Hogyan készítsünk tökéletes páva szem sminket?

Manapság egyre népszerűbb a kreatív szemsmink. Néhány alapvető stílusirányzat követésével elbűvölő megjelenést kelthet. Az új divatos megjelenés a páva szem sminkje. Ha valami mást szeretne, mint a szokásos Smokey és mályvaszínű megjelenés, akkor ezt megpróbálhatja megváltoztatni. Az ilyen típusú kreatív megjelenéseket azonban nagyon száraz arcon kell elvégezni. Előfordulhat, hogy az olajos felület nem tartja szilárdan az alapot, és az olajat ellenőrizni kell, ha valami ilyen divatot szeretne kipróbálni. Szükséged lesz néhány kiegészítőre is, például matricás strasszokra. Ezek általában nagyon hasznosak ahhoz, hogy azonnali megjelenést kapjanak, mint az ideiglenes matrica -matricák. Ezeket a fedél oldalán is viselheti, ahogy a fenti képen látható. Viselje ezt színes ruhákkal. Ezeket fekete vagy zöld felsővel is viselheti. Kevesebbet mehet az ajkakra, hogy a szemek jobban láthatóak legyenek, mint a képen.

páva szem smink

Íme a páva szem smink megjelenésének lépései:

Az alábbiakban bemutatjuk a lépéseket annak érdekében, hogy a divatos páva szemsmink a fenti képen látható legyen.

1. Mindig tanácsos, hogy bármilyen sminket megtisztított felületen végezzen.

2. Miután megmosta az arcát, törölje szárazra. Ne vigye fel az alapot nedves felületre vagy vízzel a bőrre. Az arc kiszáradása után alapozót kell felvinni, ha olajos tónusú. Ha nincs olajos felülete, akkor ezt nem használhatja. Ez arra szolgál, hogy a bázist hosszú órákig megtartsa, amikor kint van.

3. Ezután használjon szemhéj alapozót a szemhéjak alapozásához, különösen, ha a szem sminkje gyűrődik. Ezenkívül korrektorral kell lefedni a foltokat vagy a szem alatti karikákat. Kerülje az olajos korrektor használatát is, ha már olajos.

4. Ezután használja az alapozót egy sminkszivaccsal. Ez azoknak való, akik szeretnek folyékony vagy gél alapú alapozót használni. A szivacs a megfelelő applikátor ehhez. Használhat porított alapozót is, amely jó az öregedő felülethez. Általában kapsz egy applikátor kefét ezekkel.

5. Most fel kell vennie a kompaktot az alap befejezéséhez. Az ajak és az arc sminkjét a ruhája szerint készítheti el.

6. Ehhez a páva divatos szemsminkhez húsos árnyékra lesz szüksége, amelyet a szemöldök csontjától a szemhéjig az egész területre fel kell vennie..

7. Vegyünk 3 különböző színű árnyékport. Vegyen külön ecsetet mindhárom színhez, különben a színek nem jól néznek ki. Kezdje az első szín felhordásával, amely a fenti képen látható. A fedél belső oldalán használja a zöldet, majd a lila, majd a vöröses színt. Használhat bármilyen sáros árnyalatot vagy normál rézt is.

8. A szemöldökcsonthoz használjon halvány ezüstös árnyalatot vagy a kiemelőt.

9. Vegyen egy kékeszöld árnyalatot, és használja ezt szárnyas alakzatban a ránctól és kifelé.

10. A füstös hatás érdekében használjon sötét árnyékot a kékeszöld szín mellett.

11. Használjon hússzínben lévő ceruzát a belső alsó peremhez, és használjon sötét farokképződést a felső peremén, fekete béléssel.

12. Strasszos matricák használata nem kötelező.

Ha rendelkezik arcfestő készlettel, akkor ezt vagy vízátviteli matricát használja az oldaltoll kialakításához. A páva szem smink bármilyen kreatív stílusban elkészíthető, amelyet sportolni szeretne.