Top 20 årsager og symptomer på herpes du bør vide

Herpes er en velkendt overførbar sygdom, der almindeligvis ses som en infektion, der opstår, når en person kommer i kontakt med en anden person, der allerede har sygdommen. Sygdommen behøver ikke at videregives fra direkte fysisk kontakt. Brug af måske et offentligt toilet, hvor en herpespatient måske har brugt før, herpes kan overføres på ethvert tidspunkt gennem fysisk eller seksuel kontakt.

Årsager og symptomer på herpes

Seksuel kontakt er en anden måde herpes kan overføres, da det er en infektion, og der er mange medier, hvorigennem en infektion kan overføres. Der er to typer af sygdommen hsv1, som er en enklere del af sygdommen, men kan overføres gennem hud til hudkontakt. I dette tilfælde kan børn også blive påvirket af et kys eller spise fra den samme skål eller tallerken.

Den anden del af sygdommen kaldes hsv2, som er mere dødelig. Denne sygdom er fortid gennem seksuelle interaktioner og vil fortsætte med at videregive til enhver person, du har et seksuelt møde med, så længe du lider af denne sygdom. Medicinsk behandling er nødvendig på dette tidspunkt. Selvom sygdommen er ret uanstændig, da den efterlader koger som infektioner i hovedsageligt de nederste områder af din krop.

Symptomer og årsager til herpes:

Denne artikel vil uddanne dig om, hvad der er årsager og symptomer på herpes.

Årsager til herpes:

Ofte er der nogle grunde til, hvorfor vi får herpes, nogle af disse årsager er nedenfor.

1. Fysisk kontakt:

Den fysiske kontakt med en person, der allerede har herpes, får dig til at få sygdommen. Fysisk kontakt med et inficeret område i en anden persons krop vil få infektionen til at overføre til din hud og få dig til at beholde sygdommen. Hvis den ikke behandles, kan herpes yderligere begynde at nedbryde din hud, hvilket får røde bylder til at bryde ud på din hud. Disse bylder kan både gøre ondt og klø på dette tidspunkt.

2. Ufrivillig kontakt:

Når du spiser af den samme tallerken som en herpespatient eller bruger toilettet efter en herpespatient, er der 99% chance for, at du selv beholder sygdommen. Som tidligere nævnt er herpes en infektion, og herpes kan som alle andre infektioner overføres ved fysisk kontakt, og det er også vandbåret. Hvis en del af det inficerede område i en inficeret persons krop rører ved toiletsædet, eller hvis infektionen overføres til hanen, forbliver infektionen på disse medier. Når du bruger toilettet, overføres det til din hud.

3. Seksuel kontakt:

Normalt sker dette kun med mennesker, der lider af den mere avancerede version af herpes, også kendt som hsv2. Hsv2 påvirker dine reproduktive organer, derfor kan denne sygdom under en seksuel handling overføres fra en person til en anden. Ligesom mange andre seksuelt overførte sygdomme kan det være en smerte at tage sig af, hvilket normalt kan resultere i måneders medicinering. Derfor, hvis du finder ud af, at der er betændte områder, der bryder ud på din krop, skal du straks tjekke dig selv for at spare dig selv for smerterne.

4. Stress:

Stress er et af de vigtigste symptomer på herpes. Overdreven stress kan udløse væksten af ​​disse infektionssygdomme, og du kan også sprede den yderligere til andre mennesker. Der er mange teknikker til bekæmpelse af stress. Alle disse symptomer, der er diskuteret ovenfor, er helt forskellige fra denne. Stress er et af de mest almindelige spørgsmål for et arbejdende individ. Vi håndterer stress næsten hver dag. Men lad ikke stress kontrollere. Bekæmp det med nogle naturlige midler som yoga, søvn osv. Der er visse, der også hjælper med at løse stressproblemer.

5. Alkohol:

Hvis du uddanner dig selv om årsagerne til herpes, skal du vide en ting, som overdreven alkohol kan udløse forekomsten af ​​herpes. En person, der er afhængig af alkohol, har en massiv chance for at gå ned med de forskellige symptomer på herpes sammenlignet med en person, der ikke indtager alkohol som den forrige.

