9 egyszerű és modern teraszszék

A székek a bútorok fontos részét képezik, akár otthon, irodában, étteremben vagy kávézóban. A terasz egy szabadtéri hely egy otthonban, ahol pihenhet. A teraszos székek nagyon stílusosak és lenyűgözőek. Számos fajta áll rendelkezésre a teraszos székeken, ahol minden családtag összeülhet, és létrehozhat saját kis helyet. Ez a szabadtér tetőtlen.

Teheti étkezőjévé, pihenőhelyévé stb. A hűvös légkörben élvezheti a pihenést családjával és barátaival a teraszon. Ez a szék kanapéként és társalgóként is használható.

A legjobb és stílusos teraszszékek:

Íme néhány szelektív teraszszék, amelyeket a gyűjtemények széles választékából említünk az Ön kényelme érdekében.

1. Kerti szabadtéri szék:

teraszos székek

Ezt a teraszszéket használhatja a szabadtéri területen, az úszómedence közelében, és élvezheti a hideg hullámokat. Ez a szék kényelmes ülni, és egy párna is tartható, hogy sima legyen az alapja. Ezen a szabadtéri széken ülve különlegessé teheti az estét.

2. Patio Dining Chair:

Terasz étkező szék

Ez a teraszos étkezőszék kicsi, és még az asztal is kicsi. Az egyszerű teraszszékek vastag fehér és szürke szálakkal vannak díszítve, hogy új megjelenést kölcsönözzenek. Ez az étkező a gyepterület közelében található, ahol gyönyörű fényeket tarthat, és újjáteremtheti szerelmi életét.

3. Patio Lounge szék:

Patio Lounge szék

Ezek a teraszos székpárnák fehér színűek. Fekete társalgó téglalap alakú lyukakkal, fehér hosszú párnákkal. Ez a társalgó a kertben tartható, és friss levegőt vehet. Ha benne szeretne aludni, a társalgó fejrésze is egyenesbe kerülhet.

4. Terasz hintaszék:

Terasz hintaszék

Ez a fehér terasz szék hintázó mintázatú. Ez azt jelenti, hogy a széket elöl és hátra is mozgathatja. A teraszszékek műanyagból készültek, és jól mutatnak az erkélyen. A hátsó oldal végén szabad helyet hagynak, hogy a levegő elhaladhasson. Ebben a székben a legjobb kényelmet kapja.

5. Patio Bar Chair:

Terasz bár elnöke

Ez egy fekete fém terasz szék, székletrendszerrel. Az ilyen típusú székeket leginkább a bárokban használják. Ezt a széket úgy használhatja, hogy létrehoz egy nagy asztalt a medence közelében. Az ülőhely kicsi, de luxus státuszt teremt otthonában.

6. Patio Swing szék:

Patio Swing szék

Ez egy csodálatos terasz szék swing stílusban. A kertbe helyezheti gyönyörű fák közelében. Kerek a térben, és egyszerre csak egy személy ülhet. Fából készült, és úgy tűnik, hogy fából készült szálak kötik össze a széket.

7. Patio Lawn Chair:

Patio Lawn szék

Ez egy alumínium teraszszék a gyepterülethez. Az alap létrehozásához barna lapot használtak, és vastag cikk -cakk mintás menettel rögzítették alumíniummal. Egy kis párna van rögzítve a fejéhez, és nyugodtan pihenhet nyílt légkörben.

8. Patio veranda hinta:

Patio veranda hinta

Ez a teraszbútor szék különösen a verandára vagy az erkélyre való. Három ülő szék és teteje van. Még hintázhat is ebben a székben, amelyet a nők jobban kedvelnek. Mindkét oldalán kis kerek széklet is található, ahol a tálat vagy az üveget tarthatja.

9. Patio Comfort megbeszélőszékek:

Patio Comfort vitafotelek

Ez a fából készült teraszszék inkább kanapéhoz hasonlít. Színes huzatú párnákat tartanak rajta, ami szépséget kölcsönöz. Azáltal, hogy ráül a hátsó nyitott területére; élvezheti az esti teát és harapnivalókat. Új hullámot hoz létre az elmédben.

A teraszszék olyan dolog, amelyet azonnal mindenki kedvelni fog. Színt ad az unalmas életedhez. Ha teraszszékkel rendelkezik otthonának nyitott terében, akkor felveheti a természet természetes oxigénjét. Ez segít megőrizni egészségét és elkerülni a gyógyszereket.

Képek Forrás: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.