A legjobb 9 női pántos szandál lapos és magas sarkú kivitelben

A szandálok nagyon kényelmesnek bizonyultak a könnyű mozgáshoz. Sima réteggel vannak rögzítve, és könnyen viselhetők. A különböző típusú szandálok közül a pántos szandálokat a nők meglehetősen válogatják, hogy stílusos megjelenésüket teljes mértékben meghatározzák. A magasság és a formatervezés több helyet biztosít a ruhásszekrényben.

Modern és stílusos pántos szandál nőknek:

Íme néhány divatos dizájn pántos szandálban, amelyek megragadhatják a szívedet.

1. Tanga szandál hevederekben:

Tanga szandál hevederekben

Fekete, pántos bőr szandálok tökéletes és teljes fedést nyújtanak a lábnak lapos kivitelben. Hawaii, Zoris, Jandals, Flip-flops stb. Kivitelben kaphatók, vékony sarokkal a hátsó oldalon. Ez a fekete szín vonzza a nézők figyelmét.

2. T-hevederes szandál:

T-pántos szandál

Arany pántos szandál fonott T-hevederes kialakítással finom, ámulatba ejtő megjelenést kölcsönöz viselőjének a partikhoz és funkciókhoz. A szandál teljes kényelmet biztosít a lábaknak. A rövid testmagasságú lányok kipróbálhatják ezt a formatervezést bulijukra vagy irodai használatra.

3. Pántos gladiátor szandál:

Pántos gladiátor szandál

A pántos fekete szandál, számos csíkkal körülvéve a lábát, lapos és magas sarkú, gladiátor szandálként híres. A szandál tökéletesen illik kis ruhákhoz vagy rövid szoknyákhoz is. Jó gyűjteményeket kaphat kézzel készített, pántos gladiátor szandálokban; próbálja ki ezt az egyedülálló dizájnt a szandál használatához.

4. Pántos ék szandál:

Pántos ék szandál

Az ék, ha barna, pántos szandálmintát kapnak, ha teljes bőrérintést kapnak, lapos sarokkal és keresztcsíkokkal, szép megjelenést kölcsönöz viselőjének. Szinte mindenféle ruhához tökéletesen passzolnak. Ebben az esős évszakban is használható.

5. Espadrilles pántos szandál:

Espadrilles pántos szandál

A lapos pántos szandálokat új, egérhez hasonló mintával mutatják be. Az espadrillák oldalain szövött mintát kapnak, elülső oldalán gyémántokkal. A kialakítás szilárd szalag megjelenést is kap. Ennek a mintának más színű és különböző formájú kollekciója van; szerezze be ezt a dizájnt stílusos és hűvös megjelenéséhez.

6. Tervező vastag szandálpántok:

Tervező vastag szandálpántok

A dizájner ezüst pántos szandál dizájn fehér gyémántokkal van ellátva, rózsaszín árnyalattal. A hosszú sarok és a formatervezett vastag pántok alkalmassá teszik esküvőkre és más hasonló alkalmakra. A dizájner szandál mindig híres választás a lányok körében.

7. Pántos cipős szandál:

Pántos cipős szandál

A cipők által inspirált, fehér pántos szandál farmer és capri viselése érdekében csizmához hasonló megjelenést kölcsönöz viselőjének. A fehér szandál bőrből készült, magas vastag sarokkal és csipkével a láb elején.

8. Jaipuri Strappy szandál:

Jaipuri pántos szandál

A lapos, pántos szandálok, ha hímzéses tapintást kapnak Jaipur mintákkal, tökéletesen illeszkednek a hagyományos viselethez. A szandál csíkokat kap, amelyek arany és színes cérnametéttel borítják a teljes lábat.

9. Vágott pántos szandál:

Vágott pántos szandál

A hevederes szandálok meglehetősen funky dizájnja a hálószegélyű szandál. A gesztenyebarna szandál elöl és hátul két hevederrel van ellátva, amely mesterséges hálót nyújt, elöl csatdal és jó magassággal.

A hevederes szandálok lapos és sarok kivitelben is kaphatók, könnyű és praktikus mintákkal, bársony, vászon, szövet és bőr anyagokkal. Támogatja kedvenc funkcióit a magassarkú kialakítással, és lapos mintákkal, tökéletes fogással kíséri a túrázáshoz. Minden szandál párnázott hatást is biztosít, amely gondoskodik a kényelméről.