Hogyan készítsünk Katy Perry inspirált szem sminket?

Katy Perry a funky hajszínezés különböző formáiról és a körmök, az arc, a smink és az öltözékek más stílusairól ismert. Ha látta őt a díjátadókon és a vörös szőnyegen, akkor könnyen elmondhatja, hogy szeret maradni a trendben. Számos nő szeret követni trendjeit. Funkcionális jelmezekben is sportolt, és amikor a szem sminkjét illeti, füstös megjelenést mutat, de nehéz szempillákkal és kevesebb merész árnyékkal. Ez elég frissnek tűnik, és könnyen létrehozhat egy ilyen megjelenést.

Katy Perry szem smink - hogyan kell csinálni

Az alábbiakban felsoroljuk azokat a lépéseket, amelyek segítségével Katy Perry szem sminkje a fenti képen láthatóvá válik.

1. Fontos, hogy az arc felülete teljesen megtisztuljon, különben az alap smink nem fog megfelelően tartani. Kipróbálhatja az olajmentes tisztítószereket is. Ez a bőr típusától függ. Ha száraz a felülete, amely hajlamos a túlzott szárazságra, akkor az arc tisztítása után használjon hidratáló krémet. A szem oldalát is megfelelően meg kell tisztítani, hogy az árnyékok ne gyűrődjenek

2. Használnia kell néhány alapozót, ha buliba készül, és szeretné, ha az alap az árnyakkal együtt maradna, és ne gyűrődjön a fedél külső oldalán. Ezért vásárolhat speciális fedő alapozót, vagy megfelelően keverheti az arc alapozót az egész arcra. Sokan nem szeretik külön alapozók vásárlását, ezért ha nem akarja elkölteni a többlet pénzt, akkor az arc alapozót az egész arcra kell használni, beleértve a szemhéjakat is.

3. Ezután alkalmazza a korrektorot. Ez a kívánt smink típusától függ. Ha kezdő vagy, és nem akarsz különböző ecsetekhez menni, akkor érdemes egy korrektorot venni. Ezeket ujjhegyekkel lehet felvinni. Vásárolhat bármilyen krém korrektorot is, és használhat sminkszivacsot az ecsethez. Használhat ásványi korrektorot is, de ezek jobban megfelelnek az öregedő bőrnek.

4. Ezután fel kell vennie az alapozót, és megfelelően kell kevernie. Ezt a szemhéjfestékre is fel kell alkalmazni. Ezután laza port vagy kompaktot kell használnia.

5. Ezután vegyen 3 árnyalatú szemhéjfestéket. A csillogó faszén árnyalat illik a Katy Perry megjelenéshez. Ezt a fedél külső oldalán használhatja. Keverje össze ezt, és hozzon létre egy farkú kiterjesztést.

6. Vigye fel a műszempillákat, és használja a hozzá tartozó ragasztót.

7. Használjon ezüst vagy arany csillogó árnyékot az egész fedélre, és keverje össze a csillogó faszénnel a külső részen.

8. Használjon kiemelőt a szemöldökcsontokhoz.

9. A ránchoz sötét rózsaszín árnyalatot használhat. Így friss és nem merész lesz a megjelenés.

10. A műszempillákhoz vigyen fel nehéz szempillaspirált. Használhat néhány hússzínt is az alsó peremhez, hogy a szemek nagyobbak legyenek.

11. Vigyen fel egy fekete bélés farkát. Ugyanezzel a béléssel végezzen vékony bélést az alsó vízvonal alatt. Kerülje a vastag bélést a tetején.

12. Funkcionális fényeket adhat a hajának, mint Katy Perry, és rózsaszín vagy mályva árnyalatot is viselhet az ajkak számára. Enyhe pirulást adhat.

13. Ez a popsztár -megjelenés bármilyen funky ruhával összeállítható, vagy akár egy parti estére.