8 legjobb fekete szandál nőknek

A lábbelikben sokféle kivitel és modell áll a nők rendelkezésére. Nők számára többféle lábbeli áll rendelkezésre. A lábviseletnek több modellje van, például papucs, ék, sarok és szandál. Mindegyiknek megvan a saját stílusa és kialakítása. Minden lábbeli saját megjelenéssel és formatervezéssel rendelkezik. Lábbeli többféle színben kapható.

A tervezők különböző színekben terveznek, hogy elérjék a vevők elégedettségét. A nők az igényei szerint választják a szandált, attól függően, hogy az adott szandál alkalmas -e a lábára, vagy sem. Néhány színes szandált tárgyalunk. Vannak olyan márkák, amelyek fekete színű szandállal rendelkeznek.

1. NordStrom:

fekete szandál

Ez egy amerikai előkelő divat, amelyet John W. Nordstrom és Carl F. Wallin alapított. Központja az Egyesült Államokban, Washingtonban, Seattle -ben található. 1901 -ben indult. Számos leányvállalata van. Sok egyedi kialakítású szandált gyárt, és különösen a fekete nagyon vonzónak tűnik.

2. Dr. Scholl:

Fekete szandál nőknek 2

Dr. Scholl apja William Mathias Scholl. 1906 -ban kezdődött Angliában. Teljes lábápolási termékeket tartalmaz. Világszerte különféle formatervezésekkel és stílusokkal szolgál, többféle fajtával. 1971 -ben a Fortune 500 tagja lett. Ez 1000 lábápolási termék szabadalma. Ebben a márkában többféle szandál modell kapható. A talp és részei előkészítéséhez használt anyag bőr. Sokféle szandál áll rendelkezésre fekete színben.

3. Billabong Sunshine Amor szandál:

Fekete szandál nőknek 3

A Billabong Sunshine amor szandál különböző kialakítású. Ezek a szandálok remekül fogják tartani a lábadat. Gladiátor szandállal rendelkezik, csipkével zárható. Bőrből készült. A külső talpa gumiból készült és tartós. Ezt a szandált a gyártókból importálják. Ez azt jelenti, hogy más országokból importálják.

4. Top Shop:

Fekete szandál nőknek 4

A Top shopot 1964 -ben alapították. Ennek az üzletnek a legfontosabb emberei Philip Green vezérigazgatója és Katie Foster ügyvezető igazgatója. A top shop márkagyár elődje Peter Robinson. Központja Londonban, az Egyesült Királyságban található. Több mint 500 üzletet szolgált ki 40 országban. Ez a kiskereskedelmi divat. Termékei bőrből készülnek, és a világ minden országába exportálják.

5. Bata:

Fekete szandál nőknek 5

A Bata alapítója Tomas Bata. Tehát az iparág nevét Tomas Bata követi. A Bata híres lábmárka világszerte. Jól ismert cipőmárka, különböző modellekkel a gyerekektől az idős emberekig. Ez egy teljes cipőipar. Nagyon különleges márka, mert a felhasznált anyag teljes bőr. A szlogen: Szeretem a cipőmet. A központ a svájci Lausanne -ban található. 1894 óta mintegy 5000 kiskereskedőt szolgál ki 70 országban. Egyedi minták állnak rendelkezésre. Többféle kollekcióval rendelkezik női cipőben. A Bata általánosan elérhető színe csak fekete. Tehát a fekete szandálok, amelyek szemet gyönyörködtetnek és tisztán bőrből készülnek, hosszú élettartamot biztosítanak a szandálnak a használattól függően.

6. Carlton fekete szandál:

Fekete szandál nőknek 6

A Carlton London fekete női szandál nagyon elegáns és divatos lábbeli lesz. Szintetikus felső és bélésű szandállal rendelkezik, csattal zárva, amely rugalmas kényelmet biztosít a lábaknak. Ezeket szilárdabb lábakkal kölcsönözik, gumi külső talppal.

7. Kifutó:

Fekete szandál nőknek 7

A Catwalk jól ismert női lábbeli márka. Több mintát gyárt fekete színben. A termék gyártásához jól berendezett anyagokat használ. A kifutó termékeit importálják.

8. Shoetopia:

Fekete szandál nőknek 8

A Shoetopia márka Kaliforniában kapható. Ezeket a divatvilágnak megfelelően tervezték. Végtelen kényelmet és csavarást ad a táncparkettnek megfelelően.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80