Hogyan kell felvinni ezt a tökéletes megjelenésű szemceruzát? Tippek és trükkök

Új vagy a szem sminkelésében? Szeretne tudni néhány alapvető trükköt, amelyek segítségével drámai szempárt szerezhet a művészet elsajátítása nélkül? Csak arra összpontosítson, hogyan kell szépen körvonalazni a szemét, és készen áll arra, hogy megigézzen másokat a megjelenésével. A szem az arcunk egyik legvonzóbb része, és fokoznunk kell azt szemfesték viselésével sminkelés közben. Most sok újonc számára a legnagyobb kérdés az, hogy hogyan kell megfelelően felhelyezni a szemceruzát. Nos, ha túlságosan körvonalazod a szemed, tönkreteheti az egész külsődet. Tehát, ossza meg velünk a szemhéjfestés lépésről lépésre történő eljárását ebből a bejegyzésből.

Mielőtt elkezdenénk, értsük meg, mi az a szemceruza.

Mi az a szemceruza?

A szemceruza egy kozmetikai smink, amelyet a szem felső szemhéjának kiemelésére használnak. Segítenek abban, hogy a szemek nagyobbak és fényesebbek legyenek. Általában fekete, a szemceruza különböző színekben is kapható, például kék, zöld, barna és akár csillogó fém árnyalatú.

Hogyan kell felvinni ezt a tökéletes megjelenésű szemceruzát

Termékek és kiegészítők, amelyekre szüksége lesz:

1. Szemceruza (válassza ki kedvencét a különböző árnyalatok közül)

2. Alapozó (egy árnyalattal világosabb, mint a tényleges bőrszín)

3. Áttetsző por (finomnak és simának kell lennie az érintéshez)

4. Ecset vagy szivacs applikátor

5. Pamutgolyó és alkoholmentes szem sminklemosó

A szemceruza felhelyezése lépésről lépésre:

Tekintse meg ezeket a lépéseket, hogy megtudja, hogyan kell saját maga alkalmazni a szemceruzát.

Első lépés:

A szem körvonalazásának legelső lépése a megfelelő szemceruza kiválasztása. Két legfontosabb tényező, amelyet figyelembe kell venni a szemceruza kiválasztásakor, a bőrszín és a hajszín. Ha természetes megjelenést szeretne kapni, válasszon egy puha ceruzát, amely szinte hasonló színű vonalat generál a szempillákhoz. Azok számára, akiknek fekete vagy sötétbarna szemöldöke van, vagy szempillájuk, a fekete ceruza mindig a legjobb választás. Azok, akiket nem áldanak meg vastag és kiemelkedő szempillák, ragaszkodjanak a sötétebb árnyalatokhoz, míg a szénszürke vagy mélybarna színek a fehéres nők számára.

Második lépés:

Sok nő úgy gondolja, hogy az arctisztításnak nincs haszna a szemceruza viselésekor. Kiderülhet, hogy ez a legnagyobb hibája, mivel így teljesen természetellenesnek tűnhet. Mindig az arc tisztításával kezdje, beleértve a finom szemkörnyéket is. Öntsön 2-3 csepp szem sminklemosót a vattára, és óvatosan törölje le az arcát. Eltávolítja a szennyeződést, olajat, sminknyomokat vagy bármi mást, ami a szemhéjakon vagy azok környékén van, és világos alapot ad a szem bélésének.

Harmadik lépés:

Itt az ideje, hogy az arc többi részét előkészítse a szemceruza sminkjéhez. Ehhez nagyon vékony alapozó réteg alkalmazása szükséges. Győződjön meg róla, hogy az alapozó réteg széleit jól összeilleszti, és megtömíti a szeme környékén. Ezenkívül vigyen fel áttetsző port a szemhéjaira, hogy rögzítse a szemhéját, és friss, valamint érintetlen maradjon egész nap.

Negyedik lépés:

Most vegye fel a ceruzabélét, és tegyen kis pontokat a felső szemhéjára, ahelyett, hogy hosszú, folyamatos vonalakat hozna létre. Nagyon hasznos azok számára, akik nem rendelkeznek kellő tapasztalattal a szemceruza sminkelésében. Csak tartsa szorosan a bélésceruzát, helyezze nagyon közel a szempillák tövéhez, és hegyét nyomja a szemhéjhoz. Hozzon létre minél több pontot a szemek egyik sarkából a másik sarkába a felső szemhéjon keresztül.

Ötödik lépés:

Ezt követően a szivacsos applikátor vagy egyszerűen a szemceruza segítségével jól keverje össze a pontokat. Mindössze annyit kell tennie, hogy az ecset hegyét vagy az applikátort egyszer vagy kétszer át kell söpörni a pontokon. A tevékenység során azonban nem szabad eltávolítani a szerszámot a szemhéjáról. Ellenkező esetben nem kap sima vonalat. Végül ismételje meg az eljárást az alsó szemhéja esetében, és töltse ki a szem sminkjét megfelelő árnyalatokkal és szempillaspirállal.

Tippek a szemceruza felhelyezéséhez kezdőknek:

Kíváncsi vagy, hogyan kell tökéletes szemceruzát felhelyezni? Ha kezdő vagy a sminkvilágban, és küzd a szemceruzaival, ezek a tippek és trükkök segíthetnek.

  • A ceruza szemceruza a legjobb kezdőknek, mivel jobb fogást és könnyű kezelhetőséget kínál.
  • Csináljon pontokat, mielőtt szemceruzát rajzol. A pontok összekapcsolása egyszerűvé és zökkenőmentessé teheti a munkáját.
  • Ha foltokat észlel, takarja le valamilyen alapozóval vagy korrektorral.
  • A füstös megjelenés érdekében húzzon vastag vonalat, és foltosítsa vattával.

Reméljük, most elsajátította a tökéletes szemceruza felhordásának művészetét. Ne feledje, hogy egyetlen művészet sem az első próbálkozás. A rendszeres gyakorlás és a különböző stílusokkal való kísérletezés segíthet tartós szemceruza létrehozásában, amely biztosan megragad néhány szemgolyót. Hagyd, hogy a szemed beszéljen a stílusodról!


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80