Top 14 grunde til rygsmerter

Lider du af rygsmerter? Kender du årsagen bag dette?

Årsager til rygsmerter

Smerter i lænden kan være en effekt af forhold, der bevæger den benede lændehvirvelsøjle, skiver blandt hvirvlerne, ledbånd omkring rygsøjlen plus skiver, rygmarv plus nerver, muskler i lænden, indre organer i bækkenet plus mave, og huden dækker lænden.

Årsager til rygsmerter:

Her er de 14 bedste årsager til rygsmerter som følger os.

1. Cauda Equina syndrom:

Cauda -hesten er et bundt af rygmarvsnerverødder, der opstår fra den nedre ende af rygmarven. Mennesker med cauda equine syndrom føler en kedelig smerte i lænden plus øvre balder, ud over analgesi (mangel på følelse) i balderne, kønsorganer desuden lår. Der er lejlighedsvis forstyrrelser i tarm plus blærefunktion. Dette er en af ​​grundene til rygsmerter.

2. Graviditet:

Den ekstra vægt ved at bære en baby kan lægge ekstra belastning på ryggen; tolke ekstra om rygsmerter i graviditeten. Dette er en af ​​årsagerne til rygsmerter.

3. Rygning:

lowbackpain_target_32971296_m_0

Dette kan skyldes vævsskader i ryggen forårsaget af rygning, ellers det faktum, at mennesker, der ryger, er tilbøjelige til at have en sundere livsstil end mennesker, der ikke ryger. Dette er en af ​​årsagerne til rygsmerter.

4. Buling Ellers ødelagte diske:

Diskene fungerer som puder mellem knoglerne (ryghvirvler) i rygsøjlen. Det smidige materiale i en skive kan bule, ellers brister den og trykker på en nerve. Alligevel kan du få en svulmende eller ødelagt disk uden rygsmerter. Disk sygdom findes ofte i øvrigt, når du oplever røntgenstråler i rygsøjlen af ​​en anden grund. Dette er en af ​​grundene til rygsmerter.

5. Din kontorstol Ellers sofaer derhjemme:

Du kan lide af rygsmerter som følge af at blive i en stilling i en længere periode, uanset om det er at sidde i en kontorstol, et førersæde, ellers stå ét sted som et element i dit job. Dette er en af ​​årsagerne til rygsmerter.

6. Bær en tung skulderpose Ellers håndtaske:

Nogle gange skal du gøre vægten af ​​en pung, håndtaske eller endnu en tung pung i baglommen, du ændrer kurven på din rygsøjle, der kan føre til smerter i ryggen, fordi de lægger ekstra belastning på rygsøjlen plus kan føre til lavere ryg smerte. Dette er en af ​​årsagerne til rygsmerter.

7. Gigt:

Patienter med slidgigt oplever normalt problemer med leddene i hofter, knæ, hænder og lænd. I nogle tilfælde kan rygmarvsstenose udvide sig – rummet omkring rygmarven indsnævres.

8. Fravær af træning, stillesiddende livsstil plus muskelsvaghed:

At være stillesiddende kan føre til vægtøgning plus symptomer på rygsmerter. Alternativt giver øvelser dig den muskeltonus, du har brug for for at holde ryggen, og holde den smertefri. Forøgelse af din ryg hjælper med at reducere belastningen på rygsøjlen plus reducerer chancerne for skader.

9. Unormal krumning af rygsøjlen:

Hvis rygsøjlerne kurver på en mærkelig måde, er patienten ekstra tilbøjelig til at dybe rygsmerter. Et tilfælde er skoliose, mens rygsøjlen krummer til siden.

10. Muskel Ellers Ligament Strain:

Hyppige tunge løft ellers kan en pludselig akavet bevægelse belaste musklerne tilbage sammen med rygmarvsbånd. Hvis du er i dårlig fysisk tilstand, kan stabil belastning af ryggen forårsage smertefulde muskelspasmer. Dette er en af ​​årsagerne til rygsmerter.

11. Uregelmæssigheder i skelet:

Rygsmerter kan forekomme, hvis din ryg ryger usædvanligt. Skoliose, en tilstand, hvor din rygsøjle krummer til siden, kan derudover føre til smerter i ryggen, men normalt kun hvis skoliosen er hård.

12. Dårlig madras:

Uden tvivl holder en madras ikke nøjagtige dele af kroppen og holder ryggen lige; der er en bedre fare for stigende rygsmerter.

13. Dårligt fodtøj:

Vi er alle bekendt med, at stiletter ikke er de bedste sko til din ryg. Men et fornuftigt par sko kan dog ændre din gang samt vejledning til rygsmerter, hvis sålerne er slidt, så sørg for at lægge gamle sko tilbage. Husk, at pasform er vigtigst for at forhindre dit fodtøj i at forårsage rygsmerter ud over fodsmerter. Dette er en af ​​årsagerne til rygsmerter.

14. Stress plus depression:

Specialist mener, at det højst sandsynligt er en blanding af livsstil (bliver stillesiddende, når du er overvældet af stress ellers depression) og det faktum, at følelser kan skabe smerter, føles værre.

Jeg håber, at ovenstående artikel årsager til rygsmerter er nyttig for dig.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80