9 elegáns és modern éttermi szék

Ebben a forgalmas és korszerűsített korszakban az otthon főző emberek hihetetlenül alacsonyak lettek, amit számos étterem előnynek ítélt, amikor új hangulatot és tervezett bútorokat hozott létre, hogy vonzza a tömegeket. Az egyik ilyen belsőépítészeti bútor a székek, amelyek kényelmesen ülnek és élvezik az étkezést.

Egyszerű és stílusos éttermi székek:

Íme a 9 legszebb éttermi szék.

1. Fa karú étteremszékek:

éttermi székek

Ez az egyszerű és legkényelmesebb fából készült étteremszék magassággal súlyozott, egy másik típusú fafaragott székből. Ezek a székek faporból készülnek, amelyet összenyomva oldalsó karfás kialakítású széket alkotnak.

2. Fém éttermi székek:

Fém étterem szék

A leggyakrabban használt terasz vagy szabadtéri szék az étteremben a nyári és a kora tavaszi szezonban. Ennek a széknek egyedülálló varázsa van az alumínium fémből készült finom matt felületével. A széknek szellőző hátsó ülése van, oldalkarral, amely a háta körül görbül.

3. Fából készült párna székek:

Fából készült párna szék

Ez a szék tömör teak vagy rózsafából készült, amely gazdag megjelenését mutatja a finom kivitelben. Az ülést és a háttámlát a fából készült szék alapjához varrott dizájner párnával látják el. Az ilyen típusú fából készült éttermi székeket három-ötcsillagos szállodákban használják, amelyekhez tömörfa asztal tartozik.

4. Furnérozott fa szék éttermi székek:

Furnérozott fából készült szék étterem szék

Ez a szék szintetikus anyagból készült, amely olyan, mint a fekete színű fa. A fekete szín miatt ez a szék bármilyen színű asztalhoz illeszthető. Az ülés tiszta fából készült, fekete festékkel festve. Ezt a mintás széket a kis bárhoz tartozó éttermekben használják.

5. Modern éttermi székek:

Modern éttermi szék

Ez a modernizált szék különleges kialakítású, fára emlékeztető szintetikus furnérból. Ez a szék barna színű furnérból készült, amelyet úgy alakítottak ki, hogy kialakítsa az ívelt háttámlát, amely segít kényelmesebben pihentetni a hátunkat..

6. Kortárs színes étteremszékek:

Kortárs színes étterem szék

A modern dizájnban műanyag bázist használnak a szék tervezéséhez, melynek témája a modern dizájn szék. A székek különböző élénk színekre vannak festve, amelyek modern megjelenést kölcsönöznek. A lábak fémből készültek, ami kontrasztos megjelenést kölcsönöz a műanyag alapú széknek.

7. Bisztró magasság állítható székek:

Bistro magasság állítható szék

A bisztró által tervezett székek Olaszországból származnak, ahol a bisztró koncepciója híres. Ezek az éttermek magas asztali kialakításúak, és egy magas állítható szék társul hozzájuk. A székek műanyagból üvegből készülhetnek, ami az egyéni étteremtervező választása.

8. Skandináv design étteremszékek:

Skandináv dizájn étterem szék

A skandináv dizájn híres a szék lábának kialakításáról. A szék lábai az ülés aljáról származnak, amely négy irányba nyílik ki. Ez a fajta kialakítás erősebbé és tartósabbá teszi a széket. A skandináv székeket pékségekben és kis éttermekben használják.

9. Chester étteremszékek:

Chester étterem elnöke

A Chester székek híres éttermi étkezőszékek a szemet gyönyörködtető kialakításuk miatt. Ezek a székek szövetből vagy bőrből készültek, az ülés és a háttámla gombos kialakítású, amelyet Chester mintának neveznek, valamint ívelt háttámlát. Ezt a típusú széket minden közepes és felső kategóriás étteremben használják.

Az étterem kialakításának lefektetése az első lépés egy sikeres étteremhez, amely magában foglalja a belsőépítészetet. A tökéletes dizájnos szék kiválasztása a kellemes légkör ízlésével a legfontosabb tényező. A modern és korszerű dizájn székek a tematikus éttermek legjobb széketípusai. A fa vagy Chester székek azok a székek, amelyeket csúcskategóriás szállodákban használnak.

Képek Forrás: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.