9 legújabb női csipkés szandál, amelyek bármilyen ruhához passzolnak

A fűzős szandál az egyik áldás a szandál kategóriájában. Sokféle stílusban viselhetők. A fűzött fűzők stílusos megjelenést, a lefelé fűzött kötések alkalmi megjelenést és a bokalevelek egész napos kényelmét biztosítják. Ezeket nyáron nagyon kedvelik nyitott szerkezete miatt. A csipke szandál a legegyszerűbb öltözék mellett is gyönyörű megjelenést kölcsönöz.

A legjobb fűzős szandál nőknek képekkel:

Néhány legcsodálatosabb fűzős szandált röviden ismertetünk,

1. HIGH HEEL LACE-UP SANDAL:

MAGAS sarkú csipke szandál

Ezek a szandálok mindig gyönyörűek. Egy egyszerű, fekete, barna vagy meztelen szín szexi megjelenést kölcsönöz. Magasan a combig vagy a bokáig terjedhetnek. Egy pár magas sarkú fűzős szandál minden alkalomra megőrül.

2. LAKÁSGLIÁTOR:

LAKÓGLADIATOR

Ezek fűzős lapos szandálok. Nagyobb kényelem és tökéletesség minden alkalmi és nyári viselet mellett. Fűzhetőek bármilyen formában. A lapos gladiátor elengedhetetlen a nyári szandálforgatáshoz. Soha nem lehet kimerülni attól, hogy ezt a lapos fűzős szandált hosszabb órán keresztül viseli.

3. VÁGÓ ÉK:

Vágott ék

Ezek inkább a stílusról és a divatról szólnak. A közepes sarkú, bokáig érő barna fűzős szandál minden alkalomra remekül illik. Bármilyen farmerhez járnak, nyugati vagy akár etnikai viselethez. Érdemes megvenni.

4. POM POM LACE-UP SZANDAL:

POM POM LACE UP SZANDAL

A fűzős pompom szandál a fűzős szandálok egyedi stílusa. Nyitott orrú keresztpántjuk van színes pomponokkal. Rázza meg pomponjait grafikus inggel és farmer nadrággal, és nézzen ki gyönyörűen. Arany fűzős szandál ezekkel a színes pompákkal aranyosnak tűnik.

5. CSOMÓZOTT FŰZŐSZANDALOK:

Csomózott csipke szandál

Ezek a szandálok egyszerűségükről ismertek. A csipkék a csipkékben a fő jellemzője, így még egy egyszerű flip flop is imádnivalónak tűnik. Nagyon klasszak, és remekül passzolnak bármilyen alkalmi viselethez.

6. KÍNAI MOSODA CAVALRY LACE UP SZANDALOK:

KÍNAI MOSODAI CAVALRY FŰZŐS SZANDALOK

Ezek örökzöld és örök tervezői fűzősarkú szandálok. Lehetnek magas sarkúak vagy akár rövid sarkúak is. Minden típusú öltözékhez jól illeszkednek. Könnyen karbantartható és kíméli az egész napot.

7. LACE-UP BOOTS:

FŰZŐS CSIZSÁK

Egy stílusnyilatkozat, hogy több száz között divatos és szexi legyen, csak egy fűzős csizmával lehet. Őrültek és stílusosak. Elsősorban nyugati öltözékekhez valóak. A rövidnadrág fűzős csizmával tökéletes minden estére.

8. DESIGNER LACE UP SANDAL:

DESIGNER LACE UP SANDAL

A pompásan néz ki egy gyönyörű piros magas hegyes sarok, elegáns, bokros csipkével a bokáig. A tervezői szandál még sima fehér fűzős szandállal is visel kollekciót. Ha biztos benne, hogy egyensúlyban van a hegyes sarokkal, akkor ezek a fajták a legjobb megoldás. Mint minden nyugati vagy etnikai viselethez.

9. STILETTO:

GYILOK

Ahogy a neve is sugallja, ezek a sarok felső vége, gyilkos sarok néven, gyengéd fűzővel a bokájánál vagy a borjúnál. A fűzött sarkú szandálok a szokásos módon pompásak. Ezek a vékony és éles sarkaik, amelyek akár 8 hüvelyk hosszúak is lehetnek.

Ha női szandálról van szó, nem kevesebb, mint egy tenger. Nincs korlátozás a fűzött szandálra. Stílusukban és mintájukban mindig gyönyörűek. A csipke szandál, lapos vagy sarok, csizma vagy pompon minden egyedi kreativitási stílusú. Fogd meg az egyiket; nem tud ellenállni, hogy többet gyűjtsön.