Egyszerű módja annak, hogy úgy nézzen ki, mint Audrey Hepburn szem smink

Audrey Hepburn a napokban sokat ismert a Breakfast at Tiffany’s című filmjéről, amelyet az 1960 -as években mutattak be. Ebben a filmben Audrey getupje és sminkje nagy inspirációt jelentett számos sminkes és sminkkedvelő lány számára minden korosztály számára. A film sminkese Wally West volt, aki annak idején Hollywood neves sminkese volt.

West more nagyon puhán tartotta Audrey sminkjét. Még az éjszakai jeleneteknél is nagyon frissnek tűnt a sminkje. Ebben a hatvanas évekbeli filmben a korábbi idők sötét sötét szemöldöke már nem volt jelen. Inkább a szemöldöke, bár vastag volt, világos színű maradt, hogy illeszkedjen világos hajához és a lágy sminkhez. Igen, a toll puha műszempillája kötelező volt a szeméhez. Mivel az ajka és az arca nagyon természetes, puha rózsaszín tónusú volt, a szeme volt a leginkább összpontosító arcvonás.

audrey hepburn szem smink

Nézzük meg, hogyan alakíthatjuk ki a kinézetét:

 • Használjon szemhéj alapozót a szemhéjon. Ezt megelőzően győződjön meg róla, hogy az arca megtisztult és hidratált.
 • Kövesse egy korrektorral, hogy elfedje a foltokat vagy sötét karikákat. Jól keverjük össze a bőrrel.
 • Ezután használjon alapozót. Ez előkészíti a smink alapját.
 • Kezdje egy hús tónusú szemhéjfestékkel. Használja szemhéjfestékkel az egész fedél alatt, és nyújtsa fel a szemöldökcsontokig.
 • Most emlékeznünk kell arra, hogy nem lesz füstös szem smink, mint a mai színésznők. Így a szemhéjat csak így hagyhatja el, miután semleges vagy hús tónusú szemhéjfestéket alkalmazott. Ha azonban éjszakai jelenetet készít, használhat egy kis szürkét a szemhéjra.
 • Vegyünk egy szögletes ecsetet, és keverjük össze világos barna és szürke színű palettán. Ezt az alsó szempillák mentén, de közvetlenül a szempillák alatt használja. Ne kenje be. Most használjon fekete ceruza bélést, és vonalazza enyhén e húsárnyalat alá, és ne fölé. A vonalnak az alsó szempillák alatt kell lennie.
 • Audreynak kontúros és kiemelkedő szemei ​​voltak, és ha kicsi a szeme, érdemes nyitottabb szemet látni. Tehát, vegyen egy hús tónusú ceruzát, és használja az alsó peremére. Így a szemed nyitottabb lesz.
 • Most vegyen egy szögletes ecsetet és gél szemhéjat (ha folyékony szemhéjat használ, ha ezt használja), és kezdje a felső szemhéj belső sarkából, és egyenletesen húzza a vonalat, teljesen a felső szempillák közelében. Tartsa a szélességet a fedél mentén. Amikor eléri a felső fedél külső végét, csavarja el a szögletes kefét, hogy szép felfelé lendülő szárnyat hozzon létre. Tegye egy kicsit hangsúlyosabbá a szárnyat.

 • A következő lépéshez szüksége lesz egy pár hamis lágy tollú szempillára. Használhat egyetlen szempillát vagy teljes szempillát. A választás a tiéd. Göndörítse természetes szempilláit szempilla hajgöndörítővel. Használj rajtuk szempillaspirált. Azonnal ragassza fel a műszempillákat, és helyezze őket csipesszel. Tartsa ki egy ideig, hogy kijavítsa őket. Ne használjon több szempillaspirált.
 •  Használjon egy kis szempillaspirált a természetes szempillák csökkentéséhez.
 • A szemöldökre jutva Audrey természetesen vastag, jól ívelt szemöldökkel rendelkezett. Tehát hasonló alakúnak kell lennie, és ha szükséges, használjon világosbarna szemöldökceruzát, hogy jobban kiemelje őket.
 • Használjon enyhe rózsaszín pirosítót az arc csontjaira. Ne feledje, hogy a reggeli a Tiffany’s -ban nem alkalmaztak bronzosítót Audrey sminkjére.
 • Végezze el szatén lágy rózsaszín színnel az ajkakhoz.

Az Audrey Hepburn ihlette szem smink kész. Ne felejtsd el elkészíteni azt a méhkas zsemlét, és sportolni ezt a csodálatos friss sminket szép ékszerekkel.