6. At være kvinde:

Hunnearter er den mest almindelige art for at blive inficeret med herpes. Det er hunnerne, der indeholder denne virus dybest set, og derfor får mange hunner herpes fra seksuel kontakt (diskuteret tidligere). Det er meget almindeligt og kan ikke negligeres. Hanner bærer generelt ikke denne infektion. Hunnerne får denne virusinfektion gennem arvelighed eller af en anden grund, såsom at bo i et uhygiejnisk miljø eller spise på beskidte steder. Dette er en af ​​hovedårsagerne til herpes. Folk er generelt ikke klar over denne særlige årsag. Du behøver ikke at holde afstand til piger. Hvis du er heldig, vil hun leve et sundt og rent liv uden nogen form for infektion. Det er alt, hvad du kan ønske dig som en fyr.

7. Svagt immunsystem:

Her er en anden ukendt årsag, som er en af ​​de vigtigste årsager til herpes. Folk ved ikke, at et svagt immunsystem kan tiltrække herpesvirus, og du kan blive inficeret med det, og symptomerne på herpes vil begynde at dukke op. For et ordentligt immunsystem bliver du nødt til at opretholde en sund kost, træne, tage ordentlig osv. Og alle de andre ting, som vi rådes til at gøre for at forblive i form. Man kan ikke bare forsømme denne årsag til herpes. Hvis folk er klar over dette, kan de selv stoppe det fra at sprede sig.

8. Arvelighed:

Dette er endnu en årsag til herpes. Hvis en mor har herpes, kan hun inficere sit barn med den infektiøse virus. Kort sagt kan hun overføre den smitsomme herpesvirus til sine børn. Dette er en af ​​de mest almindelige årsager til herpes. Barnet vil yderligere gå rundt og sprede denne virus gennem enhver form for kontakt, det være sig seksuelt eller frivilligt. En måde at undgå herpes på er at få moderen først og træffe passende foranstaltninger, så børnene ikke bliver smittet med denne sygdom.

9. Ignorerer symptomerne:

Der er mange mennesker, der oplever symptomerne på herpes temmelig tidligere, selvom de ikke tager initiativ til at få dem tjekket, og det er en af ​​hovedårsagerne til herpes, da de yderligere kan sprede virussen. Symptomer som infektion i analområdet og blærer i munden er nogle af de almindelige symptomer på herpes. Selvom folk ved det, er der et par skødesløse ofre, der ikke får dem tjekket, og det kaldes at ignorere symptomerne. Ifølge undersøgelser er det blevet bevist, at på grund af sådanne mennesker bliver spredningen for virussen hyppigere.

10. Svage nerveceller:

Hvis et individ har svage nerveceller, vil han eller hun blive smittet med herpes ret let. Herpesvirus vil rejse til nervecellerne efter den primære indtræden i kroppen. Desuden kan disse vira gøre nervecellerne i dvale. Der er ingen ordentlig kur mod herpes. Det lever med dig og dør med dig. Den samme virus kan forårsage stor skade på den indre krop, når den aktiveres ved hjælp af stress og lignende aktiviteter. Viruset rejser tilbage efter de samme nerveceller, der forårsager blærer.

Symptomer på herpes:

Nogle gange er der visse tegn og symptomer, der hjælper dig med at forstå, hvis du får Herpes, nogle af dem er angivet nedenfor for dig.

1. betændt hud:

Herpes forårsager normalt betændt hud på den nederste del af din krop, som omfatter lysken, lår, balder og undertiden den øvre del af kroppen, som omfatter hænder, arme og ansigt. Et simpelt kys kan overføre herpes, da selv den inficerede persons spyt smitter.

2. Koger:

Pludselig udbrud af bylder på din krop, som både klør og gør ondt, er tegn på herpes og derfor kan være tidlige tegn på sygdommen. Byggerne kan først starte som små bumser, der klør. Dette kan forekomme i ansigt, ben, lyske og vil langsomt over tid sprede sig over huden, efterhånden som infektionen spredes. Denne sygdom er ekstremt grim, da den spreder sig på områderne som munden, forårsager den en infektion, der gør din mund ondt.

