Hogyan kell tökéletesen alkalmazni a folyékony szemceruzát?

A szemek biztosak a világra nyíló ablakban. Ők a test legszebb szervei is. Szóval, miért nem fordítasz rá egy kis figyelmet? Igen, könnyen megteheti, és ezt is saját maga. Mindössze annyit kell tennie, hogy tökéletesen vonzza a szemét egy gyönyörű árnyalatú folyékony szemceruzával, és kész. A folyékony szemceruza legjobbja az, hogy valóban körülhatárolhatja a szemét, ami kissé nehéz lehet a ceruza vagy a púder szemceruza számára. Tehát mindenképpen pontosabb alternatívának tekinthető számukra.

Van azonban valami, amit a lányok teljesen utálnak az ilyen típusú szemceruza miatt. Szilárd kézzel kell felhordani a szemhéjára, függetlenül a használt szerszámtól. Ez azt jelenti, hogy akár filctollat ​​használ, akár ecset jellegű folyadékot használ, stabilnak kell tartania a kezét a legjobb eredmények elérése érdekében. De ne feledd: „a gyakorlat teszi az embert tökéletessé”. Szóval, csak próbálkozz tovább, és egy nap biztosan a művészet mestere leszel. Közben nézze meg, hogyan kell lépésről lépésre felvinni a folyékony szemceruzát, hogy klassz, mégis finom megjelenést kapjon:

Folyékony szemceruza felhelyezése

Ha kezdő vagy, és tippeket keres a folyékony szemceruza használatához, segítünk elsajátítani azt.

Folyékony szemceruza felhelyezése:

Lássuk az alábbi tippeket és lépéseket a folyékony szemceruza tökéletes felhelyezéséhez.

1. Tartsa nyitva a szemét:

Ez elengedhetetlen. Bár a szemhéjfesték és a szemceruza felhordása során természetes lehet becsukni a szemét, a tökéletes vonal elérése érdekében azonban nyitva kell tartani a szemét.

2. Felhordás és szemhéjfesték alapozóként:

Ennek oka van. Ha szemhéjfesték-alapozót használ a folyékony szemceruza felhordása előtt, akkor megakadályozza, hogy a tintaszín áthordja a szemét. Az alapozó a szabad szemmel felvitt bélés gyorsabb száradását is elősegíti.

3. Először rajzoljon ceruzával:

Mintha először egy papírlapra rajzolna, hogy helyesen rajzoljon, itt is ceruzával kell kezdenie a szemét, majd fel kell töltenie a folyékony szemceruzával. Ez egy egyszerű módja a folyékony szemceruza felhordásának. Hacsak nem profi, érdemes ezzel kezdeni.

4. Használjon kötőjeleket a hosszú vonások helyett:

Kezdje a szempillák középső vonalának bélelésével, és haladjon ki rövid sorokkal, és építse a vonalat menet közben. Egy szárnyas szemceruza megszerzése egy csapásra nehéz feladat lehet, hacsak nem ismeri a munkáját!

5. Ne használja az eltávolítót:

Kerülje a sminklemosó használatát a hibák elhárításához. A sorok rendezése bizonyos időt és türelmet igényel. Az eltávolítók használata csak tovább kenheti. A csúcsot vízzel nedvesítheti, hogy elhárítsa a hibát.

Amire szükséged van:

 • Kiváló minőségű folyékony szemceruza (a fekete az univerzális szín, de a kedvenc árnyalatát is választhatja)
 • Szemhéjfesték alapozó (ha kívánja, hatékony korrektor krémmel vagy jó áttetsző porral is helyettesítheti)
 • Szemhéjfesték (válassza ki az Önnek leginkább megfelelő árnyalatot, és tökéletesen illeszkedik az egész megjelenéshez)
 • Szempillaspirál (a legjobb minőségűnek is kell lennie)
 • Szivacsos applikátor

Első lépés:

A folyékony szemceruza viselése előtt rendkívül fontos, hogy a szemhéja, valamint a szeme körül lévő teljes terület legyen rajta.

 • Kezdje azzal, hogy felviszi a szemhéjfesték alapozót a szemhéjára.
 • Annak érdekében, hogy az alapozó jól összekeveredjen, óvatosan pattintson rá egy szivacsot.

Ahogy korábban említettük, használhat rejtegető krémet is, és összekeverheti ujjhegyével, vagy egyszerűen megkenheti egy kis áttetsző porral.

Második lépés:

 • Álljon egyenesen a tükör előtt, legalább 6 ”távolságot tartva. Győződjön meg arról, hogy van egy asztal a tükör közelében, hogy a kezét szilárdan és stabilan tarthassa a könyökével.
 • Állítsa kissé felfelé az állát, és óvatosan húzza felfelé a felső szemhéjat. Most kezdjen rövid vékony vonalakat létrehozni a felső szempillája alján.
 • A szem belső sarkából kell kiindulni, és a vonalakat össze kell kötni, amikor felmegy a külső sarokba.

