Symptomer på fibroider

Godartede tumorer af glatte muskelvæv, der dannes på livmoderslaget, er kendt som fibroider eller Leiomyoma. De forekommer typisk i de senere reproduktionsår. At finde en ondartet version af denne tumor er meget sjælden og betegnes som en Leiomyosarcoma. For at en tumor skal være ondartet, skal den invadere sine tilstødende væv eller metastasere. Da Leiomyoma ikke besidder nogen af ​​disse kvaliteter, er det en godartet. Fibromer gør menstruation og samleje meget smertefuldt, og det er også ansvarligt for hyppige opfordringer til at urinere. Små fibroider er normalt asymptomatiske, og symptomerne afhænger af størrelse og læsion. Symptomer på at have sådanne fibromer inkluderer,

fibromer

Gynækologisk blødning:

Dette er intet andet end overdreven blødning fra skeden. Nogle gange kan det også være internt (blødning ind i bækkenområdet, der danner et hæmatom). I almindelige tilfælde er de unormalt kraftige blødninger i perioder. Som et resultat udvikler nogle kvinder anæmi, hvilket forstyrrer humør og energiniveau. Koagler er også fremtrædende i disse tilfælde, når de har menstruation.

Vanskelighedsvanskeligheder:

Selvom der er forskellige og en lang række faktorer, der kan være ansvarlige for ikke at kunne blive gravide, udgør fibroider nogle gange et stort problem. De er også ansvarlige for aborter, for tidlig fødsel og blødning under graviditeten. I ekstreme tilfælde kan de også føre til infertilitet.

Smertefuldt sex:

Fibroider kan gøre samleje meget smertefuldt. Det sker, når fibroidvæksten er nær din livmoderhals. Smerten kan være den stærkeste under en bestemt position, mens du har sex eller under et bestemt tidspunkt i din menstruationscyklus. Dette er et af de vigtigste symptomer.

Beklædning ubehag:

Kvinder, der har store fibroider, har ofte en tendens til at føle sig tunge omkring bækkenområdet og et konstant pres på deres underliv. Det er mere et ubehag end en belastning. At bøje sig ned, strække sig fra dit taljeniveau er ikke uden ubehag i sådanne situationer.

Tryk under afføring:

Fibroider kan skubbe mod endetarmen og skabe en skubende fornemmelse, hvilket gør afføring vanskelig og kan ledsages af smerter. Hæmorider kan også forekomme i sådanne situationer.

Blæreproblemer:

Muligvis er det mest almindelige symptom trangen til at urinere ofte og ikke være i stand til at holde behovet for længe. Dette sker, når fibroid presser mod blæren. Dette reducerer blærens kontrol og kapacitet i forhold til at holde behovet for at urinere. Nogle gange kan det også blokere selve væskefrigivelsen.

Rygsmerter og lavere bækkenpine er også et kendt symptom. Selvom akutte og skarpe smerter ikke er et meget kendt symptom i tilfælde af Lieomyoma. Faktisk er kronisk rygsmerter et mere almindeligt symptom.

Hvis du synes at have disse symptomer, skal du straks kontakte en gynækolog.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80