14 Legújabb Wedge Sandal Designs for Girls

Ki nem szeret magasnak látszani? De gondolj szegény lábadra, amelyet annyira bántalmaznak ezek a hegyes sarkú cipők! Hólyagokat, fájdalmat és néha görbe ujjakat okoznak. Nagy árat kell fizetni a divatért! De ne aggódj. Az ék szandál a legjobb barátod, amikor hozzá kell adnod ezt a stílust, kényelmet és néhány extra hüvelyk magasságot. Aranyosnak és kifinomultnak tűnnek egyszerre. Ebben a cikkben néhány elegáns és legújabb dizájnt mutatunk be a Wedge Sandals For Women számára.

Ék szandál minták

A legjobb ék szandál nőknek:

Ezek a szandál ékek miatt az ember magasabbnak tűnik, és lenyűgöző megjelenést kölcsönöz. Most nézzük meg a 14 legjobb megjelenésű női ék szandált képekkel együtt:

1. Pántos ék szandál:

Pántos ék szandál

A Love Moschino egyedülálló, Strappy Wedge szandálja biztosan elgyengíti térdét. A nyakkendővel és festékkel nyomtatott ékek kényelmet és jellegzetes stílusú kijelentést kínálnak a lábadnak. Szépek a rövid ruhákhoz, és tökéletes választás a nyári ruhákhoz is. Kirándulást tervez a tengerparton? Egy okos bikini és ezek az ékek, minden rendben van!

Márka: Szerelem Moschino

Szín: Többszínű

2. Fa ék szandál:

Fából készült ék szandál

Szereted ezt a tanyasi stílust, és szeretnél egy kis ihletet meríteni belőle? Ezek a fa ék szandálok tökéletes választás. Nem csak erősek, hanem nagyon kényelmesek is. Ezek a szandálok prémium bőrpánttal és vésett, fa platformos sarokkal hosszú távú sétára késztetnek (szó szerint!).

Márkanév: Miu Miu

Szín: Fekete szíj

3. Gladiátor ék szandál:

Gladiátor ék szandál

A sarok viselése már nem háború, ezzel a pár ulra-modern gladiátor éksarkúval. Szegecses bőrpántokkal és hátsó cipzárral érkeznek a könnyebb viselet érdekében. Párosítsd őket pólóval és aranyos rövidnadrággal, és hozd ki belőled a belső harcosodat.

Márka: Nature Breeze

Szín: Cser

4. Platform ék szandál:

Platform ék szandál

Ez a meztelen színű Platform Wedge szandál azt fogja mondani: „Ó! Olyan kényelmes! ”. A lábad hálás lesz, hogy ezt a párost választottad. A platform ék egyenletes felületet biztosít, és ergonómikusan kiegyensúlyozza a lábát. Az elegáns csat éppen ezt a csillogást varázsolja aranyos kis lábadba.

Márkanév: Jimmy Choo

Szín: Meztelen

5. Klassz ék sarkú szandál:

Elegáns ék sarkú szandál

Ez a Coral Pink Wedge Heel szandál tökéletes egy báli estére. Klasszak és pörgősek. Ezek a gyönyörű peep lábujjak ék szandálok műbőrből készültek, és szöges sarkúak. A bokaszíj csillogást kölcsönöz a lábának. Viselje ezt a cipőt a báljára, és hercege egész éjjel táncolni akar veled.

Márkanév: Koi Couture

Szín: Korall rózsaszín

6. Fairy Wings fehér ék szandál esküvőre:

Fairy Wings Fehér ék szandál esküvőre

Az ék szandál azok, amelyek megváltoztathatják az egész személyiséget, és tündéri és gyönyörű megjelenést kölcsönözhetnek. Ezek a tervező ék szandálok lapos talpúak, de a hevedert nagyon művészien, tündérszárnyak alakjában tervezték, így új ötletet adva a bokaszíjnak. Az ilyen típusú szandálok tökéletesek mind kültéri munkákhoz, mind napi használatra.

Márkanév: Luulla

Szín: fehér

7. Csillogó ezüst ék sarkú szandál lányoknak:

Csillogó ezüst ék sarkú szandál lányoknak

Ék sarkú szandál nagyon kényelmes viselet, mivel nyitottabb a felső végén, és előkelő megjelenést kölcsönöz viselőjének. Ez az ezüst magas sarkú ék szandál nagyon vonzónak tűnik, mivel csillogó hatást fejt ki az egész szandálban, és csillogó és vonzó megjelenést kölcsönöz viselőjének.

