagt, at der ofte er følelser, der får dig til at sno sig, mens dit indre skriger ud og annoncerer anfaldet af anfaldet. Disse følelser er normalt svimmelhed, følelsesløshed i kropsdele, slør af tale, kvalme osv.

Bevidstløshed:

Lige før anfaldet rammer moderbelastningen, siges det, at hjernen sender signaler eller vibes til kroppen, hvorfor patienter ofte siger, at de får en følelse af, at de er ved at besvime. Dette er til tider kombineret med ufrivillig muskelspasning eller ryk i kroppen, som de på det tidspunkt siger, at de ikke længere kan kontrollere sig selv. Denne følelse af bevidstløshed er mere i tilfælde af fraværsbeslag som navnet antyder.

Negativitet:

En person har altid en stærk følelse af, at noget stort vil ramme dem. Måske er det derfor, at anfaldspatienter indrømmer at have en vasket følelse af pessimisme eller negative tanker.

Sjov smag:

Det siges ofte, at lige før et anfald smager patienterne ændringer, når de begynder at føle sig anderledes i munden. Denne sjove smag i munden er forårsaget af et af symptomerne, der meddeler den stigende tilstedeværelse af et anfaldsangreb.

Støj:

Det samme gælder støj, når patienten siges at miste kontrollen over deres taleevne, som derefter bliver halvlammet og forårsager de usædvanlige grynt og lyde fra munden, når personen forsøger at tale. Det samme mærkes med lugt. Efterhånden som kroppen begynder at miste kontrollen, begynder sanseorganerne at opføre sig forkert.

Tab af blærekontrol:

Hjernen slipper løs, og derfor kan vores blære- eller afføring ikke begrænses af os. Måske er det derfor, der til tider bliver annonceret for et anfald ved tab af blære- eller tarmkontrol.