Egyszerű nyári szem smink – hogyan kell csinálni

Nyári szem smink

A nyári szemsmink olyasmi, amit nem akarsz túl merész vagy sötét színekkel tölteni. Valami lágyat szeretne, hogy frissnek tűnjön.

1) Semleges szemek:

Semleges szemek

1. Sportolhat nagyon egyszerű szem smink néz nyár, mint a fenti. Még a szemhéjfestéket is szinte teljesen leállíthatja, és anélkül is jól nézhet ki. Lássuk, hogyan hozhatja létre ezt a semleges friss megjelenést.

2. Kezdje a megtisztított arcot hidratáló krémmel vagy egy napi sminkkel közvetlenül egy fényvédő krémmel. Ez megvédi a bőrt, és ugyanakkor hidratálja. Kövesse ezt néhány arc alapozóval és szemhéj alapozóval.

Ezután vigyen fel egy kis korrektorot és alapozót.

3. A szem smink fő összetevőjére lépve a szemhéjfesték megfelelő színe. Ha lágy megjelenést szeretne, próbálja ki az n árnyalatot, például az extrém világos rózsaszínt, amely enyhe csillogást vagy csillogást kölcsönöz. Kipróbálhatja a bőrszín árnyalatait, valamint az extrém világos narancssárga árnyalatokat. Mindezek a színek jól működnek az ilyen típusú szem sminkekkel. Ha nincs ilyen csillogó hatása a szemhéjfestékre, használhat laza szemhéjfestéket ezüst színben.

4. Ecsetelje ezt a színt a szemhéjon és az alsó vízvonal alatt.

A gyűrődéshez használjon világos matt vagy csillogó szürke árnyalatot. Ne használja ezt túl sokat. Használja ezt a ránc középső részéből, és keverje össze a szemhéj külső részével.

5. A szemöldökcsonthoz használjon normál fehéres vagy ezüstös árnyalatot.

6. Semmilyen szemhéjfestéket vagy a felső szemhéjat nem használunk. Ha szeretne bélést, és úgy érzi, hogy a smink nagyon hiányos nélküle, akkor ceruza béléssel nagyon közel legyen a szempillához, és ne szárnyasszon.

7. Az alsó fedélhez csak jó minőségű ceruza bélést használjon, amely nem foltos. Használja ezt közvetlenül a vízvonal alatt. Ne használja a vízvonalnál.

8. Végezze el mindkét szempilla erős szempillafestékkel. Használhat curling -t is.

A drámaibb hatás érdekében, mégis nagyon egyszerű megjelenés érdekében próbálja meg a műszempillákat a felső szemhéjhoz.

2) Színes szemek:

Színes szemek

Néha érdemes egy színes sminket jelezni a tavaszi nyári időre. Azokban az időkben a szemhez hasonló smink lehet az, amit szeretne sportolni.

1. Ehhez pasztell szemhéjfesték -palettára lesz szüksége. Kipróbálhatja ezt a megjelenést 3-4 színben, például narancs, rózsaszín, világoskék és pasztell fehér.

2. Ecsetelje fel a felső szemhéj bármelyik színét. Nyújtsa ki a ráncnál. Használhat világosbarna színt a ráncnál a pontosabb meghatározás érdekében, vagy nem. Itt a csiszolt szín narancssárga.

3. Az alsó szempillákhoz hozzon létre két tónusú árnyalatot. Ehhez használja a másik két színt. Itt a színek fele és fele világoskék és rózsaszín.

4. Használjon kohl -t a béléshez közvetlenül az alsó vízvonal alatt. Az alsó szempillák vízvonalához használja a fehér szemceruzát vagy fehér szemhéjfestéket.

5. A felső szemhéjhoz használjon vékony bélést géllel vagy vízzel. Készítsen egy enyhe szárnyat a külső részen.

Végezze el a megjelenést sok szempillaspirállal mindkét szempillához. Használhat némi szempillaspirálást is.

A felső szempillákhoz hamis szempillát is használhat.