Ha nem elégedett a vékony, precíz vonallal, akkor rendkívül óvatosan tegye szélesebbé. Hasonló eljárást kell alkalmazni az alsó szemhéj esetében is.

Harmadik lépés:

Ha további drámát szeretne hozzáadni a szemceruza sminkjéhez, válassza a szárnyas szemeket vagy a macskaszemeket. Itt van, hogyan kell csinálni.

 • Bizonyos mértékig meg kell hosszabbítania a felső szemhéja vonalait a szem külső sarkában. Ettől a szemed nagyobb lesz.
 • Hasonlóképpen, kissé felfelé emelheti az alsó szemhéja vonalait, és kihúzhatja őket, hogy elbűvölő megjelenést kapjon. Ha a meghosszabbított alsó vonalakat összekapcsolja a felső vonalakkal, magassága is megnő a szemceruza sminkjében.
 • Végül hagyja megszáradni a szemceruzáját, majd egyenként vigyen fel szemhéjfestéket és szempillaspirált, hogy teljessé tegye megjelenését.

De ha arra kíváncsi, melyek a népszerű folyékony szemceruzák, mindent elmondunk róluk.

1. Eyeko:

A filchegy -applikátor hihetetlenül egyszerűvé teszi az Eyeko Eye Do Liquid szemceruza kipróbálását és használatát. A további előny az, hogy annyira sovány, hogy kicsiben kezdheti és felépítheti a tökéletes macskafilmet. Végezze el szépen az Eyeko segítségével.

 • Tartsa közelről a szemét, és tartsa tisztán a szemhéj belső felét, hogy több helyet biztosítson a szemek között.
 • Most alkalmazzon egy vékony vonalat, kezdve a közepétől és kifelé haladva, nagyon szorosan a szempillákhoz.

Voálá! Ennyi az egész!

2. MAC:

A MAC népszerű Liquid Last Liner nagyszerű, mozdulatlan formulája. Szüksége lesz egy jó szem sminklemosóra, hogy eltávolítsa. A jó hír az, hogy széles körben elérhető, valóban elképesztő színválasztékban.

 • Kezdje tiszta szájjal. Tehát vagy alkalmazza árnyékát, vagy csak a bázisán van
 • Merítse a béléskefét egy edénybe, majd vigye fel a lehető legközelebb a szempillákhoz. A következő rétegben bármilyen hullámos vonalat javíthat.
 • Rajzoljon egy háromszöget a második vonallal a szempillák végén.
 • Töltsön ki egy háromszöget. Most van az, amikor kijavítasz minden görbe vonalat, amit csináltál.
 • Vigyen fel szempillaspirált a felső és alsó szempillákra,

Ez biztosan egyszerű módja!

3. Maybelline:

Ez egy folyékony szemhéjfesték kezdőknek, és kiváló ár-érték arány. A termék egy másik legjobban választott márka sok nő közül. Itt van, hogyan lehet helyesen.

 • Kezdje a sort bárhol, amikor készen áll – a középpont és a belső sarok egyaránt népszerű lehetőségek.
 • Most helyezze a béléscsúcsot a szempillák vonalához, amennyire csak lehetséges.
 • Kis mozdulatokkal rajzoljon kötőjeleket a szempillák vonalához.

Íme egy gyors tipp: Ha valamivel nagyobb nyomást gyakorol, vastagabb vonalat hoz létre.

4. Bourjois:

A Bourjois klasszikus szemhéjpúder szuperfinom rugalmas ecsetéről ismert, hogy tökéletes macskafilmet állít elő, és elképesztő teljesítményt nyújt a tökéletes precizitást és precizitást igénylő perfekcionisták számára. A termék azonban nem vízálló.

 • Első lépésként vigyen fel szemhéjfesték alapozót.
 • Először rajzolhat ceruzával a szemceruzát, majd kiegészítheti szemceruzával.
 • Cserélje ki a vékony ecsetet, amelyet a szemceruzával kapott volna, és használjon merev ecsetet.

Ezt könnyű helyre hozni!

5. Rimmel:

Ez egy elképesztő és könnyen használható folyékony szemceruza termék és egy sminktáska alapanyag sokak számára, a Rimmel’s Exaggerate EyeLiner szinte bolondbiztos applikátorheggyel rendelkezik, amely minimális ellenőrzést biztosít a minimális hibákért.

 • Kezdje egy primer szemhéjfestékkel.
 • Kezdje a szélekkel és lassan, és húzza végig a szempillák hegyén.
 • Finom mozdulat után óvatosan távolítsa el a kefét.

Ha szereti a mélyebbet, próbálja ki a füstös pillantást a szemére.

Ezekkel a tippekkel és a város legfinomabb folyékony szemceruzaival többé nem lesz kérdés a folyékony szemceruza használata. Ez biztosan próbára teszi a türelmét, és előfordulhat, hogy számos hibát követ el, mielőtt helyes ütéseket kap. De ha ássa a művészetet, számos más hatást is kipróbálhat a szemére. Válassza az egyszerűeket, és próbálja ki a keményebbeket szabadidejében. De először is, kezdje el!