9 gyönyörű és kényelmes medenceszék

Imádja ezeket a gyönyörű és kényelmes társalgókat vagy székeket a medence mellett! Hajlandó más és modern megjelenést kölcsönözni a régi fa székeknek! Igen, a belső kialakítás megváltozásával a fából készült székeket most stílusos és uralkodó medencés székek váltják fel. Fémből, puha bőrből, szálból stb. Készülnek, új tapintást kölcsönöznek a medence díszítésének.

A legjobb és modern medenceszékek:

Íme néhány naprakész úszómedence szék, amely első látásra megragadhatja látását.

1. Fonott társalgó medence székek:

medence székek

A gazdag megjelenés, az ilyen típusú medence nyugágyak könnyű súlyúak. Klassz és sima kialakításúak, fából és szálból készültek. A társalgó teteje párnás vesszővel van ellátva, és egy hengerelt párnát is kapott a fej pihenéséhez.

2. Alumínium medence székek:

Alumínium medence székek

A formatervezett alumínium nagyszerű felügyelt megjelenést kölcsönöz a medence melletti bútoroknak. A medenceszékek társalgója pácolt kialakítású, oldalán alumínium rode. A szék teteje nettó megjelenésű burkolatot kapott, amelyhez egy kis párna tartozik, oldalt pihenő karokkal.

3. Szálas medence székek:

Szálas medence székek

Szeretné ötvözni a klasszikus és a divatos megjelenést társalgó medence székeivel! Az acél szegéllyel kialakított szék tetején rostos töltetet kaptak, így aranyos, kanyargós mintákat készítettek. A szék segít abban, hogy megszabaduljon a széken lévő extra víztől, és száraz hatást eredményez.

4. Csoportos medenceszékek:

Csoportos medenceszékek

Menj el egy csoporttal vagy családdal medencei piknikre! Íme egy új társalgó, amely segít a vízben való pihenésben is. Igen, a medence szék úszója kör alakú, rostos csőanyagból készül. A szék hordozható is, mivel használaton kívül összecsukható.

5. Úszó medence székek:

Úszó medence székek

Az úszó medence székek új kialakítást kapnak, mint a kanapé. A szék vagy mondjuk a társalgó egyszerre három személy szállítására alkalmas, amely kényelmes párnákat is tartalmaz. A gyantaszerű anyagból készült kanapé könnyű és rendkívül tartós.

6. Szőtt medence szék társalgó:

Szőtt medence szék társalgó

Szálas anyagból készült, szőtt medence nyugágyak exkluzív megjelenést kölcsönöznek medencebútor -kollekciójának. A székágy ívelt felsőrészével jó menedéket nyújt a forró napon. Az ágyszék -társalgó ülése sima pamut huzatot és párnákat kap, hogy békében pihenhessen.

7. Tervező medence szék:

Tervező medence szék

Ez a könnyű hordozható társalgó medencei dizájnt kölcsönöz a könnyű szál anyagnak és az ívelt pontoknak. A szék egy kis leesési görbe mintával is rögzítve van, amely megfelelő pihenést biztosít a lábaknak a napfürdőzés során. A görbe egy asztalhoz hasonló megjelenést kölcsönöz az egyik oldalra a tartozékok számára is.

8. Pár medence szék:

Pár medence szék

A kanyargós kialakítású fából készült szék szék új kialakítású, ahol a görbe végei ágypárnákkal vannak ellátva a legnagyobb kényelem érdekében. A dizájnt széles körben választják ki pároknak megfelelő nászútra. A kialakítás menedéket ad a felső görbével is.

9. Swing Pool szék:

Swing Pool szék

Szeress a hintákon pihenni úszás után! Próbálja ki ezt a medencéhez tartozó nyugágyat, amelyhez hinta kapcsolódik. A fémszegélyből készült szék pamut párnahuzatot kapott, tetején esernyővel. A szék is karfát kap az oldalán a kezeihez.

A medenceszékek új formatervezése a legjobb formatervezést kapja a test textúrájának és szükségleteinek megfelelően, hogy a legjobb luxust nyújtsa. Valamennyi kivitel vízálló és UV -álló burkolatot és huzatot is kapott, amely előnyös a napozáshoz a medencében töltött idő után.

Képek Forrás: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.