Tennisalbue symptomer

Tennisalbue er et almindeligt problem, som en tennisudøver skal håndtere på et eller andet tidspunkt, selvom det ikke er en større sygdom eller et problem, hvis det lades ubemærket og ubekymret for dette lille problem kan blive til et stort problem senere, herunder permanent nerveskade , muskelskade og i værste tilfælde lammelse. Dette sker dog over en gradvis periode, derfor skal du i stedet for at lade det vokse passe på din tennisalbue nu og fortsætte med at spille din favorit.

Tennisalbue symptomer

Processen med at slippe af med dette problem er ikke dyr og kræver hovedsageligt masser af hvile for at hvile dine muskler. Hovedårsagen til, at tennisalbue opstår, skyldes overbelastning af din arm, mens du rammer en tennisbold. Hastigheden, hvormed en tennisbold bliver ramt, er over 200 km i timen, hvilket derfor medfører en for stor belastning på din arm, hvilket i mange tilfælde forårsager en tennisalbue. Men faktum er, at tennisalbue ikke kun er forårsaget af at spille tennis og kan være forårsaget af anstrengende arbejde, du er involveret i.

Nedenfor er et par symptomer, du skal passe på, hvis du frygter at have tennis

Smerter om natten:

Når du går i seng om natten og opdager, at der er en konstant nagende smerte i albuen, så kan det være muligt, at du er begyndt at have en tennisalbue. Tennisalbue forekommer ikke altid hos mennesker, der spiller tennis, det kan være muligt, at du i løbet af din dag har overanstrengt din arm og har forårsaget en muskelbelastning.

Stivhed:

Stivhed opstår normalt om morgenen, efter du vågner. Hvis du vågner og opdager, at din arm pludselig er ekstremt stiv og svær at flytte, er det yderst sandsynligt, at du har tennisalbue. Ekstrem træning kan også forårsage tennisalbue. Så hold din træning inden for de grænser, din krop kan tage, og prøv ikke at øve for meget.

Søvnhindring:

Søvn kan påvirkes på grund af den smerte, du lider. Du forstår muligvis ikke først og overlader smerten som overanstrengelse, men mod den senere del af sygdommen vil det forårsage så alvorlig smerte, at du muligvis ikke kan sove om natten og forårsage problemer i din daglige rutine.

Armens ømhed:

Hvis du pludselig har en alvorlig smerte og ømhed i en af ​​dine arme, kan det skyldes overanstrengelse. Dette kan være årsag til mange lidelser, men den mest almindelige lidelse er tennisalbue. Så få din arm tjekket med det samme, for uden behandling vil smerter og hævelse ikke reducere.

Smerter, mens du griber små objekter:

Hvis du pludselig har smerter mest i hånden, når du griber fat i en pen eller en ske, er det meget sandsynligt, at du har tennisalbue. Din hånd belaster albuen direkte, hvilket understøtter din underarm, derfor kan selv de mindste genstande belaste dine allerede påvirkede muskler.

Smerter under løft af objekter:

I alle tilfælde er det blevet bemærket, at tennisalbue er opstået, når der er belastning i armmusklerne, men ikke mange mennesker ved, hvornår de lider af denne lidelse og fortsætter med deres daglige liv. Hvis du tilfældigt tager en tung genstand med tennisalbue, vil det yderligere skade dine muskler og sende en skarp smerte op i din hånd.

Bankende:

Smerten kan til tider være så alvorlig, at musklerne begynder at banke, dette er et vigtigt eksempel på symptomerne på tennisalbue.