Hogyan készítsünk Angelina Jolie szem sminket?

Angelina Jolie híres macskaszemű sminkjéről. A sminkjét meglehetősen egyszerűnek tartja, és ha már látta őt a Vörös szőnyegen, szereti a sötét ajakszíneket.

Néha könnyű füstös szemeket sportol, és ilyen esetekben szeret könnyű ajkakkal sminkelni. Arcvonásai nagyon kontúrosak. Így nem igazán kell azzal törődnie, hogy túl sok bronzosítót tegyen, hogy élesebbek legyenek.

A szem sminkjét gyakran beszélték a városban. A sminkesek és a sminkkedvelő lányok egyszerűen szeretik kipróbálni a szem sminkjét.

angelina jolie szem smink

A megjelenés módja:

  • Tisztítsa meg az arcot egy könnyű Ph kiegyensúlyozott arclemosóval.
  • Ezután használjon fényvédőt vagy hidratálót, ha éjszaka van. Hagyja a bőrön 1 percig. Ez nedvesen tartja a bőrt. Ez különösen akkor fontos, ha öregedő bőre van, vagy finom vonalai és ráncai vannak.
  • Most használjon szemhéj -alapozót, ha rendelkezésre áll, vagy használjon arc -alapozót az egész arcra. Így tovább tart a sminked.
  • Kövesse egy korrektorral, hogy elfedje a foltokat, kékes ereket, foltokat vagy sötét karikákat. Ezután használjon alapozót.
  • Kezdje egy hús tónusú szemhéjfestékkel. Használja szemhéjfestékkel az egész fedél alatt, és nyújtsa fel a szemöldökcsontokig.
  • Emlékeznünk kell arra, hogy Angelina Jolie szemhéja mindig semleges, és néha enyhe füstös tapintású a külseje. Tehát most szürke árnyalatot kell használnia a ráncra és a felső szemhéj külső részére. Használja ezt egy szögletes ecsettel, nagyon közel az alsó szempillákhoz.
  • Ha most világos füstös tapintatot szeretne, vegyen be egy kis barnát, és használja a szürke szín felett lévő ráncot. Ugyanazt a színt használja a felső szemhéj külső részének 1/3 -án. Hozzon létre egy enyhe szárnyas mintát.
  • Használjon egy kis ezüst kiemelőt, és használja a felső szemöldökcsontokat. A szemhéjfestékkel végzett munkája kész.
  • Rajzoljuk le azt a macskaszemet, amelyet Angelina szeret sportolni. Kezdje egy szögletes ecsettel és gél szemhéjjal. Kezdje a felső szemhéj belső sarkából. Folytassa a folyamatot a másik végéig, miközben a szemhéj szélessége szinte azonos a szemhéjon. Végezzen kissé felfelé hajló alakban, hogy a macskaszem megjelenésének szárnymintáját képezze.
  • Ne készítsen szárnyakat az alsó szemhéjhoz. Ugyanazt a macskaszemet nézheti meg normál folyékony szemceruzájával. A választás a tiéd. Most használjon Kohl ceruzát az alsó szempillák alatt, hogy nyitottabb legyen a szeme. Ha füstös hatást szeretne elérni, foltosítsa el kissé ezt a vonalat Q-hegyes ecsettel.

Most jöjjön a szemsmink nagy része, amely nélkül Jolie szemei ​​nem teljesek. Igen, jól sejtette; ezek a hírességek egyszerűen nem tehetnek meg egy pár hamisítvány nélkül. Tehát vegye a szempillák hajlítóját. Göndörítse természetes szempilláit. Használjon egy kis szempillaspirált a felső és az alsó szempillákra.

Azonnal használjon ragasztót a műszempillákra, és állítsa be csipesszel. Tartsa őket egy percig, ha szükséges, hogy rögzítsék őket. A hamisítványok elhelyezése után ne használjon több szempillaspirált.

Voálá! Angelina Jolie szemsminkje kész. De ne feledje, hogy a szemöldökének megfelelően íveltnek kell lennie a Jolie megjelenés érdekében, és ne dobja el az ajak tömörségét.