3. Feber:

Feber er også et andet symptom på at få et fremskreden stadium af herpes. Dette er, når herpes bevæger sig videre fra din hud og begynder at påvirke dine nerveceller. Det er her herpes begynder at virke farligt. Det påvirker nerverne og forårsager reaktioner i kroppen. Den første reaktion er feber. Det er her, kropstemperaturen stiger til et niveau, hvor en person begynder at føle kvalme og træthed.

4. Feberblærer:

Sammen med bylder vil feberen forårsage blærer. Med feberblærer vil du på dette tidspunkt komme til at forstå, at du lider af en alvorlig version af herpes og straks har brug for lægehjælp. En kold klud kan hjælpe med at holde feberen i skak, men da denne infektion påvirker nervecellerne, kan intet stoppe det undtagen antibiotika.

5. Genital læsioner:

Kønslæsioner er også tegn på herpes. Læsioner er snit eller slid på kønsorganerne, som kribler fra tid til anden. Denne prikken er begyndelsen på spredningen af ​​herpesinfektionen. Kønsskader er normalt forårsaget af et seksuelt møde med en inficeret person. genital læsioner kan klø og med tiden spredes over lysken og benet, da sygdommen primært er en infektion.

6. Mundsår:

Sår eller munnsår er også et tegn på at få herpes, herpes forårsager sår over hele kroppen, og da munden er en åbning, er det derfor herpes kan overføre gennem spyt på grund af måske et kys. Mundsår er ekstremt sårende og kan vare i flere måneder, hvis de ikke behandles. Dette skyldes, at støv fra dine omgivelser i løbet af dagen holder sårene åbne på grund af bakterier. Denne bakterie får infektionen til at sprede sig over tid over din mund på dine læber og nogle gange så langt som til din hage. Der er ingen anden måde at behandle det på dette tidspunkt uden ekspert lægehjælp. Herpes kan efterlade dig sengetøjet i mange måneder.

7. Alvorlig influenza:

Dette er et af de mest almindelige symptomer på herpes. Man kan let fange en røgkanal, hvis de er inficeret med herpesvirus. Dette betyder ikke tilfældig feber. Man kan føle sig meget syg, når man er smittet med virussen. Mange mennesker inficeret med herpesvirus har oplevet dette symptom. I løbet af denne tid bliver du nødt til at passe særligt på dig selv for at beskytte dig selv mod den alvorlige influenza. Der bør træffes passende foranstaltninger for at slippe af med influenza så hurtigt som muligt.

8. Smertefuld vandladning:

At opleve store smerter under vandladning behøver ikke altid at være et problem med kirtlen. Det kan være herpes, der forårsager smerterne. Personer, der bærer virussen, kan opleve uudholdelige smerter under vandladning. Dette sker for næsten alle de herpes-inficerede patienter.

9. Øjne hævelse:

Rødme og tilfældig hævelse er et symptom på herpes, som mange mennesker ignorerer. Dette sker for både børn og voksne. Den gradvise spredning af denne virus i kroppen kan også resultere i sløret syn og nogle store synsproblemer. Det kan siges, at herpes midlertidigt vil gøre dig blind. Selvom du er smittet med herpes, skal du prøve at passe særligt på dine øjne. Brug ikke beskidte hænder til at gnide kløende øjne. Den kløende følelse er temmelig naturlig og et af de vigtigste symptomer på herpes, der skal huskes på. Nogle kan forveksle det med virkningerne af klimatiske ændringer på øjnene.

10. Hovedpine:

Dette er endnu et populært herpes symptom. Mennesker inficeret med herpesvirus kan til tider opleve alvorlig hovedpine.

Herpes har brug for omhyggelig lægehjælp til effektivt at behandle og slippe af med denne sygdom.

Denne artikel indeholder nogle af de bedste årsager og symptomer på herpes, som du bør huske på. Der er tilfælde, hvor sådanne symptomer er almindelige med andre sygdomme eller infektioner, og folk tænker på det som noget andet, men ikke herpes. Derfor anbefales det, at du går de ovennævnte punkter grundigt igennem.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80