Márkanév: Moomoo

Szín: Ezüst

8. Platform ék szandál:

Platform ék szandál

A platform mintás Wedges szandál fantasztikus helyettesítője a magas sarkú cipőknek. Ezek a szandálok még mindig ugyanazt a megjelenést kölcsönözhetik nekik, és öltözködésnek tűnhetnek, és sokkal kényelmesebb viselet. Különböző színekben és stílusban érkeznek, és könnyen megragadnak az elegáns megjelenés!

Márkanév: Charlotte Olympia

Szín: Bézs

9. Csillogó arany ék szandál hölgyeknek:

Csillogó arany ék szandál hölgyeknek

Az ilyen típusú arany ék szandálok királyi megjelenésűek, és a boka heveder segít a lábadnak, hogy jobban lélegezzen, mint a szégyenlős magas vagy magas sarkú szandál. A hevederek kényelmes fogást biztosítanak a lábaknak járás közben. Az ilyen típusú szandálok tökéletesek partikra és nagyszerű esküvői viseletre.

Márkanév: Dillards

Szín: Arany

10. Magas sarkú ék szandál piros színben:

Magas sarkú ék szandál piros színben

Az ilyen típusú magas sarkú ék szandálok tűsarkúként is ismertek, és a sarok magassága akár 8 hüvelykre is kiterjedhet. Az ilyen típusú szandál méltó készség a hosszabbító hatás eléréséhez. Ezek a szandálok elöl zárt végűek, így foghatod a lábad, és különböző színekben kaphatók, hogy illeszkedjenek a ruháidhoz.

Márkanév: Jennie Shaw

Szín: Meggy piros

11. Fekete ék szandál kúpos sarokkal:

Fekete ék szandál kúpos sarokkal

A legstílusosabb és lenyűgözőbb szandál ez a bőr fekete ék szandál kúpos sarokkal. A szandálok elöl csíkokkal vannak ellátva a kúpos saroknál, amely hosszúkás megjelenést kölcsönöz nekik. A szandálok elöl szélesebbek, és a végükhöz képest keskenyek, így remek irodai viselet, és hűvös a funky partikhoz. Nagyszerűen néz ki, ha szoknyába öltöztetjük.

Márkanév: Steve Madden

Szín: Fekete

12. Aranyos rózsaszín alacsony ék szandál:

Aranyos rózsaszín alacsony ék szandál

Itt jön egy aranyos alacsony ék szandál a fiatal lányok számára, mivel imádják a rózsaszín színt, és az alacsony ékek is növelik a kényelmet, stílusossá és divatossá teszik őket, mint az idősebbek. Az elülső részen rögzített íj elegáns megjelenést kölcsönöz a szandálnak, és összeállítható ruhákkal vagy kaprisokkal.

Szín: Rózsaszín

13. Tervező ívelt ék szandál:

Tervező ívelt ék szandál

Az ilyen típusú ék szandálokat kifejezetten azoknak a nőknek tervezték, akik nagyon tisztában vannak megjelenésükkel és öltözékükkel. A szandálok félelmetes görbékkel rendelkeznek, így exkluzívnak és csodálatosnak tűnnek. A színkombináció szótlanul hagyja az embert, és könnyen párosítható modern ruhákkal.

Márkanév: Qupid Fogva

Szín: Fekete és fehér

14. Színes női ék szandál:

Színes női ék szandál

A nők és a lányok szeretik az élénk színeket, és azt akarják, hogy a szandáljuk egyforma legyen. Ezek az ék szandálok tökéletes választás számukra, mivel élénk színekkel és a szórakoztató nyomatokkal divatosnak és divatosnak tűnnek. A cipő teljes talpa azonos magasságban van, így a járás könnyebb és pihentetőbb. Az ilyen típusú szandálok tökéletesek, ha stílusos szoknyával vagy nadrággal viselik.

Márkanév: Dolce és Gabbana

Szín: Nyomtatott, sokszínű

Az ék szandál nagyon stílusos, és nagyon elbűvölő nézni. Teljesen új megjelenést kölcsönöz a lábának, ráadásul divatosnak és divatosnak tűnik. Ezek a szandálok gyönyörű pasztell színekben, mintákban és stílusokban kaphatók. Kiválaszthatja a személyiségének megfelelőt, és ezeket a szandálokat jó irodai viseletként, napi rendszerességgel és csinos partiviseletként is viselheti.