15 kényelmes kerti szék tervezése és képei

Egy gyönyörű házat nemcsak a belső kialakítása hoz létre, hanem a külső szépítése is sokat számít. Ez nemcsak értéket ad a háznak, hanem megjelenést is kölcsönöz a háznak. Segít az ingatlan értékének növelésében is. A megfelelő kert a ház előtt és a megfelelő karbantartás fenntartja a szellemet, és általában boldoggá teszi a napot. A ház előtt nyitott tér nagynak és tágasnak tűnik, és sok fényt enged be a házba. A mindennapi életünkhöz kapcsolódó elfoglaltsággal a tömeg is napról napra növekszik. Ebben a helyzetben a gyerekek valóban lehetetlenné válnak a szabadban játszani.

A legjobb székek kerti bútorokhoz:

Lássuk a 15 legjobb kerti szék kialakítását és a képeket, miközben megvásároljuk őket.

1. Kerti székek:

Kerti székek

A kerti székek általában világos színűek és könnyűek. Ezek a székek széles üléssel és széles kartámasszal rendelkeznek, ami maximális kényelmet biztosít. Bár a műanyag kerti székek sokféle színt tudnak biztosítani, hosszú ideig nem bírja a hideget. Szívósak és ideálisak kültéri elhelyezéshez.

2. Műanyag kerti székek:

Műanyag kerti székek

A műanyag kerti székek a legjobbak, ha a székek árnyékban vannak. Bár az olcsó műanyag hosszabb élettartamot biztosít, mint a fa, szélsőséges hőmérsékleten valószínűleg károsodnak. Az idő múlásával a műanyag bútorok napfényben vagy hidegben való tartása a székek szétesését okozhatja.

3. Összecsukható kerti székek:

Összecsukható kerti székek

Az összecsukható székeket akkor használják, ha kevés hely van a kertben. Ezek az összecsukható székek rendkívül könnyűek, és nagyon könnyen szállíthatók egyik helyről a másikra. Ha kevesebb a hely, akkor a székeket el lehet vinni a kertbe, felhasználni erre a célra, majd visszahozni és távol tartani. Összecsukható székek különböző anyagokból és színekből állnak

4. Fekvő kerti székek:

Fekvő kerti szék

Ezek a székek használhatók a kertben, valamint nyaralás vagy piknik idején. A maximális kényelem akkor érhető el, ha egy fekvő kerti széket egy fa alá vagy árnyékba helyeznek. Különféle fajták is lehetnek. Párnázást hozzáadhat a háttámlához vagy az üléshez, vagy hagyhatja az ülést a szék két összecsukható lába között lógva.

5. Fából készült kerti székek:

Fából készült kerti szék

A kertben vagy a verandán elhelyezett fából készült kerti széket elsősorban intim találkozókra használják. Nem sokféle színben kaphatók, és általában párnázott párnákkal találhatók az ülésben és a háttámlában.

6. Fém kerti székek:

Fém kerti székek

Mivel a kerti székeket többnyire szabadtéri tevékenységekre használják, a vasszékek hajlamosak a rozsdára. A probléma megoldásához a vasat többnyire más fémekkel kombinálják a hosszú élettartam biztosítása érdekében. Az ilyen típusú székek ülései és párnái különböző színűek lehetnek.

7. Fekete kerti székek:

Fekete kerti szék

Stilizálja és díszítse erkélyét és kertjét egy fekete székkel. A fekete a legmerészebb szín, és minden háttérhez illeszkedik. Habár a fekete élénk megjelenést kölcsönözhet kertjének, a fekete hajlamosabb a napfény elnyelésére, mint bármely más szín. Ha fémszéke van, és trópusi országban él, akkor a fekete szék a kertben mindig nem lehet a legjobb ötlet.

8. Fehér kerti székek:

Fehér kerti szék

A fehér a legmenőbb szín az összes közül. Visszaveri a napfény nagy részét, és segít alacsony hőmérsékleten tartani. Ha van egy fém kerti széke, akkor fontolja meg fehérre festését. A fehér székek minden más bútorhoz illeszkednek, és klasszikus megjelenést kölcsönöznek házának és kertjének.

9. Kerti virágszékek:

Kerti virágszékek

Ez egyszerűen tökéletes kültéri szék, hogy kiadja pazarságát. Ez a szék virág alakú és fából készült. A szék széles lábakkal rendelkezik, és a párna mögött tartva kényelmes ülést biztosít. Külön fog megjelenni a többitől.

10. Csokoládé kerti asztali székek:

Csokoládé kerti szék

Finom csokoládé színű kerti asztali szék. Van egy kerek üvegasztal négy székkel, és mindegyiket esernyő árnyék borítja. Még az esernyőt is csokoládé színűre tervezték, hogy illeszkedjen a székekhez, és eltúlozza az általános megjelenést.

11. Gyerekkerti székek:

Gyerekkerti szék

Zöld színű kis műanyag szék és széklet kisgyermekek számára. Még a gyerekek is szívesen töltenek időt a kertben játékkal és boldog pillanatok létrehozásával. Ez az elrendezés a kertben arra készteti őket, hogy friss levegőt vegyenek és kapcsolatba kerüljenek a természettel.

12. Szokatlan kerti székek:

Szokatlan kerti szék

Ez egy szokatlan design szék apró méretű fekete székkel. Az ülés területén fehér párnával van ellátva. Még egy apró, elegáns kör alakú széklet is van, amelyek között négy divatos szék van. Ettől a kertje divatos lesz.

13. Fancy Outdoor Lounge:

Divatos szabadtéri társalgó

Ez a szabadtéri kerti szék elég alkalmas arra, hogy jó alvást biztosítson. A társalgóban erős bázis található, amely felett egy nagy ágy található. Plusz egy kerek párna támogatja a fejét. A nappaliban alvás közben közvetlen napsugárzás érhető el.

14. Művészi kerti székek:

Művészi kerti szék

Fantasztikus alkotás ez a művész, aki elkészítette ezt a fából készült kerti széket. Kis ülősarokkal rendelkezik, és a szék hátsó oldala egyedi mintát kapott. A szék hátsó oldala fa formájú, a tetején hamis virágok láthatók.

15. Pillangó fekete kerti székek:

Pillangókerti szék

Ez egy dekoratív fekete kerti szék pillangó mintával. Ez a pillangós kialakítású fém szék két kis növény közé kerül, ami szépséget kölcsönöz a kertnek. Ez a szék még magához vonzza az igazi pillangókat. Ennek a széknek a koncepciója teljesen más.

A kerti székek igazán hasznosak, ha valaki szeretne ülni és élvezni a napsütéses napot a szabadban. Ezek a székek akkor is hasznosak, ha egy fa alá szeretne ülni és könyvet olvasni. A székek kertbe helyezése eleganciát kölcsönöz az egész háznak. A kerti bútorok kiválasztásakor nem szabad megfeledkezni arról, hogy nem sért semmilyen természetes élvezetet, és illeszkednie kell kertje stílusához.

Képek Forrás: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.