Hogyan kell elvégezni a szemöldök menetét?

A szemöldökfűzés egy nagyszerű technika, amely megszünteti a nem kívánt arcszőrzetet. Tiszta pamutból készült szálakat igényel, amelyek biztonságosan eltávolíthatók egy csomó megkötésével és a homlok fölé csavarással. Hihetetlenül hatékony és kevesebb fájdalmat okoz, ha helyesen cselekszik. Elsimítja az arcát, és nagyon vonzó megjelenést kölcsönöz. Ha azt reméli, hogy többet megtudhat erről a ragyogó technikáról, akkor ez a cikk hasznos lehet.

szemöldökfűzés

Fogja meg az összes anyagot:

A szemöldök összefűzéséhez néhány dologra lesz szüksége. Ez magában foglal egy cérnát, ceruzát, ollót és némi jeget vagy hideg vizet. Szükséged lesz a ceruzára, hogy megrajzolhasd a kívánt szemöldök formáját, és jégre, hogy lehűtsd a bőrödet a menetvágás befejezése után.

Csomót készíteni:

Először kösse össze a szál végét úgy, hogy kör alakú legyen. Vágja le, ha van további szál. Most tartsa az egyik kezében a csomót, a másik kezében pedig az ellenkező szakaszt. Most csavarja meg a csomót körülbelül 5-6 alkalommal, miközben nagyon könnyedén tartja a szál másik részét. Most gyakorolja, hogy egyszerre nyissa ki az egyik kezét, és zárja be a másikat.

Helyezze el a kezét:

Helyezze a szálat a szemöldök fölé, és tartsa távol az ujjait az arctól. Győződjön meg arról, hogy a keze szilárd. Most helyezze a szál háromszögét a hajra, amelyet hajlandó leszedni. Fűzze a haj növekedési irányába, és mozgassa a háromszög pontját az ellenkező irányba.

Húzza a hait:

Csukja be a kezét a haj körül lévő háromszög vezérlésével, miközben kinyitja a másik kezét. A szálnak hozzá kell érnie a bőrhöz, majd gyorsan meg kell tennie az ellenkező mozgást. A hajat már ki kell húzni.

Használja az ollót:

Az eljárás végén az olló segítségével levághatja a szemöldök felső részét. Győződjön meg róla, hogy babaolló, és nem túl nagy. Vigyázzon erre, és ne vágjon sokat. Vágja csak le.

Ne vigyen fel semmilyen krémet:

Miután összefűzte a szemöldökét, tartózkodjon attól, hogy bármit is alkalmazzon a szemöldökére. Várjon körülbelül két órát, mielőtt bármilyen tisztítószert vagy hidratálót alkalmazhat. Ha a bőr túlságosan ég, csak finoman dörzsölje a jeget a területre.

Ne felejtsd el kommunikálni:

Fontos, hogy kommunikáljon azzal a személlyel, aki szemöldökét csinálja. Mondja el nekik, milyen formát szeretne. Hozhat egy képet is, amely illusztrálja a keresett szemöldökét. Próbálja meg pontosan meghatározni, mire van szüksége.

Érintse meg:

A szemöldök egyszeri befűzése nem elég. Legalább havonta kétszer kell elvégeznie. Abban a pillanatban, amikor újra látja a haj növekedését a bőr felett, itt az ideje, hogy megbeszéljen egy találkozót, és végezzen egy kis javítást. Ezáltal a szemöldöke mindig formában marad.

Ne használjon szemöldök borotvát:

Ne használjon szemöldök borotvátHa havonta kétszer ellátogat a szépségszalonba, és fel akarja csavarni a szemöldökét, akkor ne használjon borotvát. Ez tönkreteszi a szemöldök minőségét. A növekvő haj is elég vastag és durva lesz. Nagyon hasonló lesz a borotválkozáshoz.