Hogyan kell csípni a szemöldököt?

Ismered a szemöldök csípésének folyamatát? Az ideális szemöldök leszedése a hibátlan, arckeretes görbe elérése érdekében unalmas (ráadásul fájó!) Folyamat lehet. Tudnia kell, hogy a szemöldöke a szem és az arc körvonala.

Ha szeretné segíteni ennek a keretnek a legjobb megjelenését, készítse el a legkellemesebb formát, és távolítsa el a kóbor szőrszálakat. A szemöldök csipkedése olcsó és gyors módja lehet a szemöldök megfelelő alakjának megőrzéséhez.

csipessze a szemöldökét

Jelenleg a teltebb, vastagabb szemöldök a divat, amellyel (és feltételezhetően) sokkal kevesebb időt használhat a csipeszekkel. A tökéletes szemöldök olyan, mint az új 0 -s méret – valójában megvalósíthatatlan, kivéve, ha híresség vagy. Tehát ebben a cikkben a szemöldök csípésének folyamatáról beszélek.

A szemöldök csípésének módja:

1. Válassza ki a megfelelő csipeszt:

Az éles, ferde stílushoz megfelelő csipeszre van szükség. A hegyes változattól eltérően gyorsan összekapcsolják az apró kóborokat, és nem fogják összenyomni a bőrt a szőrszálakkal.

2. Csipessze később, mint a zuhany:

A meleg víz kinyitja a tüszőket, és lágyítja a szőrszálakat, elősegítve, hogy azok különösen könnyen kicsússzanak.

3. Alakzat:

Ismerje meg a formáját kerek, finoman ferde, egyenes és más módon magas ívelésű csatorna a homlok formálásához. Egyszer, amikor meghatározta az alakját, felfedezheti bárhol a fejét, a farkát és az ívét, különben a szemöldökének kezdődnie és végződnie kell az arcához.

4. Csökkentse a szoptató fájdalmat:

Ha ez annyira fájdalmas az Ön számára, akkor kenje be egy zsibbadó gélre, vagy próbáljon ki egy jégkockát.

5. Vágás:

A szemöldökkefe alkalmazásával fésülje felfelé. Ollóval vágja le a szemöldök szőrszálait szögben. Lassan hajtsa végre, és egy kicsit cselekedjen. Kefésítse meg máskor, majd menjen vissza. Ez a lépés egyszerűen megfelelő azoknak, akiknek nagyon hosszú a szemöldöke. Ebben az állapotban a szőrszálak rövidek, valamint a szemöldök alakjába esnek, majd ne nyírják.

csipessze a szemöldökét

6. Ditch a nagyító tükör:

Ez az eszköz nagyon hasznos, mivel túlzott pengetéshez vezethet. Alternatív megoldásként használjon normál tükröt egy jól megvilágított helyiségben. Ha nem látja a kóbor szőrszálakat ilyen körülmények között, akkor senki más sem. Néhány csipesz után tegyen néhány lépést hátrébb, hogy jobb képet lásson.

7. Ismertesse meg ívhatárait:

Fogja meg a ceruzát útmutatásként. Szemöldökét egyenesen a könnycsatornája felett kell elkezdeni, csúcspontját a szivárványhártya külső oldala mellett, valamint olyan ponton kell befejezni, amely 45 fokot esik a szeme külső sarkától. Ügyeljen arra, hogy ne hajlítsa túl magasra a szemöldökét, különben természetellenesnek tűnnek.

8. Útmutató:

A szemöldökceruzával körvonalazza sablonként a kívánt szemöldökformát. Ez lehetővé teszi, hogy lássa, hol ne csipkedjen. A kívánt formán kívüli szőrszálakat csípni kell. A ritka hajúak számára később összevonhatja a szemöldökceruzát, és megtisztíthatja.

9. Formázza alakját:

Rajzolja fel ideális kanyarulatát puha, gazdag szemöldökceruzával. Ezután csak azokat a szőrszálakat távolítsa el, amelyek különben a saját készítésű sablonja alá esnek.

Tippek:

  •  Használhatja a ferde hegyes csipeszt. Húzza szorosan a bőrt és csípje a hajat a növekedés irányába. Először csipesszen az ív alatt. Utána a tetején. Legyen óvatos, ne csípje túl közel a hajvonalához.
  •  Ellenkező esetben csípje össze a szőrszálakat a szemöldöke között. Ne csipkedjen itt túl sokat-most a szeme külső sarkáig. A szemöldök feje legyen ívelt vagy szögletes, ne ferdén.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80