A legjobb 9 divatos szandál esküvőre férfiaknak és nőknek

Most jön a divatos szandálok ideje. Most az emberek a díszeset részruházatként értik, de ezeknek a képzeletnek a valódi jelentése a legújabb. Tehát ebben a bejegyzésben a legújabb divatos szandálokat mutatjuk be.

A legújabb divatos szandálok trendek. Most a trendek meglehetősen eltérőek. Nagyon szubjektív és differenciált. Tehát a trendek személyenként és helyenként változnak. Tehát, ami nálunk divatos, más országban nem lehet divatos. Így csak egy megjegyzés a bejegyzés megkezdése előtt, hogy ezek a divatos szandálok listája, a választásom és az általános piaci trendek szerint.

Tehát sok idő pazarlása nélkül térjünk át a posztunkra. Íme az esküvői szezon legjobb 9 divatos szandáljának összeállítása férfiaknak és nőknek, valamint képek, amelyeket online is megvásárolhat Indiában.

A legjobb díszes szandálok esküvőre férfiaknak és nőknek képekkel:

1. Cipő:

Divatos szandál esküvői cipőhöz 1

A cipő mindannyiunknak a ruhatárunkban kell, hogy legyen. Sok célt szolgálnak. Vagy alacsony szeretne maradni, vagy alkalmilag a cipők mellett dönt. Ma a cipők széles választékban és kivitelben kaphatók. Tehát könnyen választhat. Hasonlóképpen, ha kirándulni vagy túrázni megy, sportcipőt kell vásárolnia. Elég tartósak és tökéletes fogást és tapadást biztosítanak. És ha azt szeretné, hogy ez a kisfiú és kemény megjelenésű csizma ott legyen az Ön számára.

2. Papucsok férfiaknak:

Divatos szandál esküvői papucshoz 2

Más szuper stílusos és alkalmi szandál a flip flop. Úgy tűnik, hogy a flip flop a korábbi évekhez képest önmagában keletkezett és forradalmasította magát. A mai flip -flop inkább a szekrény elengedhetetlen kelléke és a divat alapanyaga. Ebben a papucsban sokféle mintát és színt választhat. Ezek azok, ahol még te is bent vagy, és amikor kimegy, de valami kényelmeset szeretne viselni. Még hosszabb utazási időkben is a legjobbak a papucsok.

3. Fél sarkú díszes szandál lányoknak:

divatos szandál

Fél sarkú szandál azoknak a lányoknak való, akik nem szeretik vagy nem tudják viselni ezeket a rendkívül magas sarkú cipőket. Ezek kb. 2-3 centis sarok. Ezek tökéletesek a mindennapi viselethez. A vékony keretek megmozgathatják ezt a szandált, ha úgy néznek ki, hogy nem tűnnek túl divatosnak.

4. Fekete szandál szivattyúk nőknek:

Divatos szandál esküvői szivattyúkhoz 4

Ezek a magas sarkú szandálok. Ezek a modellekhez hasonlóak. Vékony hegyes szandáljuk van. A sarokmagasság ezekben a szivattyúkban 3 hüvelyktől kezdődik. És akár 6-7 hüvelyk is lehetnek. Többnyire tömör tömbszínekben kaphatók, de most egy nap különböző mintái is láthatók.

5. Pántos szandál:

Divatos szandál esküvőre Strappy-szandál 5

Ez a vékony és könnyen menő szandál. Vékony csíkokkal érkeznek, amelyek elég hízelgőnek tűnnek a karcsú lábakon. Tökéletesek egy hosszú nyári kirándulásra. Általában lakások. De pántos szandált is kaphat enyhe platformokon. Nem sok ilyen pántos szandált láttam magassarkúban vagy platformban.

6. Belles esküvőre:

Divatos szandál esküvőre Belles 6

Ez a legkedveltebb szandálom. Úgy érzem, a Belle mérföldkövet jelentett a cipőipar tekintetében. Elég egyszerűek és kényelmesek használni.

7. Cipők férfiaknak:

Divatos szandál esküvői cipőkhöz 7

Újabb forradalom a cipők terén. Nagyon hasonlítanak a belle -hez, de a lábak sokkal jobban fedettek a belle -hez képest.

8. Öszvér szandál nőknek:

Divatos szandál esküvőreMule-szandál 8

Ez könnyű csúszás a szandálon. De annak érdekében, hogy a lábbelik a helyükön maradjanak, öszvéreket használnak.

9. Platform szandál hölgyeknek:

Divatos szandál esküvői platformokhoz 9

Komolyan platformok megkönnyítették a lányok életét. Anélkül adják a magasságot, hogy túl fájdalmasak lennének számodra, mint a szivattyúknál és a cica sarkánál.

Szóval, ez a top 9 divatos szandál volt. A legközelebbi üzletekben meglehetősen jó áron vásárolhatja meg őket. Szóval, menjen előre, és döntsön.