A legjobb 9 női szandál, magas sarkú cipővel

A platform szandálok megfelelő és stabil alapot biztosítanak a sétálónak. Ez lapos, és néha vastag vagy vékony is. Ez a legkényelmesebb szandálfajta. A platform szandálokban hatalmas kivitelek állnak rendelkezésre, amelyek használhatók a napi rutinban és alkalmakkor is. Magas és vastag talpa miatt biztonságot nyújt lábának a homoktól és a portól.

A legjobb és stílusos platform szandál nőknek:

Szerezzen be új formaterveket az alábbi női platform szandál mintákban,

1. Magas sarkú platform szandál:

Magas sarkú platform szandál

Ez egy magas platformú sarok szandál, három színben. A lábfejen fekete színű, kivágott nyomtatási pántok találhatók, bokáján apró csat. Ez nagyon hasznos a rövid magasságú lányok számára. A lábujj, mindkét oldal és a boka nyitott ebben a szandálban. Soha ne okozz csalódást alacsony magasságú lányaidban, próbáld ki ezt a szandált, hogy megmutasd a hozzáállásodat.

2. Szatén platform szandál:

Szatén platform szandál

Ez a platform szandál lapos, vastag fehér alapú. Ez a piros színű nyitott platform szandál széles pánttal rendelkezik az ujjakon. Az alagút mögött alagút alakú alak található. A szandált egy rövid ruhával fogják észrevenni. Ez hasznos az elegáns megjelenésű ruháidhoz.

3. Csipke platform szandál:

Csipkés platform szandál

Ez egy gyönyörű női platform szandál, csipkével a lábára tekerve. Van egy kettős árnyalatú vastag alap szandálban, szürke csipkével. Egy keresztcsipke van felkötve a láb fölé, és három réteg csipke csattal van becsavarva a bokájára. Ezt a stílust kipróbálhatja irodai partiján vagy bármely más funkcióján. Jól mutat karcsú szabású ruhán vagy szoknyán is.

4. Menyasszonyi platform szandál:

Menyasszonyi platform szandál

Ragyogó arany platform szandál a menyasszony számára. Két arany színű heveder található gyémántokkal rögzítve. A sarokban három kis gomb van rögzítve. Ez a szandál nehéz menyasszonyi ruhával fog ragyogni, és csillogni fog.

5. Open Toe Platform Sandal:

Nyissa meg a lábujj platform szandált

Ez egy vaskos platform szandál, magas sarkú. Ebben a szandálban a felső rész nyitott. A boka magasabb marad, mint a lábujj. A szíjat aranycsattal kötik a bokájára. A szandál világos árnyalattal rendelkezik, ami fantasztikusan néz ki.

6. Keresztpántos platform szandál:

Cross Strap Platform szandál

Ez a fehér platform szandál egyszerűen lenyűgöző. A szandál bőr alapot tartalmaz, fehér keresztpántos kialakítással és csattal összekapcsolt szandállal. A szandál kemény talppal rendelkezik, durva és nehezen használható.

7. Boka íj platform szandál:

Boka íj platform szandál

Ez a platform szandál lenyűgöző minőségű, és szinte mindenki kedveli. A lábujj, a boka fölött kék csipke található, és a bokához van rögzítve. A fehér szalaggal készített íjat kék csipkével rögzítik a bokán.

8. Lapos platform szandál:

Lapos platform szandál

Ez a platform ék szandál, amelynek vastag virágmintás alapja van. Van egy kétszínű szíj rózsaszín és szürke színben. Ez a virágnyomat az alapon jellegzetes és vonzó. Ez egy téma a szandálban.

9. Gyöngyös platform szandál:

Gyöngyös platform szandál

Rendkívül gyönyörű platformos szandál sarkú, alacsony magasságú. A szandál hátsó oldala talppal van borítva, a lábfejen pedig szíjjal díszített, kis és nagy méretű gyöngyökkel. A fehér és arany színű gyöngyök a hevederhez vannak rögzítve.

Amint itt láttuk, számos fajtát találtunk a platformszandálban. Ez a szandál legújabb divatja, amelyet érdemes felfedezni. Az ilyen szép platformszandállal nem csak biztonságot nyújthat a lábának, de ugyanakkor a lába is szépnek tűnik.