Hogyan készítsünk szem sminket kék szemre

A smink különböző formáit használhatja a kék szemek létrehozásához. Csinálhat divatos kéket, vagy csinálhat egy party Smokey hatású megjelenést. Ezek azok az idők, amikor buliba szeretne menni, és hasonló színű ruhát szeretne viselni. Ezeket néhány csillogással is összekapcsolhatja. A legegyszerűbb technika érdekében vásárolhat csillogó kék béléseket, és vásárolhat ibolya vagy lila árnyék készleteket is, amelyekkel más színárnyalatokat is kaphat. Általában 3 különböző színárnyalatot kap, és ezeket megfelelően keverve színes megjelenést kaphat. Használhat ezüstös csillámokat is, amelyek meglehetősen drágák, és néhány matricás strasszt is használhat, amelyek jelmezbuli megjelenést kölcsönözhetnek. Ezek összeállíthatók csillár fülbevalóval, vagy nehéz ékszerekkel és lehengákkal. Ezeket bármilyen családi funkcióra is viselheti.

szem smink kék szemekhez

A kék szemű smink megjelenésének létrehozásához kövesse az alábbi lépéseket, és olyan megjelenést kapjon, mint a fenti képen.

Csodálatos szem smink kék szemekre:

 •  Meg kell tisztítani az arcát megfelelően, hogy megszabaduljon minden szennyeződéstől és faggyútól. Ha a felületet nem tisztítják meg megfelelően, akkor a smink hosszú órákig nem fog megmaradni. Kövesse ezt nedves törlőkendővel, és törölje le a felületet a smink maradványaitól. Ismét lemoshatja az arcot egy másik arclemosóval, hogy megszabaduljon a szennyeződésektől. Ne használjon krémet a felület tisztítására, különben zsírosabbá teheti
 •  Ezután használhat alapozót. Ez fontos, ha azt szeretné, hogy a megjelenése hosszabb ideig tartson, majd az alapozót fel kell keverni, mielőtt korrektorot alkalmazna. Ez egy nagyon fontos összetevő az alapban.
 •  Ezután alkalmazhat korrektorot, és professzionális technikához krémes korrektorot kell használnia. Használhat por korrektorot is, amely jó az öregedő bőr számára.
 •  Használjon alapozót, és alaposan keverje össze a fedőket és az arcot. Ezután használhat kompaktot az alaphoz. Használhat pirosítót és viselhet rúzst a ruha színének megfelelően.
 •  Használjon csillogó vagy csillogó ezüst árnyékot a szemöldök csontjától a szemhéjig. Ezt a belső oldalakon is alkalmazhatja.
 •  Most használjon fekete árnyékot, és húzzon egy vonalat a ránc mentén. Használja ezt az alsó peremen a vízvonal alatt.
 •  Most használjon sötétkék színű szemhéjfestéket az egész fedélre kívülről, és kevésbé dörzsölje be a belső oldalakat. Vegyen egy másik sötétebb árnyalatot ebből a kék árnyékszínből, és vigye fel a fekete árnyék mentén és a felső fedél külső oldalán.
 •  Végül vegyünk egy csillogó ezüst árnyékot, és vigyük fel a fedél belső oldalára. Ezenkívül további csillámokat is felvihet.
 •  Most vehet gél bélést, és nehéz bélést rajzolhat a felső peremhez. Ugyanezt tegye a kohl -al az alsó peremhez.
 •  Ha szeretné, hamis szempillákat vihet fel az ilyen típusú megjelenésre. Használhatja az ezekhez tartozó ragasztót, és ennek megfelelően alkalmazhatja.
 •  Hajcsavaróval hajlítsd össze a szempillákat, majd vidd fel a szempillaspirált.
 •  A jelmezparti megjelenés létrehozásához használhatja az azonos színű matrica matricákat.