9 legjobb márkájú fehér szandál

1. Calzados Cruan:

fehér szandál 1

Ez egy nemzetközi márka, amely csak a nyugati ország egyes részein érhető el. Központi negyede Spanyolországban található. Ez egy lábbeli márka. Minden lábbeli terméket tervez férfiaknak és nőknek egyaránt. A terveket a helyiségekben tervezték, és a trendeknek és a divatnak megfelelően gyártják.

2. Ház stílus:

fehér szandál 2

A ház stílusa a divathoz kapcsolódó összes elem gyűjteménye. Ez a ruházati ipar és a cipőipar stb. Ez a márka jó minőségű anyagokat használ a termékek előállításához. A szandál divatos és divatos lesz. Ezek a szandálok nagyon rugalmasak és kényelmesek lesznek.

3. Dr. Scholl:

fehér szandál 3

Számos márka állt rendelkezésre a női cipőiparban. A mindennapi életben többféle színű, különböző formatervezés látható. A Dr.Scholl’s, egy márkás lábbeli többféle dizájnt tervez különböző stílusú szandálokkal. Ezek a szandálok nagyon stílusosak. A fehér színű szandál elegánsnak tűnik. Ezek gyönyörűek lesznek, és gyönyörűvé teszik a lábunkat.

4. Jeffrey Campbell:

fehér szandál 4

Jeffrey Campbell Menorca fehér szandálja keresztezett pántokkal és csúszós stílussal rendelkezik. Ezek divatosak és kényelmesek. A sarok magassága 1,25/3 cm, a szandál magassága 2,75/6,5 cm. Ezeket alkalmi használatra használják. Ezek a szandálok bármilyen ruhához jól mutatnak. Ez egy nyitott lábujj. Láb lesz látható. Jeffery különböző típusú szandálokat tervez, például sarkú cipőt stb.

5. Prada fehér szandál:

fehér szandál 5

A Prada női fehér szandál Olaszországban készül. A szandál divatos és divatos. Kerek, csatos kötőfékkel rendelkezik. Nyitott orra van. Bőrt használnak lakkbőrből. A szandál nagyon klassz és esztétikus lesz. Ez a szandál ék stílusú. Elegáns megjelenést kölcsönöz a tömegben lévő nőknek. Ezek a legalkalmasabbak szoknyákhoz. A felhasznált anyagok bőr és mesterséges talp. Szandált terveznek jól képzett tervezőkkel.

6. Durea Anna szandál:

fehér szandál 6

A nőknek szánt Durea Anna szandálok megfelelő szandálok. Ezek közé tartozik a szarvas szarvas, fehér borjú színben. Ezek a szandálok két állítható horog- és hurokzárással rendelkeznek, tökéletesen illeszkedő sarokkal. Ezek a szandálok Hollandiában és jelenleg az Egyesült Államokban kaphatók. Többféle szandál van benne. A terveket jól kidolgozott személy tervezte. Ezeket a szandálokat ék stílusban tervezték. A láb részlegesen lesz kitéve.

7. Aeroszolok:

fehér szandál 7

Az Aerosoles női lábbelik bőrből, lakkbőrből, velúrból és gumiból készülnek. Ezeknek alacsony a sarkuk. Az aeroszolok lapos szandálok homokban. Ezek alkalmasak westernekre és más jelmezekre is. Ezek divatosak és divatosak lesznek. A szandál talp jó minőségű. Ez egy nyitott lábujj. Ez azt jelenti, hogy a láb teljesen aeroszolos lesz. Állítható pántokkal rendelkezik. A talp mesterséges. Ezek a szandálok rugalmasak és esztétikusak.

8. Merona:

fehér szandál 8

A női Merona Etha parafa alacsony ékű szandál fehér színű. Ezek a szandálok leginkább nyáron előnyösek. A szandál három hevederrel és apró fémes ékezetekkel rendelkezik. Talpa párnázott, címke nélküli talpbetét, állítható csatpántok. A külső talp anyaga 100% hőre lágyuló gumi. A talp anyaga mesterséges. Az ék sarka ápolás és tisztítás. A szandálok olyan típusokban is kaphatók, mint ék, úszó és sarok.

9. Puha foltok Tatianna:

fehér szandál 9

Puha foltok Tatianna nagy szandálfajtákkal rendelkezik. A fehér szandál egyedülálló. Egyszerű és elegáns a nők számára. Elveszett lábujj szandál. Ezek tökéletesek khakival, caprival és paraszt szoknyával. Párnázott, kényelmes talpbetéttel rendelkezik. Ezek a szandálok stílusosak lesznek. A felhasznált anyagok bőr és mesterséges talp. Állítható pántokkal rendelkezik, és a lábát úgy borítják, hogy kevesebb bőr barnuljon.