Kolme herkullista jäätelöideaa – kevyestä täyteläiseen

Varsinkin kesällä makean hampaat eivät yksinkertaisesti saa tarpeekseen ihanan viileästä jäätelöstä! Nautinnolla on kuitenkin huonot puolensa: kalorikello soittaa nopeasti hälytyksen, jos yksi pallo liian monta on laskeutunut croissanttiin ja koristeltu murulla ja kermalla. Onneksi on myös kevyitä jäätelövaihtoehtoja, joita voidaan jopa kuvata terveellisiksi. Ja kun jäätelön fanit ovat napostelleet kevyitä versioita muutaman päivän ajan, he voivat hemmotella itseään merkittävämmällä jäätelötuotannolla. Selitämme kolme herkullista jäätelöideaa jokaiseen makuun, joita voit helposti jäljitellä kotona – joskus vähemmän, joskus enemmän kaloreita.

Herkullinen rypälejäätelö tuoreella mintulla

jäätelöideoita sorbettirypäleitä tuoretta minttua

Kaloritaso 1: Hedelmäinen sorbetti

Hedelmistä valmistettua puolijäädettyä ruokaa (joskus juomaa) kutsutaan sorbetiksi. Sorbetti koostuu pääsääntöisesti hedelmäsoseesta tai hedelmämehusta. Reseptistä riippuen lisätään munanvalkuaisia ​​tai jogurttia, usein myös sokeria. Ne, jotka kiinnittävät huomiota kapeisiin linjoihinsa, jättävät vain sokerin pois (hedelmät tuovat luonnollisesti makeutta mukanaan) tai käyttävät vähäkalorisia vaihtoehtoja, kuten hunajaa, agavesiirappia tai steviaa. Laskurilla (noin 65 grammaa) voit laskea alle 100 kaloreilla – kunhan se koostuu puhtaasti hedelmistä ja vedestä.

Minttu suutelee mansikkaa

jäätelöideoita mansikka sorbetti tuore minttu vähäkalorinen

Kaloritaso 2: Makeat Fro-Yo-puremat

Tarjoamamme makeat Fro-Yo-puremat sisältävät hieman enemmän kaloreita Kaufland -verkkolehdessä on löytänyt. Jäädytetyt jogurttipurut koostuvat kreikkalaisesta jogurtista, joka tunnetaan kermaisesta koostumuksestaan. Jogurttiin sekoitetaan perinteisesti herkullista hunajaa ja sekoitetaan soseutettuja hedelmiä, kuten mansikoita, vadelmia tai mustikoita. Fro-Yo-Bitesin hieno asia: Hyvin pieniä annoksia voidaan valmistaa esimerkiksi kaatamalla seos jääpalakoneeseen ja jäädyttämällä se.

Jogurttipuroja voi nauttia tikulla, kuten kioskin minijäätelöä. Jäätelön harrastajat syövät jopa jäädytettyä jogurttia aamiaiseksi: Laita jogurttisekoitus hedelmien, myslin ja pähkinöiden kanssa muffinssimuotteihin ja aloita päivä viileänä. Mutta ole varovainen: mitä enemmän ainesosia päätyy jogurttiin, sitä suurempi määrä kaloreita.

Tankkaa kesällä hedelmävoimalla

jäätelöideat jäätelön maut jäädytetty jogurtti karhunvatukat mustikat mansikat

Kaloritaso 3: Herkullinen kermajäätelö

Kermajäätelöä on epäilemättä pidettävä karkkina: se koostuu maidosta ja kermasta, sokerista ja munankeltuaisesta sekä muista lisäyksistä – sen tyypin mukaan. Paras tapa saada oikea sakeus on valmistaa kermainen jäätelö jääkoneessa to, joka ottaa jatkuvan sekoittamisen ja jäähtymisen itsestään.

Vaniljajäätelöä varten seokseen lisätään vaniljatangon massaa; suklaajäätelöön nestemäistä kuorrutusta ja suklaalastuja. Hedelmät mahtuvat tietysti myös jäätelöön – mutta ne eivät automaattisesti tee jäätelöstä terveellisempää. Hyvin epätavallisilla luomuksilla, kuten maapähkinävoilla, keksikappaleilla, karamellikastikkeella tai sokeriruiskulla, jäinen kaloritasapaino voidaan viedä äärimmäisyyksiin. Herkullinen!

Ja mikä on suosikkisi kesäksi?

jäätelöideat jäätelön maut vohveli shokko minttu mansikka vanilja

jäätelöideoita jäätelön makuja sorbettikesän resepti vesimeloni