Hogyan készítsünk arab szem sminket?

Unod már, hogy ugyanazokat a füstös szem sminkeket sportolod? Gondolt már arra, hogy sportolni fogja ezeket a csodálatos megjelenésű arab szemsminkeket? Buli készül? Ezután próbálja meg arab szem sminket a változásért. Az arab szem smink nagyon drámai kinézetű. Másodszor, mindig legyen kéznél néhány merész szín, mielőtt kipróbálná az arab szemsminket. Minél több színt használ, annál drámaibb lesz az arab szem smink megjelenése. A legtöbb arab szem sminknek nehéz szárnyai vannak. Néha a szem belső sarkában is vannak szárnyas képződmények. Egy nagyon fontos dologra emlékezni kell, hogy az arc sminkjének összhangban kell lennie az arab szem smink megjelenésével. Az arab szem smink nagyon jól néz ki egy kicsit cserzett arcbőrön. A cserzett arcszín létrehozásához használjon bronzosítót a homlokára és az arcára.

arab-szem-smink

Lássuk, hogyan lehet elkészíteni az alábbi külső szárnyas arab szemsminket.

A megtisztított, de nedves bőrön mindig el kell kezdeni az arc sminkjét. A bőrt megfelelően le kell mosni egy jó arclemosóval. Szárítsa szárazra a bőrét. Vigyen fel fényvédőt, majd arckrémet. Vigyen fel szemhéj alapozót a szemhéjakra. Ez segít abban, hogy a smink tovább maradjon. Vigyen fel rejtegetőt a foltokra és foltokra. Vigye fel a szeme alá, hogy elfedje a kék ereket vagy sötét karikákat. Kövesse ezt egy alapozással.

1. lépés: Kezdje matt fehér vagy világos csillogó ezüsttel. Vigye fel az egész felső szemhéjra, és nyújtsa fel a szemöldökcsontig.

2. lépés: Most vegyen egy barackot, bíborvöröset vagy sötét rózsaszín árnyalatot. Vigye fel a szemhéj egészére a ráncig, de ne kifelé.

3. lépés: Most vegyünk egy sötét füstös árnyalatot, lehetőleg szenet, és vigyük fel a ránc egészére. Ne nyúljon sokat a szemöldökcsont felé. Nyújtsa ki a külsőt szárnyas formában.

4. lépés: Ezután vegye fel ugyanazt a rózsaszín vagy őszibarack árnyalatot, amelyet a fedélre felvitt. Alkalmazza közvetlenül a ránc felett vízszintes vonalban. Ne nyújtsa ki a szemöldökcsontokig. Ez jól illeszkedik a faszén színéhez.

5. lépés: Most vegye be a bélést. Vigye fel a folyékony vagy jobb gél szemhéjfestéket szárnyas formában a külső részen. Vigye fel a kohl -t az alsó szempillákra. Ugyanazt a szemceruzát használhatja az alsó szempillákra is. Most nyújtsa ki az alsó szempillák farkát a kifelé vezető részek felé. Ügyeljen arra, hogy a felső és az alsó szárny ne illeszkedjen egymáshoz.

6. lépés: Most végül vegyen két ceruza szembélést lila vagy kék és arany színben. Ha ezek nem állnak rendelkezésre, vegyen szögletes ecsetet és lila/kék és arany árnyalatú szemhéjfestéket. Vigye fel a lila/kéket az alsó szempillák alatt. Nyújtsd ki a farokban. Az alsó szempillavonal belső sarka felé használja az aranyat. Használja ugyanazt az aranyat a kék szárnyas farka felett.

7. lépés: Végül adjunk hozzá egy kis ezüstöt az alsó és a felső fedél szárnyai közé. Ez tisztázza a kettő közötti határvonalat.

8. lépés: Fejezze be egy vastag szempillaspirállal. Használjon néhány műszempillát, hogy nehéz megjelenést hozzon létre.

Voálá! Az arab szem smink megjelenése teljes. Sportolja ezt nehéz vörös ajkakkal vagy babarózsaszín ajkakkal.