9 legjobb szivárvány szandál Premier bőrrel és gumival

A szivárványos szandálokat manapság mindenki nagyon kedveli stílusuk és kényelmük miatt. A Rainbow Sandals Inc. 1974 -ben alakult Kaliforniában. Ezek a gyártók férfi, nő és gyermek szandált vásárolnak. Ezek általában kenderből, bőrből és gumiból készülnek. A szandálpár, ha valaki viseli, megfelel a lábának, és nagyon hűvösnek érzi magát. Ezek könnyen tisztíthatók és nagyon megfizethetőek.

9 legjobb férfi és női szivárvány szandál:

Nézzük meg a Top 9 Rainbow szandált.

1. Szivárvány szandál férfiaknak:

Szivárvány szandál férfiaknak

Ezek a legjobban elkészített szandálok. A Rainbow márkájú szandálokat elsősorban a férfiak és a nők kedvelik kényelmes és könnyű illeszkedésük, valamint a stílusukkal kombinálva. Ettől eltekintve nagyon könnyű, így ha pikniket tervez vízfolyás vagy strand közelében, akkor ezek a tökéletes partnerek.

2. Aláírás Szivárvány szandál:

Aláírás Szivárvány szandál

A fekete olyan kijelentést hoz létre, mint más szín. Ezek a fekete szivárványos szandálok nagyon pompásan néznek ki, és természetesen egy- és kétrétegű mintákkal készülnek. A szandál hevederének alsó része is nagyon puha bőrrel van bélelve, így könnyen tapad a lábadhoz.

3. Gumi stílusú szivárvány szandál:

Gumi stílusú szivárvány szandál

Az új szivárványos szandálok, amelyeket leginkább a nők preferáltak, gumiszandálok voltak. Ezek a gumiszandálok sok színben, textúrában és mintában kaphatók. Általában dupla varrással, ezek nylon szállal vannak kötve, és a hevederek általában puha bőrből készülnek, mivel a gumi káros lehet a bőrre.

4. Szivárványos szandál nőknek:

Szivárványos szandál nőknek

A szivárványos női szandálok szandálokból, cipőkből és csizmákból állnak. Kiváló minőségűek, és garanciával is rendelkeznek. Ettől eltekintve javíthatók, újra felhasználhatók és újrahasznosíthatók. Ez a minta teljesen környezetbaráttá teszi.

5. A gyerekek Grom íjai:

Gyerek szivárványos szandál

A gyerekek szivárványos szandáljai nagyon kényelmesek a gyerekeknek, és nagyon biztonságosak puha, finom lábuk számára. Ezek a cipők bőrből és gumi anyagból készülnek. Ezek a szandálok olyan színekben kaphatók, mint a fekete, a barna, a rózsaszín és ezek kombinációja. Nagyon kedvelt strandok, így a gyerekek annyit játszhatnak a tengerparti homokban, amennyit csak akarnak.

6. Virágmintás szivárvány szandál:

Virágmintás szivárvány szandál

Ezek a szivárványos szandálok gyerekeknek nagyon csinosak, mivel nem a klasszikus kialakításúak. Tele vannak díszítésekkel és virágokkal, hogy esztétikusabb megjelenést kapjanak. A gyerekek szeretik ezeket a szandálokat szépségük és könnyűségük miatt.

7. Többszínű szivárvány szandál:

Többszínű szivárvány szandál

A színes szivárványos szandált általában a gyerekek preferálják. A rózsaszín szivárványos szandál meglehetősen új a piacon, és ezért nagyra értékelik a gyerekek és az idősek. Ezek puha és szivacsosak, kellemes, neoprénből készült pánttal. A lábujjdarab X dobozos öltéssel van lezárva, és hegesztett nejlonszállal van varrva.

8. Fonott szivárvány szandál:

Fonott szivárvány szandál

A szivárványos bőr szandál egyedi kialakítása, hogy fonott pántokkal rendelkezik. Ezek a pántok is nagyon könnyűek a lábaknak, mivel az alsó rész sertésbőrből készül. Ezeken kívül különféle mintákat találhat ezeken a szandálokon, mint például az álcázás mintája nagyon gyakori választás a fiatalabb generáció körében.

9. Klasszikus szivárvány szandál:

Klasszikus szivárvány szandál

A klasszikus barna szivárványos szandál barnásbarna színű. Nagy tapadást és támogatást nyújtanak, mint a többi szivárványos szandál. A pánt is nagyon puha, így nem fáj a lábad.

A Rainbow márkájú szandál háromféle kenderből, bőrből és gumiból áll. Ezek nagyon puhaak és tökéletesen illeszkednek a lábadhoz, így nem kell attól tartanod, hogy ezek fájnak neked. Ezenkívül környezetbarát, és bármilyen időjárási körülmények között viselhető.