9 legjobb és legkényelmesebb szék a hátfájás enyhítésére

A fejlődő globalizáció és a munkamódszer drasztikus változása miatt az emberek minden korban szenvednek hátfájástól. A jelenlegi generáció többnyire az MNC vállalatoknál dolgozik, hogy jó pénzt keressen. Ha sokáig ül és dolgozik a számítógép előtt, vagy hosszú ideig ül egy helyen, az befolyásolja a gerincet, és súlyos hátfájást okoz. Ezeket a hátfájásokat az általunk használt székek megváltoztatásával lehet javítani.

A megfelelő testtartás és az izmok megfelelő időben történő ellazítása csökkentheti a hátfájást. A fájdalom az emberi csigolya alapján kategorizálható, és különböző székek vannak a hát különböző részeinek pihenésére. Nézzük meg a felső széket a hátfájás szempontjából, és enyhüljön.

Kényelmes székek hátfájáshoz:

Itt soroltunk fel 9 legjobb és kényelmes széket hátfájásra képekkel. Vessünk egy pillantást rájuk.

1. Fekvőszékek hátfájáshoz:

székek hátfájásra

A fekvőszék a leggyakrabban használt irodai szék a hátfájás ellen. Ennek a széknek a háttámlája rugalmas anyagból készült, és a gerinc alakjában készült. Így alkalmasabb a hátfájásra és a hosszú távú munkavégzésre.

2. Térdelő irodai székek hátfájásra:

A legjobb székek hátfájásra

A térdeplő irodai székek egyenes posztert adnak, a lábak pedig térdelnek. Ezáltal a hát egyenesen áll, és ezáltal csökkenti a fájdalmat. Az ilyen típusú székeket irodai székeknél is előnyben részesítik. De ezek nem alkalmasak a derékfájásra.

3. Ergonómikus irodai székek hátfájásra:

A legjobb szék az alsó hátfájáshoz

Ez a szék a legjobb irodai szék a derékfájás kezelésére, mivel álcsigolyákat biztosít, mint az emberek, és szélesek a vállrésznél. Ez lehetővé teszi a személynek, hogy a hátát és a vállát is pihentesse, és ezáltal csökkenti az alsó hátfájást.

4. Ergohuman Black Mesh Hi Swivel hátfájás szék:

Irodai szék az alsó hátfájáshoz

Ez a legjobb irodai szék a hátfájás számára, amely különböző szegmenseket biztosít a nyak, a váll és a hát alsó részének rugalmasságához. Ezeket előnyben részesítik a munkában, mivel ellazítják a hát minden részét. Ezek szálból készülnek, és a kis rugók megkönnyítik a nyújtást és a pihenést.

5. Rövid hátsó székek hátfájásra:

Rövid hátsó szék

A rövid háttámlájú székek nagyon rövid támaszt nyújtanak, csak a hát alsó részének. Ez megkönnyíti a derékfájást, de néha fokozza a vállideg reflexeit. Ezek kevésbé kedvelt székek az irodában, ahol folyamatos munka folyik a kezek és az ujjak számára.

6. Bölcső típusú székek hátfájásra:

Bölcső típusú székek

Ezek úgy néznek ki, mint egy bölcső, és különböző támaszokkal rendelkeznek a hát különböző részein. Ezek támogatják a láb pihentetését is, ami javítja a fájdalmat. Ezeket leginkább otthoni és alkalmi helyiségekben használják. Ezeket nem preferálják irodai használatra.

7. Görgős hátsó székek hátfájásra:

Görgős hátsó székek

A háttámlát párnázott görgő támogatja a szék karfájához. Ez könnyű masszázst biztosít munka közben, így csökkenti a fájdalmat. Ezeket nagyon kevés irodában használják Indiában, és inkább otthoni használatra.

8. Hostgarcia Ergonomikus asztali hátfájás szék:

Szék az alsó hátfájáshoz

A legjobb szék hátfájásra úgy van kialakítva, mint az emberi csigolya, hogy jobb pozíciót és tapadást biztosítson. Különböző párnák vannak rögzítve a háttámlához, amely lehetővé teszi a csigolya megfelelő helyzetbe állítását, és ezáltal csökkenti a hátfájást, különösen az alsó hátfájást.

9. Deréktámasz szék hátfájás esetén:

Deréktámasz székek

Az ágyéki támasztószékek különleges támaszt nyújtanak az ágyéki régió számára. Ez a támasz teszi a csigolyát felállóvá. A csigolya megfelelő helyzetbe helyezése csökkenti a fájdalmat, és ez a támasz lehetővé teszi a jó véráramlást a testben.

A technológiai és informatikai világ forradalmával az embereknek valóban szükségük van a megfelelő székre és egyéb tárgyakra, hogy egészségesen dolgozhassanak. A hátfájás a leggyakoribb, és a betegek életkora 20-40 év között mozog. Megelőzhető a megfelelő szék helyes testtartásával, ahelyett, hogy érezné a fájdalmat és gyógyítaná.